Bilder från kvällen

Blev att jag for till frasses och träffade Sandra & Angelica eller hur hon nu stavar sitt namn, det är inte så noga.












Peace

Jag vill ha mer pengar

Det blev att jag köpte en pizza på Dallas och tog med mig den hem. Det var länge sen jag åt en hel pizza, men gott var det.
Har även betalat mina räkningar idag, känns bra men dåligt att se så mycket pengar försvinna. Men men, det kunde varit värre.
Resten av kvällen kommer jag spendera i soffan och se på tv. Ska även försöka gå och sova snart så jag är utvilad imorgon.

Peace


Men mat är ju jättegott

Man kan inte alltid ha ork till allt, och igår hade jag ingen ork till att skriva, och jag hade ingenting att skriva om. Inte för att jag egentligen skriver nått intressant men jag brukar ändå skriva nått.
Idag har jag inhandlat en tröja och en parfym till mig själv, ibland måste man få unna sig nått smått och gott.
Har även ätit på Dallas med Dan, som vanligt. Dallas är som mitt ställe, älskar deras mat. Och Dallas blir sallad baklänges, så det är nästan nyttig mat, eller nått.
Har även pratat med X idag, han är inte så pigg. Så han skulle powernapa, pussgurka.

Nu ska jag äta lite godis och fundera på om jag ska köpa hem en pizza. Skulle vara gott, men vi får se vad som händer och fötter.

Peace!


Vintern kan få fara till ett annat land i år

Kom nyss hem ifrån en kall men trevlig kväll med Dan. Solen var inte på min sida ikväll så jag tog extra mycket kläder, 2 par sockar, 2 tjocktröjor, mössa, vantar och en halsduk. Hade tänkt ta med mig vinterjackan men det såg inte ut att behövas när solen låg på, men ack så fel man kan ha.
Nu ska jag bädda ner mig med duntäcke och se om det är nått intressant på tv och äta lite godis. Det gör upp för det kalla vädret som jag blev bjuden på ikväll.
Vintern närmar sig sakta men säkert känner jag, blä. Jag är inte alls nått stort fan av vintern, sommar ska det va!

Skriver imorrn förhoppningsvis.
Peace


Gasen i botten

Dagen började med en aktivitetsdag för alla som bor här, rätt trevligt faktiskt. Påvägen hem så släppte dom av mig vid beroende där jag skulle lämna prov och hämta medicin. Sen vandrade jag lassarettsvägen hem, hatar att gå. Men måste man så måste man, nöden har inga lagar. Nu sitter jag hemma och är nyduschad, äter godis och väntar på X som ska komma snart.
Kvällen kommer spenderas med Dan. Hoppas solen fortsätter vara framme och steka på.

Peace!


Vissa borde byta jobb..

Blir lite smått less på att jag inte får pengar av soc rätt dag. Alla jag känner får sina pengar idag, men soc verkar inte kunna sköta det dom lovar mig. Dålig stil!
Och hur har dom tänkt att jag ska betala av min skuld till dom om jag inte får några pengar? jävla ärthjärnor.

nä nu ska jag göra mig iordning för mitt möte hos barnmorskan,
Peace


Dan är lite smått äcklig just för stunden

Sitter hemma i lägenheten med Dan som just nu väljer att förpesta mitt hem med analgaser. Fyfan vad det luktar.
Dagen har varit rätt lugnt. Jag och Dan har ätit på Dallas och skrattat största delen av dagen. Dock så börjar vi bli less på allt skitsnack som vi fått höra idag, att folk inte kan sluta lägga sig i våra liv. Ingen av oss är personer som lägger sig i andras liv och ändå tycks folk inte få nog av att lägga sig i våra liv. Ge bara upp, ni har inget att komma med.

Nu ska vi gå ut på en promenad som vi alltid gör när vi umgås, det är skönt att få lite motion.
Peace!


