Sova sova sova

Vaknade av det knackade på dörren halv 10, vilket är en bra tid att stiga upp egentligen. Men jag vände direkt tillbaka till soffan och somnade om för att vakna kl. 15.00 ist. Inte helt okey måste jag säga.
Sedan bar det av till Stan och träffa dan och shoppa kläder. Vi gick även på Wook&Roll och åt vårrullar. Inte min typ av mat dock men åt så mycket jag kunde äta efter att ha käkat spagetti med skinksås och en mjukglass. Och nu är jag hemma och förbereder mig för sovdags.

haha omg vad tråkig dag jag haft inser jag nu när jag läser vad jag skrivit. Jag måste verkligen skärpa till mig på den fronten. Fylla mina dagar med aktiviteter och intressen är prio 4 just nu alltså. Inte för att jag har nån 1.2.3 prio utan tyckte bara att de kan få ta lite tid innan jag fyller dessa underbart lata dagarna, som egentligen inte är lata dagar utan bara mindre aktiva dagar. Men nu bör jag gå och lägga mig så jag får mig upp imorrn. För imorgon är inte en mindre aktiv dag utan en väldigt aktiv dag.

Schema för Onsdag:
12.00 -
Träffa Elin. 13.00 - ÅP-möte. 14.00 - 20.00 - Tvätt-tid. 15.00 - Handla mat. 18.00 - Städning.

Peace Out

Old pic

Empty room

Nu har min "inneboende" flyttat ut. Känns väldigt tomt, mer tomt än vad jag trodde. Men de kommer nog bli bra tillslut.

Idag har jag umgåtts med Dan, väldigt trevligt. Han har gjort väldiga framsteg i sin lägenhet, jag är grymt stolt över dig. Sitter och pratar med han i telefonen nu, han sitter och sjunger reklamsnuttar. Idol 2010 nästa? spännande spännande.

Nu ska jag göra ett tappert försök att sova. Hoppas medicinen hjälper. Peace


sommar sommar sommar

Kortbrallorna på, huvtröja på och solbrillorna. Check!
Idag ska jag laga ugnspannkaka och vänta och se om J kommer hem. Annars kanske jag måste efterlysa. Nämen han ska nog komma hem nån gång idag. Får även se om man far förbi Ainas och fikar eller så kanske man far förbi Kaplan och hälsar på Stefan. Ny dag , nya möjligheter.

Om 22 dagar så flyttar min lillasyster upp och blir en skelleftebo. Känns riktigt spännande faktiskt. Och pappa kommer senare upp och även han blir Skelleftebo än en gång. Då är det bara att vänta och se vilka äventyr som dyker upp i skellefte-stad.
Har som inget mer att skriva för stunden, Peace

(Bilden är från klassresan @Mallorca)


Ärligt talat..

Samhället skulle typ bli bättre utan soc. Skulle fått in pengar idag så att jag kunde handla mat, fick jag pengar? nä. Nästa vecka kommer dom satans pengarna.. Har ett par väl valda ord som jag kommer framföra till min ekonomi handläggare. Finns väldigt få socionomer som kan sitt jobb.

Nu ska jag försöka fixa pengar, Peace

Smiley faces

Har äntligen lyckats fixa internet hemma så nu slipper jag sitta vid datorerna på Brinken.

Kan egentligen skriva en massa saker som hänt under senaste men orkar inte riktigt vara så detajlerad så det blir en snabb genomgång.

- Handlat hem en massa saker till lägenheten. ( sängkläder, tallrikar osv. )

- Jag och min söta moder kan änligen umgås utan tjaffs,

- Jag har träffat en kille som jag gillar massor.

Men nu har jag icket tid att skriva mer för stunden. Ska bädda så det är fint när J kommer.
Peace!

Btw, Jag har bestämmt mig för att ta studenten iår igen. Tycker det låter som en riktigt awesome plan!