Skehamn tonight..

Dagen har varit rätt spårad men ändå fett rolig.
Nu sitter jag i hamn med J och K , vi har sett några riktigt awesome filmer om nå "gansters".

Ska försöka sova nu, ska följa med J imorrn och kolla på lägenhet. Peace!
Langar upp låten jag lyssnat hela dagen och suttit och tänkt tillbaka för bara några dagar sedan. Hur allt var anorlunda, så tryggt och bra. Nu är det bara det bara minnen att hålla sig kvar vid.


Wunderful day..

Ursäkta för mitt dåliga morgonhumör som jag hade i det tidigare inlägget. Dock så menade jag att jag ev. kommer fara från skellefteå ett tag, men jag kommer tillbaka. Jag måste bara få lugna ner mig så jag går att prata med och för att få rensa huvudet. Kommer dock aldrig gilla det jag får höra och se, trodde det skulle vara anorlunda.

Iaf så har jag och Emma varit och shoppat hela långa dagen, man kan inte annat än älska mellandagsrea!
Lägger ut bilder på mina extremt charmiga fynd.

      


Lost in life..

Vad ska man göra när man bryr sig om en person så extremt mycket, men den personen bryr sig inte tillbaka?
Allt jag hade byggt upp har rasat, all säkerhet och trygghet jag hade är borta. Man kanske borde packa sina saker och dra ett tag, bara få komma bort från denhär stan och allt som påminner.
Jag försöker finnas där men du vill inte ha min hjälp, jag vill få prata ut med dig men jag får inte prata med dig. Den enda personen jag brytt mig om så innerligt bara försvann utan ett spår.
Jag har sett allt dehär förut, Varit med om det förut och ändå kan jag inte släppa hur ledsen och sårad jag är.

Kanske du glömmer mig, kanske inte. Men du droppade mig på vägen utan karta och kompass, så nu är jag vilse utan en aning vad som kommer hända eller vad jag ska göra.

You just piss me off right now


You still make me happy

Jag är tur som får ha dig som vän, tror faktiskt vi kommer ha de awesome. Du är en ruskigt fin människa och jag kommer aldrig sluta tycka om dig och bry mig. Du gör mig lycklig på ett nytt sätt.

You still make me happyImpuls är det bästa

Ikväll blir det After X-mas i piteå ikväll, kommer bli awesome!
Karro skrev på msn och ville att jag skulle följa med på After X-mas eftersom jag va aningen nere och såklart så vill jag följa henne och ha en riktigt fet kväll. Så det blev kvällens planer. Tack gumman!

Info om After Xmas:
"Juldagen 2009 kommer bli en dag som sent ska glömmas. Piteå Dansar och Ler presenterar After x-Mas, den fetaste juldagsfesten. Platsen för After X-Mas är Norrmalmia A-hall och foajé. Det blir två dansgolv med DJs som spelar allt från pop, rock, schlager och disco.
Åldersgräns 18 år"

Peace Out!Hemma igen

Dagen/kvällen har varit väldigt mysig! Vi var ute mitt i ingenstanns och firade jul med en massa gomat och mysprat. Saknar dock min familj!
Nu ska jag umgås med min man igen och vänta in det kommande folket.
Peace


Julafton.. Godjul..

Har dock ingen julstämning varken kropp eller själ men det ändras förhoppningsvis. Dagen ska jag spendera med Marcus och hans mamma, känns som att det kommer bli en bra dag även om stämningen inte känns riktigt än.

Inatt så somnade jag i soffan med marcus som låg och höll om mig, men när jag vaknade hade han bytt soffa till den större soffan. Nu ligger han i badet och skickar godjul sms till folk, det tycker jag är väldigt gulligt.

Men nu borde jag ta och göra mig klar så jag ser ut som en människa idag.
Peace!
(Bilden bjuder jag på)


