3 Sexproblem som även heta par drabbas av

1. Han tror att han tillfredsställer dig, men egentligen gör han inte det.
- Säg då till! Det kanske inte handlar om att han är dålig i sängen, han kanske bara inte vet hur du vill ha det.
Om du inte vill säga vad det är du gillar så kan du visa, guida hans händer till dina heta punkter.
Visa dock inte allt du gillar på en och samma gång, utan en eller kanske två saker åt gången så att han inte fattar att han gjorde helt fel innan.
Om detta inte funkar så kan du vara mer rakt på sak, men kanske genom en komplimang som t ex " Jag älskar när du tar mig doggy, men om du gör såhär så blir det ännu skönare".

2. Ni har fastnat i en viss sexrutin.
- Sexet blir aldrig som det var i början. Efter ett tag så har man kommit på vad man ska göra och håller sig till det som verkar som säkra kort för att sen bli för lata för att pröva nya saker.
Det kan betyda att man kan få byta ut lite kläder mot andra kläder som kanske visar mer hud eller ha sex i andra rum än det vanliga. Överraska honom!

3. Han slutar ta initiativet till sex.
- I början av erat förhållande så är det förmodligen han som tar initiativet till sex och verkar som att det är det enda han vill. Men senare när ni är i ett mer stabilt förhållande så slutar oftast killen ta för sig, antingen för att dom inte är sugna på samma ställningar om och om igen eller att dom inte längre behöver anstränga sig för att få sex. Han förstår att du ber om sex när du är sugen.
Visa honom att du vill pröva på nya saker. Retas lite med honom. Om han har tappat motivationen så kan du spela svårflörtad, kasta honom tillbaka till jägarrollen vilket säkert ger honom motivationen tillbaka.
Är han då lite blyg? det kan ha med uppfostran att göra, (män som fått lära sig att respektera kvinnor kan ha svårt att vara "aggressiva"), men då kan du ge sexiga signaler och visa att det är grönt ljus.
Ta ett bad och var nakna tillsammans, eller ligg under täcket med täcket strategisk placerat och kolla hur länge han kan motstå att ta det första steget igen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sweeet! =) Du har en klar poäng där att tjejen ska bestämma! haha =)

2009-10-20 @ 20:13:10
URL: http://elinalskarlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback