Blodprov är inte min grej..

Var och tog blodprov idag. Kände inte peppen då dom sa att jag var tvungen lämna blodprov för att få medicin. Värst var kanylfobi kan vara nära på att ställa till det, höll på skita i medicinen bara för att slippa ta proverna.
Tur nog så blev det bättre påvägen in till stan, jag var så kär i livet. Och väl inne i stan så fick jag träffa Elin som jag hade väldigt mycket tjejsnack med, vilket vi båda behövde.

Men nu ska jag försöka sova så jag får mig upp till skolan imorgon. Nej, jag har inte börjat om skolan, ska dit och hälsa på och även hämta hem en JO-anmälan som en lärare gått igenom för att se om jag kan gå vidare med den. Det kommer bli intressant och få höra vad man kan göra.

PEACEI just wanna have fun

2 dagar med alkohol och en bakissöndag var verkligen vad jag behövde. Det enda som jag reagerade mindre bra på var att jag fick höra att jag gått och blivit tråkig och att jag inte har tid med vissa längre, trots att jag hade varit med den personen dagen innan. Du måste se saker från min sida så kanske du inser att jag har inte tid med så mycket annat än det jag gör just nu. Att jag hade tid med helgen var ett under som jag kände att jag behövde.

Dagen började med en halvlång promenad för att sen ha bakisdag med film och sliskmat. Nu sitter jag och min roomie och kollar på "Girls just wanna have fun". Väldigt mysig film att somna till.

Nuff said for tonight.Slicka uppåt , spaka neråt!

Imorgon ska det festas som aldrig förr. Festa som man gjorde när man var 13 år och helt galen i alkohol. Knäna ska vara uppskrapade och träningsvärk i kroppen efter allt dansande ska jag ha. Skratten och allt skrik med prat ska eka i mitt huvud efter att jag har lyckats krypa hem. Hinken ska stå redo nere vid soffan för att tömma magen som ska vara fylla med massor av god alkohol. Kvällen kommer bli som när jag va yngre och redo för världens alla äventyr. Imorgon är jag redo för äventyr och en helt galen kväll!


Ja ä inte bitter

Jag har inte så mycket att säga egentligen. Helgen har varit lite blandad, fick en fläskläpp som extra kryddning.


Tråkiga dagar borde inte existera

Dagen har endast bestått av film och mat. Inte ens en ynka cigarett har jag orkat gå ut och röka. Usch för extremt tråkiga dagar som denna, plus att det blir ännu tråkigare när man har en tråkig dag ensam. Not cool!


Saknar sommaren!

Idag har jag hunnit med ett möte, vandring på stan, ha besök, pratar massor i telefonen med söta personer och nu håller jag på att städa och sakna sommaren.
Lägenheten kommer vara så fin efter mitt städryck. Vilket har varit väldigt efterlängtat av min roomie.
Har även hunnit pröva kläder som jag inte kunnat ha nu på vintertiden, eller kunnat och kunnat. Kan kan man ju alltid men om man vill använda vissa kläder på vintern är ju en annan fråga. Hittade iaf några fina sommarplagg som jag hoppas på att snart kunna använda.

SOMMAR KOM HIT!


I'm Happy!

Jag har fått tillbaka min älskling!


snabb uppdatering

Pappa har varit här! det var den bästa tiden i mitt liv och jag behövde verkligen få träffa honom.
Sen har jag fått kontakt med några gamla vänner, wunderful. En av dom ringde igår och vi pratade i ca . 1 timme och det var ett awesome samtal. Kom hem snart så jag får krama om dig!


Min stora kärlek


freddy freddy freddy

One Two Freddy's comming for you

Three Four better lock the door

Five Six grab your crusifix

Seven Eight better stay up late

Nine Ten never sleep again!


Tonight we are getting fucked up

Skellefteå måste ju vara en av Sveriges mest patetiska stad. Det händer inget annat än olyckor, skitsnack och andra skitsaker. Det enda som är bra här är en liten del av folket och då menar jag en extremt liten del, resten kan slänga sig i väggen.

That's all for tonight people. Peace