Så många år med dig vid min sida

"det är bara det att även om jag skulle vilja ge dig en rak höger och skrika på dig så har du och jag tagit oss igenom skolan i tre år tillsammans och även om det fanns dagar då jag bara ville ja gud vet vad så var dom väldigt få och vi har haft så kul. Jag kommer aldrig glömma när du inte såg mig eller det kändes inte som det du var med petra och dom hela tiden.. jag var arg på dig för att du inte såg mig för jag var och är verkligen rädd att förlora dig. Du har lyssnat på mig och skrattat åt mig och med mig, du har torkat mina tårar, du har peppat mig och dragit iväg mig från skolan. Du har slösat dina sista kronor för att kunna köpa bröd hem till min lägenhet. Du har gjort så himla mycket för mig och jag är verkligen glad att vi började i samma klass. Jag minns dom första dagarna när det var jag, magnus, lalla och freja .. men du var där och jag kommer ihåg när jag träffade dig på stan långt innan vi gick gymnasiet.. du stod där och pratade med Tomas tror jag och så gav du mig en kondom och sa.. Den här kommer du behöva.. och jag tittade på dig och sa som haha okej? sen gick jag iväg och tänkte för mig själv " när fan ska jag använda den här kondomen?, dom gör det ju bara oskönt ändå så.. "  men allt vi har gjort i skolan och utanför.. När du låg helt avdäckad på toaletten, när vi satt med mona och pratade om att TRADOLAN är farligt.. när vi var så godtrogna att vi verkligen trodde på att skolsköterskan INTE skulle anmäla till soc eller vad det nu var.. när vi satt vid datorn och gång efter gång.. lektion efter lektion så fick jag TJATA på dig att du skulle logga ut från datan men det gick inte..
när vi var hos biggan och skulle göra alla dom där lekarna.. när ja allt..
du är viktig för mig ewelina diana ellen michaloff! Glöm aldrig någonsin bort det!"

/Frida Keinström


Keep it inside

Jag bär på så mycket ilska men vet inte hur jag ska släppa ut det.I'm so sorry..

Jag vet att jag sårat er många många gånger och några gånger sagt saker endast för att såra, men trots det så älskar jag er. Jag vet att jag är ganska aggressiv och går största delen omkring och är arg, men jag behöver er i  mitt liv trots att ni inte gillar allt jag gör. Ni har varit tvunga att gå genom himmel och helvetet med mig, det var inte min mening att utsätta er för det. Tyvärr så gick det för långt och nu ser vi resultatet, vi håller inte ihop som vi en gång gjorde utan vi glider ifrån varandra. Jag vill ha er vid min sida, jag vill inte förlora er ännu en gång. Jag älskar er!


Lick it like a lolipop

Vill du ge din kille en riktigt awesome julafton eller nyårs?
Ge honom en grym avsugning, det brukar aldrig slå fel.

Var självsäker och ha läget under kontroll, du kan varva med att kolla honom i ögonen då och då medans du håller på.
Använd inte bara munnen under akten, använd även handen och tamja. Munnen upp = handen upp, Munnen ner = handen ner.
När du är påväg upp kan du även vrida din hand lite så att förhuden vrids lite också, känns aldrig fel på killar.
Handen du har fri kan du använda till att smeka hans kropp eller smeka dig själv, killar brukar gilla att titta.

Om du vill hetta upp det lite extra innan du ger honom en grym avsugning så kan du kyssa honom ner för kroppen, ner till låret där du kan slicka och kyssa för att arbeta dig innåt.
Om han fortfarande har på sig kalsongerna så kan du kyssa lite utanpå och ovanför så att du låter honom bygga upp lite förväntningar, och då blir det även skönare då du väl börjar suga.Sexy bitch


My loverboy..

Dagen har varit hur bra som helst, vi har bara legat och tagit det lugnt och sett några filmer. Jag har även varit så duktig att jag sprungit till handlar'n och handlat mat, jag tycker om att se min man ha det bra.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, hade en tanke om att skriva nått djupt inlägg men jag tappade bort mig så de bli nog inte av just nu iaf.
Imorgon ska jag göra frukost till mackie, omelett med bacon, sen ska jag möta min handläggare. Känns som att de kommer gå bra på "mötet", hon är rätt bra för att vara en soctant.

Nu ska vi se en kärlekskomedi, tror jag.
PEACE


Om jag va känd skulle jag vika ut mig..

Nu ligger jag och Mackie i soffan och tar dagen som en riktig söndag, alltså riktigt lugnt. Känns som att det är aningen välbehövligt.
Ligger även och kollar på lite bloggar och kom in på Amirs blogg och såg att han hade skrivit en ganska bright sak: "Behöver du flasha fittan för att få din skiva såld, then bring it on sistah!".
Jag tycker att de är true! Sex säljer och har alltid gjort, och kommer förmodligen alltid att göra. De som säger att dom inte tittar på porr eller nakna kroppar har missat nått eller så kanske ni är för fina för att säga de, men på nått sätt så ser alla på de i slutändan. Och jag kan stolt säg att jag älskar porr och om jag skulle vara känd så är det klart att jag skulle vika ut mig, för jag ser inget fel med det.
Om man har en kropp som andra vill se, så varför inte utnyttja situationen och tjäna en bra slant liksom.

