Söndagsmys med godis och härlig musik


I'm done. Fuck it

Som rubriken säger "I'm done. Fuck it".

från att vara extremt orolig till en helt underbar känsla

Idag har jag legat och dragit mig i soffan. Fy så skönt.
Men om 20 min så måste jag fara och hämta ut min nya medicin som jag ska få. Hoppas den hjälper som den ska.

Gårdagen var rätt hektisk. Det började med att jag hade läkarmöte på beroende och vi pratade om mediciner och sen bad jag läkaren lyssna på barnets hjärta. Hon hittade inga hjärtslag och jag blev direkt hänvisad till barnmorskan. Hon däremot hittade hjärtslag och jag fick höra, jag kunde även höra hur lillen sparkade hejvilt! Det var en helt underbar känsla!

På onsdag ska jag och Mr.X till barnmorskan och göra ultraljud. Jag längtar så hiskeligt!

Peace

Min ögonsten!

Som dom flesta redan vet så ska jag bli stolt hundägare!
Hunden som jag brukar vara hundvakt åt ska jag nu få köpa, känns underbart. Han är en schäfer, labrador & finskspets. Världens finaste lilla hund. Min ögonsten!


Fotograf; Robin LQ.
Tack Robin för att du väljer mig som ägare, du kommer inte ångra dig det vet du.
Du får komma och hälsa på när du vill, för Neo kommer sakna dig och jag saknar dig också! :)

Peace

Varför ska man alltid komma på nån jävla rubrik?

Som rubriken säger, varför ska man alltid komma på nån jävla rubrik?
Det är inte alla dagar man vet vad man ska ha för rubrik och då borde man fan inte behöva skriva nån jäkla rubrik..

Jag märker att jag har börjat bli rätt dålig på att uppdatera.
Dock så vet jag inte varför, men det kanske kommer tillbaka snart. Förhoppningsvis.

Idag har jag haft några möten och har även varit hos tandläkaren. Har även pratar med Denny, Dan och Mr. X. Jag saknar mina 3 pojkar väldigt mycket. Men snart får jag träffa dom hoppas jag.

Nu ska jag äta lite mer juleskum och sen sova. Jag är nästan ständigt trött.
Peace

Äntligen ska jag börja träna!

Dagen har varit riktigt slö, som en söndag ska vara.
Så det finns inte så mycket att skriva om dagen.

På tisdag börjar jag vattengympa, ska bli intressant att pröva. Ska även bli härligt att börja träna.
Det gäller bara att hålla fast vid träningen så kanske jag har en fungerande sommarkropp, vilket inte skulle vara helt fel.

men men, nu ska jag fortsätta se tv.
Peace


ibland är jag oerhört jobbig

Inatt så ringde Mr. X för att berätta en sak, vilket egentligen va jättebra att han gjorde. Men min reaktion blev att jag grät och blev jätteorolig.
Ibland känner jag att jag är oerhört jobbig och mest ivägen. Men jag menar inget illa.

Idag funderar jag på att lägga bort telefonen och bara vara. Dock så är jag inte säker att jag klarar det, men vi får väl se.
Ska äta lite godis nu och sen somna om.
Peace

Inatt jag drömde..

Inatt hade jag en massa skumma drömmar, vilket jag haft de senaste månaderna. Men jag antar att det hör till när man är gravid.

Dagen har spenderats till största del på stan med Chamideh och Klexi, eller hur det stavas. Vi var och åt på frasses och gick runt på stan och pratade om allt möjligt. Riktigt trevligt!
Har även köpt en del godis som jag ska äta ikväll, men inte före maten som mamma skulle sagt.

Förövrigt så längtar jag redan tillbaka till sommaren. Tycker om den varma årstiden bättre än den kalla, men men, man kan inte alltid få som man vill. Man får göra det bästa av situationen.