Dan i sin vanliga natur! Haha

Ni har mitt hjärta och mina tankar hos er,

Att en familj kan drabbas av olycka så pass mycket som den familj jag har i mina tankar är inte helt okej. Olycka efter olycka tycks drabba men ändå står dom på jorden och jobbar sig genom händelserna tillsammans. Jag förundras över deras stryka som dom bär på och hur dom gläds över de små sakerna som finns runt om dom. En familj som aldrig sluta älska och sprida kärlek, trots alla saker som hänt.
Ni har ett hjärta av guld och värdesätter varandra på ett sätt man inte ser i varje hem, ni stöttar varandra och ger varandra värme och kärlek. Ni tar hand om varandra och finns vid varderas sida i både ner och uppgångar.
Jag önskar er allt väl och att olyckan vänder till en lycka, det förtjänar ni verkligen. Ni borde få leva utan dessa starka motgångar, men jag vet att ni klarar det tillsammans. Och ni kommer alltid ha folk runt er som finns för er.

Ni har mitt hjärta och mina tankar hos er, jag älskar er!

sovmorgon, smekande

Godmorgon godmorgon, fy vad länge jag sovit idag men det var fett härligt.
Nu väntar jag vara på att Dan och X ska höra av sig så  jag får reda på dagens planer, kan vara en fördel att veta.
Ska även hinna diska och städa lite, jag har blivit städberoende.

Skriver senare
Peace

sovmorgon, smekande

Godmorgon godmorgon, fy vad länge jag sovit idag men det var fett härligt.
Nu väntar jag vara på att Dan och X ska höra av sig så  jag får reda på dagens planer, kan vara en fördel att veta.
Ska även hinna diska och städa lite, jag har blivit städberoende.

Skriver senare
Peace

home!

Nu är jag hemma , och nu ska jag gå och lägga mig!

Peace

Snart ska jag hem

Nu sitter jag hemma hos Dan och väntar på att han ska bli klar för att fara till stan. Ikväll har vi varit duktiga och städat, känns bra.
På tv är det extrem sports, det är awesome.

Nu ska vi fara,
Peace!


Mat mat mat, gott gott gott

Sitter och väntar på att Dan ska äta sin pizza och komma in till stan!
Har själv nyss ätit spagetti med skinksås, men måste nog ta en till portion. Äckligt gott!

Peace!


Städa är inte så tråkigt egentligen

Idag har jag hämtat min medicin, som jag gör varje tisdag och fredag. Men det är trevligt att komma dit och sitta och småprata lite. Sen när jag kom hem så skurade jag golvet direkt, ska skura en omgång till bara för att de ska lukta extra gott.
Väntar även på att X ska höra av sig så jag får veta om vi ska ses eller inte, ska även träffa Dan senare idag.
Har inte hunnit göra så mycket mer men det är ändå fredag så jag hoppas att det finns nått äventyr på schemat.
Nu ska jag fortsätta skura och även diska lite. Är så härligt när det är rent och snyggt hemma, det är mysigt att komma hem.

Peace!


Svar på tal;

Anonym om A old friend is still a good friend:
vad hände med emma du skrev så mycke om?

Jag och Emma kom till en situation som som skakade om vänskapen lite för mycket. Dock synd att det blev som det blev eftersom vi stod varandra väldigt nära tills denna situation kom upp. Och nu är det nästan omöjligt att få tag på henne, vilket också gör det svårare att hålla kontakten. Men vi har inget otalt med varandra som jag ser det, och jag hoppas att hon har det bra.
Hoppas du blev nöjd med svaret.

Nu ska jag gå och möta upp Dan!
Peace out!

Det måste vara dyrt om maten kommer upp varje dag..

Jag har alltid hört talas om att de flesta mår illa på morgonen när dom är gravida, dock så har jag haft turen på min sida och sluppit detta. Men idag så kom allt jag ätit upp och det var ingen hitt! Jag är inte avudsjuka på de som måste ha det så varje morgon, tycker mer synd om er. Det är riktigt jobbigt att spy!

Dagen har varit lugn och jag har ätit gomat och sett tv. Dock som jag skrev innan så kom all gomat upp, men nu finns det rum för mer mat, mumms!
Planerna för kvällen är kanske att vara med Alexandra, men vi får se om vi orkar. Det finns ju annars fler dagar att umgås, tur nog.

Nu ska jag äta lite mer mat och hoppas att de stannar i magen.