Nu ska jag laga nå mat och sen mysa med min älskling!
PEACE


Pink in my life..

Igår var en awesome kväll  med en massa skönt folk.
Idag blir det att städa och sen bara ta det lugnt, de kommer bli så mysigt.
Nu ska jag försöka få johanna att gå med mig till handlar'n. PEACE


I really do..

Jag älskar mina föräldrar men allt kan bli så fel ibland


All we need is love

Postat av: No name

Tänk på att kärleken är blind. Dina föräldrar ser det du inte ser.


Tänkte bara svara lite om hur verkligheten ser ut.


mina föräldrar kan omöjligen se nått som inte jag ser eftersom dom alltid tror på rykten mer än mig, jag vet vilka rykten som går och jag vet vad som är sant och inte. Dom har inte ens träffat min pojkvän så dom har ingen rätt att döma, och dom träffar knappt mig så dom kan inte se hur bra jag mår med Mackie vid min sida. Och istället för att skrika och gorma så borde dom stå vid min sida, detta är det första stora beslutet jag tagit i mitt liv för min egen skull. Skolan går jag får att göra dom stolta, jag klarade 3:an för att dom skulle få se mig ta studenten osv.

 

Och kärleken har fått mig att öppna mina ögon, inte gjort mig blind. Jag har börjat inse att jag inte kan slänga bort mitt liv, att jag kan klara utav den sista terminen för att sen kunna söka jobb. Att säga att kärleken är blind är som att säga att kärleken förstör när de egentligen är en av den viktigaste faktorn i våra liv, att få må bra med nån man älskar.

 


Just leave me alone or like it the way it is

Tyvärr så har jag inte så förstående föräldrar som kan stötta mig genom mina beslut, men vet ni vad? Jag gör som jag vill, det som känns rätt för mig. Ni kan skrika på mig och säga vad ni vill, men jag kommer genomföra detta även om ni inte vill det. Visst, jag vet att ni älskar mig men ni måste tänka ett steg längre denna gång. Jag är helt otroligt kär och ni borde egentligen vara glada för att jag hittat en sån fin kille som jag har ist för att säga att jag väljer fel väg. Denna gång är eran väg fel för mig och om ni ska hålla på som ni gör så kan ni sluta ringa mig. Får jag höra ett negativt ord på Fredag om dehär så kan vi säga hejdå efter flytten, för jag behöver inte höra att jag sviker er och att jag skiter i allt för det är det sista jag gör. Ni tänker inte på allt bra jag gjort, jag klarade skolan mot alla odds och jag har börjat ta tag i mitt liv men ni är som vanligt och ser inte det stora hela utan ser bara de småsaker som är fel för stunden i era ögon. Antingen så accepterar ni läget, visst de kanske tar ett tag för er att vänja er vid att ni inte har nån makt över mig just nu, eller så lämnar ni mig än en gång.

Nu ska jag sitta hos min älskling och vara lycklig. Det finns inget ni kan göra åt det, jag har bestämt mig att vara lycklig.


Man kan inte annat än älska

 

 


I love that you hate me, it makes me stronger

Idag ska jag fortsätta packa och vara duktig, Elin kanske kommer hit så jag kan lura henne att hjälpa mig lite.
Imorgon ska jag till min Mackie och mysa massor, det är saknat.

Jag har insett att jag har små hatare och det är som julafton för mig nu. Ju mer ni hatar mig desto mer måste jag ha som inte ni har. Det enda man kan göra är att älska er, ni har just gjort min dag till en Awesome dag!

PEACE!


Born to lose, Live to win

På nått så klarar jag mig alltid även om jag är påväg mot botten. Kanske för att jag har så underbara vänner, en Awesome pojkvän och mig själv eller för att jag aldrig haft ett lugnt liv så jag ser det som ett game numera och väntar på bara på vad som kommer hända härnäst.

Idag har jag varit duktig och packat lite kläder, böcker osv och hoppas pappa kan komma hit och hämta skiten jag inte ska ha med mig. Sen ska min älskade få ha Tv:n, soffan och kanske bordet om det rymms. Känns lite konstigt att flytta åter igen, men måste man så måste man, det börjar dock bli en vana att aldrig hinna vänja sig vid ett ställe. Men som tur är så får jag bo hos min man och hos mina vänner tills jag får en lägenhet eller dylikt.