Nu ska jag lyssna på lite musik och bara ta det lugnt.
Peace


Jag tycker att alla borde gå upp i vikt samtidigt som jag

Jag har inte haft så mycket ork till att blogga, plus att min dator har varit riktigt seg. Men nu ska jag nog ta och skärpa till mig känner jag.

Idag har jag haft ÅP-möte och sen har jag varit duktig och städat lite i lägenheten. Mamma har även varit söt och kommit förbi med mat och vi for även upp en sväng på stan.

Nu sitter jag och väntar på Z (vill inte skriva hans riktiga namn pga några olika skäl). Han skulle komma förbi om en liten stund. Dock så är jag väldigt mammig av mig mot honom, men han tycks inte bli less trots allt.
Så jag har dukat fram fika som vi ska äta innan han far vidare, jag måste ju se till att folket som kommer hit får i sig nån mat. Tycker att alla är så smala i jämförelse med mig så jag försöker få dom att gå upp lite i vikt.

Men men, nu ska jag blanda saft så det finns framme.
Peace


Att skaffa barn är inte längre bara en dröm

Tidigare ikväll så hade jag ett riktigt bra samtal med Mr.X.
Han lugnade mig i de delar jag gått och oroat mig över, och även gav mig hopp om att det kommer bli bra. Att skaffa barn är bland det vackraste i världen, men ändå så finns det alltid en oro över hur allt kommer att bli.
Men med X vid min sida så känns det som att jag kan klara vad som helst. Den största oron lyckades han lugna, vilket ger mig mer tid att tänka på det fina som kommer med ett barn.

Och det är inte vilket barn som helst, det är mitt barn.
För lite mer än 10 veckor sedan så fanns det bara en tanke att skaffa barn. Eller mer en dröm om att en dag så kommer jag få bilda en familj.
Nu helt plötsligt är det inte längre bara en dröm, det är en verklighet.

Att se magen, brösten och höfterna växa ger verkligheten en ny nyans.
Det är inte bara ett graviditetstest som är positivt, utan nu märker man att jag har ett barn i min mage som är en liten del av mig och en liten del av X.
Jag bär på en stor del av min framtid, som snart kommer bli vår framtid. Det är inte bara mitt, mitt och mitt, utan det är vårt, vårt och vårt.

Det förflutna kommer hjälpa till att skapa hur mitt barn kommer bli. Jag har tagit lärdom av mina föräldrar, olika fosterhem, andras familjer, vänner och så många andra.
Jag kommer ta det bästa ur allt och ge den lärdomen till min lilla älskling.

Jag vet hur det är att leva i ett helvete, och det kommer jag aldrig utsätta nån för. Minst mitt barn som förtjänar att leva i ett hem fullt av kärlek.
Ett barn är så oskyldigt och har ingen aning om vem dom är. Det är jag och alla runt om mig som formar hur mitt barn kommer att bli, vilka värderingar han/hon får och så mycket mer.

Oj, vad långt det blev.
Jag antar att jag behövde få skriva av mig några rader.

Imorgon ska jag förbi mamma och så ska vi fara och handla. Sen har jag tvätt och gemensamt städ. Men mellan tvätten och städer ska jag fara förbi The Mnad family! Vi ska äta gomat och prata om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag se tv och sjunga falskt som bara jag kan för magen.

Peace


Jag vill ha en ny dator

Kom hem från kuratorn för ett litet tag sedan.

Min dator har börjat bli skitseg och jag har ingen aning om varför. Dock så kan det vara alla virus som är på datorn för att J tog bort mitt virusprogram. Men jag blir så irriterad, för jag vill spela en massa spel och det går inte alls nu längre.
Aja, vad kan jag göra åt saken. Kommer nog bli att gråta ut hos Mr.X och se om han kan fixa den, hoho.

Men nu måste jag gå till personalen och ha möte. Kommer nog gå hur bra som helst.


Peace


Top Modell, prio ett ikväll

Sitter just nu och ser Top Modell. Jag älskar alla deras tjaffs och attityd. Kan inte bli så mycket bättre. Eller det skulle vara ännu bättre om man hade nån som fixade till ens hår och smink varje dag!

