Adios

Hejhej! Jag ville bara berätta att jag numera inte kommer att blogga här på blogg.se , utan min nya blogg är;

blogg.mama.nu/michaloff

Hoppas ni fortsätter att titta in.

CIAO blogg.se

my own family

Hej alla glada! Igår var det morsdag som alla redan vet, och jag hade en helt underbar dag med mina pojkar. Kalle köpte ett dussin rosa roser (rosa är min favoritfärg), en swartzwaldtårta (min favorit) och en snusdosa åt mig, han gav mig även sovmorgon.

Jag är så lycklig med min lilla familj, dom ger mig så mycket glädje och så mycket kärlek. För 3 år sedan så vågade jag inte ens drömma om att livet kunde vara såhär bra, tänk hur man kan ändra sitt liv och förändras som person.
Det känns så skönt att få visa alla som tvivlade att jag kan, att jag har brutit mig ut ur mönstret. Det är som min storebror sa när jag var gravid;"Vi, mamma, mormor osv, alla har vi blivit omhändertagna och fosterhemsplacerade, men nu kan du ändra historien och ta hand om ditt barn så att han/hon får växa upp med sin riktiga familj." Och det är exakt det jag gör och ska fortsätta med.
Så till alla er som tvivlade; In your face!

Nu ska jag gå och kramas med min son.

blö blä

Jag kan inte sova, jag hatar verkligen när jag inte kan somna. Får göra ett till försök, annars så hämtar jag Sam och myser med honom en stund medans han sover, det brukar hjälpa.

Summertime

Idag kommer bli en superbra dag känner jag. Sam tog sovmorgon och då fick jag också sovmorgon, helt underbart.
Idag ska jag fara och äta med pappa förhoppningsvis, men innan det så blir det nog att fara till någon lekpark med Sam nu när vädret är så fint. Just nu så står Sam i sin säng och tränar på att ställa sig upp utan att hålla i sig, det går riktigt bra för honom.
Denna sommar kommer att bli den bästa sommaren ever, det blir Sams första sommar som han faktiskt kan leka ute och busa. Jag har tänkt ta vara på varenda sekund och njuta av livet.

(En liten Sam från förra sommaren)


Jag känner mig så lycklig!

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur bra jag mår, det liksom bubblar av lycka inom mig.
Sen jag tog ut min hormonspiral så har jag bara börjat må bättre och bättre, ju mer hormonerna går ur kroppen och biverkningarna avtar så blir varje dag lättare.
Jag tycker inte det är lika jobbigt att stiga upp tidigt på morgonen längre, självklart så är det lättare att stiga upp vid 08.00 än vid 04.30, men det är inte alls lika jobbigt som det tidigare var då jag helst bara ville dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Mitt humör är inte längre svajande och jag gläds över småsaker, t ex om Kalle kommer hem med en godispåse så blir jag jätteglad.
Att ta ut den där förbenade spiralen var nog bland det bästa jag kunde ha gjort, jag har fått nog av hormoner på ett bra tag känner jag.

Nu ska jag ta och sova så att jag är utvilad när jag träffar Ståhl, vi har mycket tid att ta igen.


16.14

Tanken om att det skulle vara sommar försvann när snön började falla. Det verkar som att jag måste vänta ett tag till innan sommaren är här, men snart händer det.

Sitter just nu så väntar jag och Sam på att Kalliestar ska komma hem, jag saknar ju honom. Tur för mig så kan jag sitta och kramas med Sam medans han ser på "Nalle har ett stort blått hus".

Ihelgen blir det att ta det lugnt, som vanligt. Känner mig faktiskt rätt tråkig men det är rätt skönt, har verkligen börjat uppskatta lugna myskvällar mer och mer. Det är så skönt att sjunka ner i soffan med en varm filt efter en dag med full fart.


Picknick i köket

Igår var det tydligen valborgs, hade ingen tanke på det förrän Elin berättade det för mig. Så min kväll blev rätt lugn med Kalliestar och Sam, vilket var rätt skönt.

Idag så har jag och Kalle haft picknick med Sam i köket, vi lade ut en filt på golvet och fikade lite. Tyckte att det var en bra dag för en liten picknick, dock så är marken för blöt för att kunna ha en filt på gräset ännu, men det löste sig ju.
Sam ligger just nu och snarkar, han somnade i min famn när vi låg och kramades tidigare, supermysigt. Det mysigaste är att han har börjat kramas tillbaka, han håller armarna så hårt om halsen och trycker sin kind mot min kind när vi kramas, det är så extremt mysigt.

Nu ska jag lägga mig och se the green lantern, ciao.

Btw, Sam har skaffat sig sommarfrilla. Lägger in bild på när han hade långt hår och hans nuvarande frilla.