I'm in the game without rules
bitches they come they go

Nu sitter jag hos min älskade med Johanna och Nicke. Funderar på att gå och lägga mig eller läsa "Svensken i bolivias mest ökända fängelse", den verkar grymt bra.
Helgen har varit fett härlig, men jag saknar min prinsessa. Ring mig snart så jag får prata med hun.

Peace Outsomething no one knew


Diagnos : Causa socialis V62X


Lucia Lucia, come out come out wherever you are..

Jag vill att denna extremt tråkiga och tröttsamma dag kan svicha förbi så jag kan fara in till stan, träffa min princess, köpa nya shoes och sen fara till min Mackie. Men naturligtvis så går tiden saktare än saktast. Jag tror jag ska strejka skolan, försök 2. Eller kanske inte, då blir inte soc happyface, men nått klurigt ska jag minsann komma på så att jag slipper alla tråkiga lektioner.

Btw, vad är nöjet med lucia? Är det att se några barn stå och peta sig i näsan med elljus eller för att se lucian få stearin i håret och hoppas på att inte ljusen faller ner så hon brinner upp?
Och vad är nöjet med julen? Att se en full fet man med grått skägg dela ut julklappar som inte ens jultomten ger dom utan det är familjen eller vännerna som betalat för skiten liksom. Och innan man delar ut julklappar så ska man äta sig lika stor, om inte större än jultomten verkar det vara tänk, varför har man annars 211 000 kg mat som alla vet kommer bli rester och det är maten man måste äta 3 veckor fram för man rymmer inget annat i kylen.
Nä shit assue, dessa högtider är fett överskattade.


Happy new year?!

Just nu skulle jag kunna strypa nån känns det som. Varje morgon samma sak, först ringer en dude som säger "Jag kommer och knackar på hos dig om 10 min, då ska du vara klar", sen knackar han/hon/den/det på och jag skriker GÅ men dom fortsätter knacka tills jag klätt mig och kommit ut. Allt jag vill är att få sova! Sova länge länge länge och drömma om McHottie som jag ska till ikväll.
Nu borde jag gå ner till skolan. PEACE

Fotograf: Karolina
Redigerare: Jag


Miss my manÄlskling!

Homecoming

Jag är 19 år och har allt nästan allt jag vill ha i mitt liv, det enda som saknas är min familj. Kanske är den största delen som saknas alltså, men det jag har här gör att jag klarar mig. En dag så kommer jag komma hem till familjen, men just nu är jag nöjd med läget som det är.
Just nu kan folk säga och tycka exakt vad dom vill och det kommer inte röra mig ryggen, jag kommer bara be dom rotera på mitt längsta finger, hånle och vända dom ryggen.

I'm A Phucking Rockstar. Yeah, I talk shit, just deal with it.School with good food

Nu sitter jag och min Benzomaskin i datasalen och är duktiga, vi chillar Facebook och jag skriver på ryska medans hon försöker klura ut vad jag skriver.
Imorse vaknade jag upp med världens mysigaste man vid min sida, det gjorde hela min dag till en bra dag.
Och ihelgen ska jag vara med min hun hela helgen, kommer bli hur mysigt som helst!

Imorgon ska jag få träffa min prinssesa, jag saknar dig!


Paper planes

Nu sitter jag hemma hos my man och har det hur bra som helst. Han är och gör kvällsfika till oss nu och är en äkta gentleman. Kan säga att jag känner äkta lycka, tror inte jag mått såhär bra på en evighet och jag älskar känslan! Allt känns så rätt!

Nu ska jag gå och pussa på min Gentleman!
Peace


O'boy Vaginal

Har dock inte så mycket att berätta ännu eftersom jag är nyvaken och bara har hunnit fika, men det jag har att berätta är att idag ska jag bli fotad och sen ska jag till Mackie.

PeaceHårfärg

VS.

Borde finnas fler timmar på ett dygn

Varför ska folk klaga om man säger något om en annan person?
Det är väl ändå inte mitt fel att vissa faktiskt är idioter och helt dumma i huvudet. Och att jag då säger vad jag tycker och tänker är inte att snacka skit, det är min åsikt och hur jag upplever den personen. Varför ska jag vara tyst om det liksom, det finns inget nöje att tycka att nån är helt blåst i skallen om man inte får säga det till nån.

Nu ska jag sova och drömma om my man!

Peace out, sleep tight!


burn in hell

Det finns två brudar som verkligen går på mina sista nerver, en är ful och den andra ser ut som en katt.

Don't touch my man!feeling good

Imorgon ska jag äntligen få vara med pappa!
Vi ska äta middag och sen fara och handla mat åt mig så jag har till helgen. Känns helt underbart!