Peace!


mamma mamma mamma

Har inte hunnit skriva så mycket idag eftersom jag inte varit hemma så mycket och om jag varit hemma så har jag och X städat hela lägenheten.
Jag har varit med mamma idag och handlat och även lagat en massa mat, mumms!
På senaste tiden så verkar jag blivit väldigt mammakär. Kanske tack vare graviditeten, kanske för att jag mognat. Det spelar dock ingen roll för jag tror mamma tycker det är kul att jag är så pass mammakär som jag är och jag tycker att det är mysigt. Länge sen vi hade det så pass bra som vi har det nu, utan allt tjaffs osv. Puss på mammsen!
Nu är planen att gå och lägga sig så jag får mig upp imorrn.

Peace out!



When you got big dreams, don't listen to what nobody say, don't let nobody turn you away.
When you got big dreams, kepp your eyes on the price, don't fall to the way side.

Godmorgon goddag godnatt!

Godmorgon godmorgon!


Give me some love

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag skulle träffa X men allt och alla verkar jobba emot mig. Just nu är jag i det läget då jag kan vara lite krävande, men jag vill bara få umgås med dom som jag mår bra av och han mår jag tipptopp med. Men ändå blir det alltid nått så vi inte kan ses och det är inte okey! Speciellt nu när jag behöver honom som mest. Vi får se hur länge jag orkar ha det såhär. Jag hoppas verkligen att dehär vänder snart, det kan behövas!

Peace


Blodprov är inte mig grej..

Idag var jag och tog blodprov. Jag hatar blodprov! Men det gick oförväntat bra faktiskt. Kändes skönt att det gick så pass fort som det gjorde.
Sen for jag och birgitt och lämnade blodproven på labb på lassa, där vi även tog en fika och pratade en massa.
Nu sitter jag och väntar på att X ska höra av sig så att vi kan ses en stund. Får se när det blir.
Vet inte vad som händer idag, men det lär jag ju märka..

Peace out!


No money, no funny bunny

Jag har egentligen inget speciellt att skriva. Hade hoppats på att jag fått in några pengar , men icket! Verkar som att jag måste vänta en vecka till innan det kommer in några slantar..
Jag var och tvärträffade Johanna och sen gick jag hem. Det är som allt jag gjort idag. Funderar på att höra av mig till några och se om dom är lediga eller om dom har skola eller nått andra tråkigheter på schemat.
jag märker vad dagen bjuder på.

Peace out!

kom igen rött parti kom igen,

Nu är det bara att hoppas! tror dock inte att jag kommer kunna hålla mig vaken under valvakan. Men jag får väl veta inom snar framtid vilka som vann. Om moderaterna vinner så funderar jag starkt att flytta utomlands, vi får se vad som händer i våra länder.

Peace out

kom igen rött parti kom igen,

Nu är det bara att hoppas! tror dock inte att jag kommer kunna hålla mig vaken under valvakan. Men jag får väl veta inom snar framtid vilka som vann. Om moderaterna vinner så funderar jag starkt att flytta utomlands, vi får se vad som händer i våra länder.

Ut med dom blå och in med Nalle puh!

Nu har jag varit och röstat! Jag hoppas verkligen att Rött vinner!
Röda röda röda bäst bäst bäst!


kort och gott

Idag har jag varit duktig och städat!
Det var som allt jag gjort idag. Nu ska jag och räkan se nån film och vänta på att X ringer.

Peace Out!

Långtråkig dag

som är fylld med ångest och lite glädje.
Såg att jag fått många nya läsare och statistiken blir bara högre och högre, vilket känns jätteroligt!

Jag har spenderat dagen i soffan och haft aningen mycket ångest. Har tänkt mycket på att jag måste fixa vagn, säng, kläder, blöjor osv till "räkan", som han/hon heter tills vidare. Egentligen så vet jag att det kommer att lösa sig men tiden innan det faktiskt har löst sig är väldigt påfrestande.
Jag saknar även X väldigt mycket och jag längtar tills han kommer hem så att han kan krama om mig sådär mysigt som bara han kan.

