Jag citerar en kär vän

"En ny start, ett nytt mål, nu kämpar vi för tre <3"


sleep

Idag har jag varit och hämtat min medicin, haft möte och sen har jag nästan bara sovit. Nu ska jag fortsätta sova.
Peace&Love


10 veckor

Idag va jag och handlade massor med mat. Fy vad gott.
Senare så gick jag upp till stan för att träffa Dan och Nadja ett tag och sen gick jag hem och mötte K. Vi såg på film och jag råkade somna, men de va mysigt.

Nu ska jag sova som en stock, sleep tight

Peace&Love

Jag och Elin är tillbaka efter en paus från varandra.

Idag har jag varit med K som kom förbi ett tag, och sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kan behövas nu när tiderna håller på att förändras så extremt.
Senare idag har jag inga större planer just nu, får se vad som dyker upp.


Idag är jag bakis för igår var jag full

Dagen har till största del spenderats i soffan och sett tv. Annars så har jag träffat L och J, och senare va jag en stund med K. Men nu ska jag fortsätta vara bakis,

Peace

Wunderful Wunderful

Först så ska jag ta upp att jag fick en del "bittra" kommentarer på mitt tidigare inlägg. Dock så tog jag bort dom för det är onödigt och sen för att jag inte snackar skit. Om jag snackade skit så skulle jag skriva en massa saker som jag inte kan stå för, men så är inte fallet. Det jag skrev har jag sagt till henne och för den delen så skriver jag vad jag vill på min blogg och gillar ni inte det så fuck it. Ni behöver inte läsa och ännu mindre kommentera om ni bara ska vara bittra. För ni vet inte ens om hela historien och om ni vet den och ändå skriva såna saker så kan ni väl ändå stå för det ni säger och inte vara anonyma.

Och kommentaren om att hon påverkas av den mycket speciella snubben hon "dejtar", eller vad man kan kalla det, är nog väldigt sann. Dock så är det synd att hon inte fattar det själv trots att man säger det tusen gånger om, och tillslut blir hon en argbigga och vägrar lyssna. Men förhoppningsvis så inser hon sin förändring och hur hon börjat se ner på folk inom snar framtid.

Idag har jag varit duktig och diskat och städat. Har även varit en snabbis på stan där jag träffade Alexandra en stund och sen tillbringade resten av tiden på stan med Frida och Tobias.
Senare på kvällen så kom Robin förbi med Neo ( en rottis valp ) som jag ska ta hand om medans Robin är i Luleå och jobbar flitigt. (Och spanar brudar).

Men nu ska jag sova så jag får mig upp till mitt möte imorgon.

Peace & Love


Bring her in and she will fall no matter what,

Dagen har varit fylld med roligheter!
elin sa upp kontakten med mig, bara för att jag frågade henne varför hon snackade skit. Förmodligen så vill hon inte umgås för att hon är van vid att ingen ifrågarsätter henne och när nån väl gör det så kan hon inte stå för det hon säger. Men det gör inget för varje dag så får jag höra folk som säger en massa skit om henne och nu behöver jag inte stå upp för henne. Inte ens inför soc eller beroende. Det är skrattretande roligt att få se vad som händer nu.

Sen så har jag druckit med trevligt sällskap. För omväxlingens skull.
Och nu ska jag ta kvällsfika och sen gå och lägga mig.

sleep tight!

So much to do, So little time

Idag när jag hämtade min medicin så blev jag bjuden på gofika för att jag gått upp i vikt. Smekande gott.

Sen så skulle jag även reda ut lite saker med en egentligen nära vän, men det slutade som vanligt att hon la på i örat och skickade sms ist. Överraskande? nä verkligen inte.
Men men, jag får väl komma till hennes jobb och reda ut sakerna för jag pallar inte få höra allt hon går och snackar. Då är det bättre att hon säger det till mig. Och jag vill inte hålla på att bråka men det är klart att jag ifrågasätter henne när jag får höra saker som hon tydligen ska ha sagt. Det förstår hon också egentligen, hoppas jag då. Och jag tycker att det är viktigt att träffas och prata så man iaf kan försöka reda ut saker och ting. Det behöver inte bli en massa tjaffs, det är bara onödig energi som går åt.

Senare idag så ska jag gå upp mot stan och dricka vin med trevligt sällskap. Jag hoppas även att en viss Alexandra Chamideh är på stan så jag kan hoppa på henne och gratta henne! JA, hon fyller år idag! GRATTIS BABYGURL!! Hoppas du får en riktigt Awesome födelsedag! Love you! :)
(Jag försökte lägga upp en bild men de gick inte som planerat)


Sen till dig som undrade vem jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Det enda jag kan säga är att namnet börjar på K. Har inte tänkt att skriva ut hela namnet eftersom det inte är rätt läge för det. Men om du är nån jag känner så bör du veta vem det är jag skrev om.

Jag tycker verkligen om dig!

Jag saknar dina armar om mig när jag sover, dina pussar och kramar som får mina sår att läka. Du ger mig en trygghet som jag inte tidigare visste fanns.
Inför dig behöver jag inte låtsas, och inte du inför mig. Jag vill att du ska komma hem NU så jag kan få krama om dig.

Jag känner en extrem längtan efter dig!