På Onsdag ska jag bli fotograferad, så nu blir det att börja välja kläder.
Peace


Mat som gynnar ditt sexliv

Ostron - Gör dig våt
Zink och fosfor, som finns i ostron, sätter sprutt på de manliga testostreonet och gör kvinnan kåtare.

Mörk choklad - gör dig kåt
Choklad innehåller stämningshöjande och kärlvigande ämnen - ju mörkare desto effektivare.

Sparris - han får bånge
Potenshöjande! men varning för sparrissperma, som både smakar och luktar unket.

Kaffe - ni får  lust
Dopaminet i kaffe gör att vi får större sexuell lust. Det sägs att så lite som en halv kopp kaffe om dagen gör susen.

Parmesan - du blir peppad

Aminosyrorna histidin och fenylalanin som finns i denna ost både häjer humöret och dämpar stress.

Avokado - du blir fertil

E-vitamin och B6, alltså vitaminer som finns i avokado, är viktiga för sexdriften och för fertiliteten.

Frukt - ni luktar godare

Produktionen av östrogen  och testostreon ökar av färsk frukt. Även bildandet av ämnen som finns i slidsekretet påverkas och och det gör att vi luktar godare. Men överdosera inte! Frukt kan även ha en laxerande effekt.

Basilika - ni slappnar av
Det sägs att basilika ökar den sexuella lusten, men framför allt att de små bladen har en avstressande verkan.

Vitlök - han får erektion
Ger ökad blodcirkulation, som främjar förmågan att få stånd.


Morning

Sitter och jobbar om Islam. FY så tråkigt.

Man kunde mått bättre..times

Ibland sitter väl alla och bara tänker?
Jag tänker hela tiden på hur mitt liv ser ut och hur jag gjort i vissa situationer osv.
Men mest tänker jag nog på hur mitt liv skulle sett ut om mamma fanns kvar. Jag blir så arg och ledsen då jag inser att du inte kommer tillbaka. Jag väntade på dig i 5 år utan resultat, du kom inte tillbaka och det kommer du aldrig att göra. När jag är på din grav så händer samma sak som på din begravning, jag blir helt tom. Känner ingenting, är inte ledsen eller nått. Kanske är det för att jag vet att du inte kunde leva ett normalt liv, eller kanske för att jag fortfarande inte helt accepterat att du är borta. Det är inte rätt att lämna 3 barn om och om igen och sen försvinna helt utan ett hejdå. I mitt huvud så lever du än, trots att du har ett dödsdatum så är det bara siffror för mig. Jag väntar fortfarande på dig och kommer aldrig sluta vänta på att du ska komma hem.
Meant to be awesome!

Min helg var helt Wundeful! Massor med mys och film och mer mys.

I fredags var de lite fest och sen resten av helgen var det bara att njuta i Mackies armar och må hur bra som helst.
Tack för en underbar helg!

Puss på alla söta som var där ihelgen.
Peace out!


Ganja farmer

Känner mig lugn och lite filosofisk just nu så jag tänkte slänga in nå riktigt sköna låtar.


Guy de Maupassant Vs. Walt Whitman

Först till den personen som har kommenterat inlägget glädje. Ist för att säga att han inte har designat den så kan du väl tala om vem de är som tydligen har gjort det och att kommentera anonymt, HATA!

Nu sitter jag och jobbar med Svenskan, Guy de Maupassant Vs. Walt Whitman. Man skulle välja två författare där man ska jämföra deras liv, deras verk, vad som är typiskt för dom som författare osv. Ni har ju förmodligen redan fattat vilka två författare jag har valt, inte för att dom är så bra men det finns mycket bra fakta om dom så det blir lättare och går snabbare att få klart arbetet.
Idag ska jag till min psykolog, vilket känns mest jobbigt. Är så hiskeligt trött på att gå upp för den långa backen för att komma till huset där hon är, nä fy för långa och jobbiga vägar.

Igår hade jag världens bästa myskväll hemma hos Emma och Micke.
Först skulle jag och Emma på filmkväll hos anna men hon hade tydligen farit till arvidsjaur fick vi reda på när vi stod och knackade på, så vi valde att våldgästa Nicke. Stackaren öppnade i bara handduk eftersom han kom ut från duschen, så han kommer i fortsättningen kallas för naken nicke. Sen for vi förbi dallas och handlade mat för att sen fara hem till emma. Senare på kvällen kom Mäckie, han är rätt så fresh, men han for efter ett tag.

Peace Out!