Sam sam sam sam

Just nu står Sam och tuggar på sin säng, vilket är hur urgulligt som helst. Allt tycks vara ett äventyr för honom och det är så intressant och roligt att se vad han hittar på.
Idag så ska BVC komma hit och göra nått slags hörseltest, det kommer nog gå hur bra som helst.

Annars idag så ska jag och min pojkvän fortsätta vinter-/julstäda, vi är så duktiga!

Pusshej!Jag är riktigt duktig

Tog ju som sagt blodprov igår, det gick superbra! Snabbt och smidigt, kan inte ha gått mer än 10-15 min innan det var klart. Yey me!

Idag så har jag varit på knuten med lilleman och träffat andra mammor med bäbisar, rätt mysigt. Har även städat lite och myst massor med lilleman, han har varit extremt mysig idag. Han har inte velat sova eller leka, utan han har velat vara nära och bli kramad massor. Han är en riktig myspropp!

Nu ska jag se nån film, vänta på att lilleman vill äta så att han kan sova och sen ska jag också sova. Det är den nuvarande planen.

Pusshej!J

Jag vill inte, verkligen inte..

Jag ska ta lite blodprover idag, men jag vill inte, jag hatar sprutor, kanylfobi. Jag ska kolla om jag saknar något ämne i kroppen som gör att jag ständigt är så enormt trött, och förhoppningsvis så går det att fixa till.
Birgitt burgitt kommer att följa mig och töntigt som det låter, hon ska hålla mig i handen. Jag ska även ha med mig min lilla prins eftersom Kalliestar har skola, så då kanske det går ännu bättre med proverna eftersom jag måste ju visa Sam att det inte är någon fara med blodprov.

Sen ska jag och gänget fara och äta plättar förmodligen, det gör vi alltid efter en så psykiskt påfrestande upplevelse.
Det kanske verkar töntigt att vara så fjompig för att ta blodprov, men det är verkligen bland det värsta jag vet. Jag är livrädd för kanyler, att bara ha en kanyl nära mig är jobbigt och nu ska jag ha den i armen, det går inte för sig!
Kan dock tycka lite synd om hon som ska ta provet eftersom det tar så lång tid innan hon får göra nått. Tur nog så har jag emla, vilket ger ett viss lugn iaf.

Aja, nu ska jag gå och göra mig iordning och äta lite nudlar. Och pussa och krama lilleman är ett måste för mig just nu, dock sover han och gör massa små pluttiga läten så han kanske kan få sova tills jag är klart och sen blir det pussar och kramar. Låter som en bra plan.

Pusshej!


(taget från google.se)

Hur känns det att vara mamma?

Det är nog en väldigt vanlig fråga som jag fått höra mycket.

Ja hur känns det? Det är väldigt svårt att förklara. Det är så mycket känslor som bubblar omkring, men det är helt underbart att vara mamma. Men självklart så finns det dagar då man inte har så mycket ork, man vill sova längre, ha mer tid för sig själv osv. Men t ex på morgonen då det är sådär jobbigt att stiga upp så behöver jag bara kolla på lilleman så blir det inte lika jobbigt, han blir så glad av att se mig att han ler med hela kroppen, helt underbart.
Känslan att få se sitt barn lycklig är en enorm känsla, det finns inget bättre.

Om jag fick chansen att ta en annan väg så skulle jag ändå valt denna, jag är så lycklig med min lilla familj och jag hoppas att alla får chansen att känna denna känsla.


Bildbomb!Jag hjärta Kalle hjärta Sam

Jag vill vara pigg! Jag vill städa och ta en promenad med Sam och Kalle, men det blir inget av för jag är så hiskeligt trött. Jag har ännu inte varit och tagit de blodprov som jag ska ta för att kolla vad som kan orsaka min eviga trötthet, men jag måste väl fara och göra det snart. Jag vill veta så att jag kan göra nått åt saken, för jag kan inte vara såhär nu när lilleman har börjat vilja leka mer, busa mer, krypa mer osv. Jag måste ha energi!


Igår var min och Kalles 4 månaders dag, så vi köpte lite godis och var bara allmänt pluttiga. Jag har världens bästa pojkvän.
För 1 ½ år sen då vi pratade för första gången så fanns det inte i min värld att vi skulle vara tillsammans och ha barn idag, men nu är läget så och It's the best time of my life!
Men visst så finns det saker man vill göra nu som jag inte kan göra, men så kommer det alltid att vara. Det spelar ingen roll om jag hade fått barn om 10 år, det hade ändå funnits vissa saker man hade velat göra som man får strunta i. Jag känner ändå inte att jag har "förlorat en tid av min ungdom", det är nu mitt liv har börjat på riktigt.

Nu sa jag gå och pussa lite på Kalliestar, jag tror han har saknat mig medans jag har legat och sovit. Jag kan iaf hoppas det.