Igår så va jag hos barnmorskan, vilket kändes väldigt spännande. Det kändes så verkligt, jag ska bli mamma. Jag trodde mötet skulle ta en timme, dock så tog det 2 timmar och vi var även tvungen att boka in ett till möte för att hon fick inte allt sagt. Hon var rätt söt och pratade massor.
Sen så for jag hem och åt, fiskpinnar med potatismos. Efter maten så kom mamma och hämtade mig och vi for på beroende och hämtade medicin och lämnade remiss för blodprovstagning på tisdag. Jag gruvar mig, hatar kanyler!
Sen for jag och mamma och handlade tacos som blev middagen med glass som efterrätt, mjummie.
Jag och mamma pratade massor och skrattade massor. Sen blev det att träffa Dan på stan, vi umgick ett bra tag och just innan han skulle fara och träffa en annan så gick vi förbi ssu-stugan och bad om varma mackor. Inget att rekomendera, men men, mat är mat så natuligtvis gick några tuggor ner.
Det var gårdagen.

Nu ska jag lägga mig och se om det är något bra på tv och äta en pirog, eller två.
Peace out!


A old friend is still a good friend

Socmötet idag om den onödiga oroanmälan gick som förväntat bra. Jag har rätt folk bakom mig vilket gör det svårare att försöka förstöra för mig numera.
Annars så har dagen bara varit rätt lugnt förutom foglossning och illamående.

Satt nyss och läste en nära väns blogg och insåg att hon förtjänar att hyllas till 100 %. Dock så insåg jag även att det är lätt att bli bortglömd, inte att man försvinner ur nåns minne utan mer att när man först umgåtts varje dag i nästan ett år och sen kan man inte umgås lika mycket så är det lätt hänt att man inte hör av varandra på flera månader. Dock så känns det ändå rätt bra, för även om vi inte pratar varje dag så står vi varandra nära. Iaf från min sida.
Jag hoppas att vi ses vid jul när du kommer upp, för jag saknar dig.

Peace out!


Hata hata hata hata

Förkyldningen som vägrar ge upp. Men det är inte det värsta!
Nån har gjort en oroanmälan till soc, vilket bara är djävulskap! Jag blir så less på att folk ska hålla på att försöka förstöra nått man byggt upp.
Skaffa dig ett eget liv ist för att lägga dig i mitt, jag klarar mig utan dina anmälningar, tack och adjö.

Jag tänker inte låta nån förstöra för mig och mitt barn utan anledning. Jag kommer kämpa för dehär barnet in i det sista och de kan ni ge er fan på!

Nu till nått mer roligt, jag och en kompis funderar på att fara till grekland till hösten. Hmm.. Vi får se vart våra planer tar oss

Peace out!


Mamma min hjälte!

Förkyldningen verkar inte vilja ge upp, men jag kunde inte bry mig mindre. Jag kan ha kul ändå.
Dagen har spenderats i soffan.

Men nu måste jag skynda mig ut för nu kommer mamma och hämtar mig.
Peace Out!

hoppla hoppla

Fortfarande rätt sjuk men det ska inte få styra min dag.
Jag har varit och hämtat min medicin, haft möte och ringt viktiga telefonsamtal. Och det är bara början på dagen.
Senare så ska jag träffa Elin och vara med henne ett tag och senare ikväll så kommer Dan in till stan för att umgås.

Blir nog även att småstäda lite, kan behövas så som det ser ut efter en sjuklig helg.
Har även börjat kolla runt om en ny lägenhet, så vi får se vars jag hamnar. Dock bor jag på ett guldläge nästan mitt i stan, men här kan jag icket stanna.

