19.08

Idag var vi och vägde Sam på bvc, han väger nu 9,3 kg och är 71 cm lång. Dock så känns det inte som att han väger så mycket när man lyfter och bär omkring honom, men jag antar att man själv blir starkare och starkare ju mer man bär han.
Annars så har vi handlat lite julklappar, jag älskar att shoppa. haha.

Nu ska vi se Grimm, inte filmen utan TV-serien.

Ciao

Bra jobbat

Jag har gjort massor idag känns det som, och det känns super! Jag har bakat en saffranskaka och en kokostoscakaka, jag har städat och skurat hallen, jag har även diskat lite, vi har varit och handlat, och så har jag busat och myst med Sam en hel del. Bra jobbat Ewelina!
Jag älskar känslan när man har städat, det känns rätt underbart.

Imorgon ska vi hämta hit mitt älskade ekbord, hoppas det blir fint. Kanske passar på att ta hit lite tavlor också.
Jag har så mycket ideér om hur jag skulle vilja göra i lägenheten, som att sätta upp saker på väggarna, kanske köpa hit några blommor osv. Men allt måste få ta sin tid, det blir inte bra om man bara ska stress göra saker.

Men nu ska jag gå och sova så att jag är utvilad och glad när pappa hämtar oss, kommer bli kanonkul!

Ciao!

Svar;

a om Naglar naglar:
snyggt. lite mer längd hade varit ännu finare! var gjorde du dom??

Svar; Tack! De kommer att bli längre, måste bara vänta på att dom växer ut eftersom det är gelnaglar och inte lösnaglar. Jag far till en privatperson som jag lärt känna och får naglarna fixade. :)

12.58

Varför tar städningen aldrig slut? Jag tycker att man ska behöva städa typ en gång i veckan och att under tiden så blir det inte stökigt, men tydligen så är det inte tänkt att det ska vara så.
Iaf, igår så gjorde Sam världens sötaste sak! Jag satt vid min dator i sovrummet då jag helt plötsligt ser att lilleman ligger och tittar på mig och håller ena handen uppe i luften, så jag stängde igen datorn och lade mig för att sova, då tar Sam ner handen och vänder sig om och somnar. Det var som att han sa till mig att jag skulle gå och lägga mig.

Idag så har jag tänkt skotta lite snö, baka och naturligtvis städa. Dock så har jag ingen ork så jag tror att jag ska knodda ner mig i soffan en stund och kanske dra en powernap.

Ciao!

Naglar naglar

Godermorgon! Eller egentligen så har jag varit vaken sen 08.00 men det är fortfarande morgon så, godmorgon!
Igår så julpysslade jag och Kalliestar lite, vi satte upp lite glitter och hängde upp julsaker i köksfönstret. Sam satt och klappade händerna så jag tar det som att han tyckte om det.
Har inte så mycket att skriva om så jag tänkte att jag lägger ut bilder på mina naglar sen dom har börjat bli fixade, för det har jag aldrig gjort här.

Första gången


Andra gången


Tredje gången


Fjärde gången, den senaste

21.48

Nu är det dags att gå och sova, men jag tänkte passa på att skriva lite medans jag fortfarande är nog pigg.
Som sagt så skulle jag storstäda köket idag, och jag har faktiskt påbörjat det stora projektet. Dock så fokuserade jag på detaljer och började göra om ist, men det vart superbra. Satte upp mina bokstäver "HOME", flyttade micron, dammtorkade och gjorde lite småsaker.
Imorgon blir det att dammsuga, torka golvet och alla såna tråkigheter. Men om jag har tur så kanske pappa kommer förbi med lite älgkött så då kan jag och Kalle äta supergod mat till middag, lucky lucky.

Men men, nu är det sovdags och hoppas att jag får sova jättelänge.

Ciao!

08.30

Godmorgon! Jag är för en gångs skull rätt pigg på morgonen, känns underbart. Vaknade inatt vid 01.00 och var pigg även då, det var dock inte lika roligt.

Sam står nu som vanligt och klättrar i sängen, pratar rätt mycket gör han också. Igår sa han väldigt mycket "mamma" och "pappa", vilket är supermysigt.

Idag ska jag gör ett stort projekt hade jag tänkt, storstäda köket. Jag ska nog även sätta upp lite saker på väggarna och göra det lite extra mysigt.
Men nu ska jag gå och byta blöja på Sam och sen pussa upp honom.

Ciao!

Ingen tandis idag!

Det blev ingen tandläkare idag, jag kände mig för trött för att fara eftersom Sam har vaknat upp inatt och storgråtit, han har även fått för sig att vakna vid halv 4 för att äta.  Men jag bokade iaf en ny tid så jag kommer tids nog att fara dit.

Sen kan jag även berätta att jag har världens bästa Karl som gav mig sovmorgon till nu, det var verkligen välbehövligt.
Nu ska jag nog sätta igång nån bra film, ta lilleman till min säng och mysa massor.

Ciao!


Tandläkarskräck

Det blev inte så mycket städ idag som jag hade planerat men jag fann orken att dammtorka lite överallt och dammsuga, så lite blev gjort iaf. Sen så har min älskling fixat min dator lite så att det inte laggar hela tiden och nu kan jag även se på film utan att bilden stannar upp medans ljudet fortsätter, tack älskling!

Imorgon så ska jag till tandläkaren, och som rubriken säger så har jag tandläkarskräck. Det är tack vare en tandläkare som sa "jag ser på dig när du får ont och då tar jag en liten paus", men den lilla pausen kom aldrig och där kom min tandläkarskräck. Jag ska laga en gammal lagning som har lossnat, misstänker att det kan vara dom där farligt goda Risen som ställde till det för mig.
Jag tar hellre 10 blodprov än att fara till tandläkaren, och nu så ska jag på samma dag fara till tandläkaren och antagligen så lagar jag inte utan bedövning så då måste jag ju få en såndär spruta också.
Dock så ska Kalle och Sam följa med så då kanske jag klarar det bättre, men det är fortfarande riktigt kusligt att vara hos tandis.

Aja, nu ska jag försöka sova så gott det går. Har haft problem att sova de senaste dagarna eftersom jag gruvar mig så mycket för morgondagen.
Lycka till åt mig imorgon iaf, sleep tight.


09.01

Jag är supertrött, det skulle sitta riktigt fint med en sovmorgon idag. Det som ska göras idag är att städa, jag tar ett rum per dag för att kunna julstäda riktigt ordentligt utan stress.
Just nu håller Sam på att klättra i sin säng och han verkar tycka att det är riktigt spännande, han har lärt sig att klätta uppåt men han kan inte få sig ner dock.
Ska nog ta och stiga upp nu så att jag kan börja städa och busa med Sam.

Ciao!