22.20

Jag saknar min kalle som är ute med sina kompisar. Vi har haft en liten grillfest och jag är helt slut, är fortfarande inte riktigt frisk känner jag. Det var supertrevligt att få främmande, kommer nog sova gott inatt.
Nu ska jag se ett sista avsnitt av Desperate innan det är dags att gå och sova.


Still sick

Jag är fortfarande sjuk, Sam har börjat bli friskare medans jag bara blir sjukare. Min dag har till största delen spenderats framför datorn och sett desperate housewifes (stavning), dock så får jag inte se det nu eftersom Sam sover i sovrummet och Kalliestar ser hockey. Jag kan faktiskt bjuda honom på denna hockeykväll eftersom han är så underbar och tar hand om mig när jag mår såhär, det är ett under hur han orkar höra på mig klagandes om hur synd det är om mig. Tror egentligen att killar kan stänga av sin hörsel när man är tjatig, men det gör inget eftersom jag tjatar ändå.

Nu ska min älskling få se klart sin match sittandes i fotöljen medans jag ska bädda ner mig i soffan och se något avsnitt av desperate i smyg, I'm a sneaky mom.

Det är synd om oss!

Jag och Sam är sjuklingar, vi hostar och snorar hela tiden. Tur nog så tycker Kalliestar synd om oss, dock lite mer synd om Sam än om mig men jag tar vad jag får. Dock så borde han tycka mer synd om mig eftersom det var Sam som smittade mig, men men.
De 3 senaste dagarna har jag städat som en tok, jag vill få bort alla jäkla flyttlådor och njuta över hur fint det är, snart är det klart.

Igår så hamnade Sam i fight med sin hink, han ramlade på den och vart helt röd på hans vänstra kind, det vart sedan ett rött långt sträck som höll i sig rätt länge. Han grät i nån minut, sen när han hade lugnat sig så ställde jag ner honom på golvet och satte mig på soffan så att han kunde hålla i sig i mina knän, och då satte han handen på kinden och sa "aj aj". Försökte få med det på film men då började han promenera bort från mig och sa "aj aj", min knasboll.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vara supersjuk och jättegnölig på Kalliestar.


(bild lånad från Lisafisa :) )


Hund hund hund

Idag ska mamma komma och hälsa på en liten stund, det var länge sen vi sågs så det kommer bli mysigt.
Annars idag så har jag och Kalle pratat om att skaffa hund, eller det har vi talat om länge men nu så har vi nog bestämmt oss för vilka raser vi ska ha. Kalle vill ha en Akita och jag vill ha en Pomeranian, dom ser rätt lika ut tycker jag men Akitan blir så mycket större än Pomeranian, så då blir det en stor och en liten hund. Nu gäller det bara att spara så mycket vi kan så att vi kan ha råd.


Akita;


Pomeranian;

Rubrik

Sitter och ser "according to Jim" med Kalliestar, älskar den serien. Snart är det dags för våran skönhetssömn, ska bli så skönt att få gå och lägga sig och sova. Imorgon så ska mamma komma och hälsa på, det kommer bli superkul!

Aja, nu ska jag sätta mig och kramas med min själs älskade en stund innan jag somnar.

money money money

Nu är det så att jag vill ha pengar, helst några miljoner. Jag vill kunna spendera flera tusen på skitsaker, t ex en hårförlängning eller kanske massor med skitsnygga kläder som jag aldrig använder för att jag ständigt köper massa nya skitsnygga kläder.
Det låter dåligt, men jag tycker inte att det är fel att nån gång känna att jag vill kunna köpa hela världen. Jag älskar att shoppa!

Det finns en framtidsplan för mig där jag blir miljonär, dock så kommer det egentligen inte göra mig lyckligare eftersom jag har redan har funnit min lycka. Jag känner mig lyckligare nu än vad jag tidigare har gjort, mina pojkar fyller mitt hjärta med så mycket kärlek och lycka, jag skulle aldrig byta bort mitt liv mot något.
Men fortfarande så är det förjäkla kul att shoppa! I am such a girl.


(gammal bild)


Time to sleep

Fasiken vad trött jag känner mig, det var länge sedan jag var såhär trött.
Idag har jag varit på promenad med Sam, Kalle och Anita. Det var så otroligt fint väder och Sam fick testa sin nya vagn, en paraplyvagn.
Kan även tala om att Sam har blivit superduktig på att gå, eller han går inte själv utan han håller mig i handen och går omkring, men han är väldigt duktig iaf.
Nu ska jag ta och mysa med Kalliestar innan det blir dags att gå och sova.