Nu ska jag prata med Dan om hans lägenhet och sen städa.
Peace Out!



för mycket fritid,

DIG SJÄLV
1. hur lång är du? 1.62
2. vad är ditt fullständiga namn? Ewelina Diana Ellen Michaloff
3. har du långt hår? Det kan man väl säga att jag har
4. vilken hårfärg har du? Rött
5. sminkar du dig? Det händer väl
6. vem/vilka betyder mest för dig? familj & Vänner
7. vad har du för färg på dina underkläder just nu? Ljusrosa
8. vad vill du bli när du blir stor? miljonär
9. röker/snusar du? Snusar & Röker
10. dricker du? Varje dag
11. hur ofta duschar du? varje dag

FAMILJEN
1. bor dina föräldrar ihop? nej
2. vem är bäst, mamma eller pappa? Dom är lika bra
3. hur många syskon har du? 3 systrar & ca 10 bröder (ingifta, halvsyskon)
4. vad är det senaste du sa till din pappa? "Har du sett vad jag har skrivit på din logg? :D"
5. vilken mat lagade din mamma senast? Lax och potatis
6. hur många ställen har du bott på? 13 om jag inte glömt nått ställe
7. vem i din familj stör du dig mest på? Ingen. Dom är min familj
8. vilken familjemedlem är snällast? Alla, när dom vill
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Länge sedan..

VÄNNER
1. när var du senast med en vän? Idag
2. vem sov du hos senast av dina vänner? Kalle
3. vem vet allt om dig? ingen
4. vem har du varit kompis med längst? Hanna & Erika
5. vem känner dig bäst? Kalle
6. vem av dina vänner är mest korkad? Det måste nog vara jag
7.vem är den roligaste av dina vänner? Dan
8.vem är snyggast av dina vänner? Kalle

KLÄDER
1. vad har du på dig idag? Mjukisbyxor & Linne
2. har du bytt om idag? Ja
3. har du gett bort kläder nån gång? yes
4. har du ångrat ett klädköp nån gång? Kan hända
5. har du handlat kläder genom internet? Inte vad jag minns
6. har du ljugit om bh-storlek nån gång?
7. fulaste plagget andra könet kan ha? String
8. vad använder du för skor? De som känns bra

VÅGAR DU
1. skrika åt dina föräldrar? För ofta
2. klä dig annorlunda? Garanterat
3. vara dig själv? Oftast ja
4. pierca dig? Indeed
5. ge dig på utmaningar? Beror på humör
6. vara omogen? Allt för ofta
7. äta småkryp? oh aldrig!

SKOLAN
1. vad heter din skola? Har gått ut skolan
2. vad heter din favoritlärare? Mona
3. vad är ditt favoritämne? Turism
4. snyggaste läraren på skolan? Fanns det snygga lärare på skolan?
5. har du bra betyg? För att vara jag, ja
6. tråkigaste ämnet? Försäljning & Service
7. har du skolkat mycket senaste året? Har inte gått skola det senaste året
8. hur tar du dig till skolan? Åkte buss eller bil

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Kalle
Vem ringde du senast? Sassa Lu
Vem sms:a till dig senast? söderlund
Vem sms:a du till senast? Dan

Fortfarande jobbigt sjuk..

Jag hatar att vara sjuk, speciellt nu när det är aningen värre än en vanlig förkyldning. Men jag trotsade sjukdomen och gick upp till stan för att äta plättar med birgitt och småprata som vi alltid gör. Alltid lika trevligt!
Sen kom Elin som jag umgicks med då Birgitt for, senare tvärträffade vi även johanna och Jennie. Smekande!
Vi fyra bestämde oss för att gå in på Gina, och då träffade jag mamma och moster från ingenstanns. Jag pratade med mamma medans de andra kollade på kläder. Blir att träffa mamma nån dag framöver.

Nu ska jag byta kläder och gå och handla nå mat. Dock så är det lite svårt att hitta ett par byxor som sitter rätt eftersom de flesta har blivit för små i midjan. Men inget ska slängas eftersom efter April så kommer dom sitta som smort igen. Förhoppningsvis.

Peace out!


Sjuk sjuk och lite mer sjuk

Förkyldningen verkar ha nått mig, jag som hade hoppats på att få slippa. men men..
Idag ska jag nog träffa Johanna och Kalle, smekande.
Hoppas på att jag snart blir frisk så att jag orkar kliva upp från soffan, där jag förhoppningsvis ska spendera denna soliga fredag.
Skulle nog även behöva handla lite mat, hungern försvinner aldrig!
Jag och lillen fortsätter att växa, ni kan kalla mig fettow..

Peace!