Idag har jag haft möte med personalen, vilket gick sådär. Jag har märkt att jag kan bli riktigt irriterad utan anledning.
Mamma var även söt och kom förbi med lite matvaror åt mig så att jag ska ha något att äta till frukost och kvällsfika.

Imorgon ska jag träffa Birgitt burgitt och fika med en massa tjejsnack. Det är efterlängtat!
Sedan ska jag och X träffa kuratorn, angående graviditeten. Det är mycket att tänka på och det tar tid att verkligen förstå vad som kommer hända. Jag ska bli mamma, jag kan inte längre bara prioritera mig och vänner.
Jag ska även packa ner alla kläder jag inte längre kan ha. Det ger inget att ha en massa kläder som bara ska ta upp en massa plats, då är det lika bra att packa bort det.

Aja, nu ska jag fortsätta se tv och plocka fram nå kvällfika.
Peace


Godmorgon världen


Saknaden finns alltid, mer eller mindre

 


I'm like a new person

Dagen har varit rätt slö, förutom att jag haft ett möte med personalen som ville kolla hur veckan hade gått och hur nästa vecka kommer att se ut. Annars har jag tränat lite och sett tv.
Inatt fick jag besök av Mr. X ett tag, men jag saknar honom redan. Vilken liten tönt jag blivit, men det är nog lite gulligt och nytt för att vara jag. Men hans kramar och pussar är som ingen annans, och det är helt underbart mysigt.
jag funderar på att limma fast mig vid honom, och jag har även tagit upp idén med honom. Dock så tror jag att han skulle bli less ganska fort, haha. Så planen kommer nog att avslås.

Men men, nu ska jag fika lite och se om det är nått bra på tv, annars får jag se nån film på datorn.

Peace


hormoner i match

Kvällen har spenderats irriterad, till och med en tallrik åkte ner i golvet. Jag antar att det är hormonerna som spökar.
Men dock så är jag även mäkta irriterad på att pappa2 aldrig hör av sig som han hade lovat. Visst att det är svårt för han att hans dotter är gravid, men vafan, det är inte precis han som är den gravida. Kan han inte stötta mig i processen så kommer det nog ta lång tid för mig att acceptera han som morfar. Han har ingen anledning till att inte ta kontakt med mig.

Aja, nu ska jag träna och äta.
Peace


Mata mig

Nu ska jag äta mammas köttfärsgratäng, mumms!


Uppmärksamhetshora

Hade bestämt mig för att sova länge idag, och det gjorde jag. Det är ändå Lördag och jag har inget planerat så varför inte sova ut.
Som sagt så har jag inget planerat idag, men jag hoppas att Mr. X ringer mig snart.
Egentligen så är jag nog rätt jobbig med X men jag kan inte hjälpa det, just nu behöver jag få hans uppmärksamhet så oerhört mycket. Just nu kallar jag mig själv en "uppmärksamhetshora", just när det gäller X. Dock så gillar inte mamma ett dugg att jag säger det, men men, puss på sötmamma.

Nä nu ska jag nog ta och sova lite till, men jag skriver senare.

Peace


(Ca ett år sen)

Ge mig en lägenhet

Största delen av dagen har spenderats hos mami, med god mat och så passade jag på att duscha. Hennes schampo luktar så hiskeligt gott! Bror var även där och vi pratade om allt möjligt.
Har även varit och hämtat min medicin.

Förövrigt så letar jag en lägenhet för fullt, i hopp om att flytta i December. Som det är planerat så ska jag skaffa mig en 2:a så att jag har lagomt med plats tills min lilla älskling har kommit.
För i början så kan jag använda sovrummet och sedan när lillen/lillan är stor nog och behöver ett eget rum så kan jag göra om vardagsrummet så att jag får en liten sovhörna där ist. På så sätt slipper jag flytta omkring.

Men nu ska jag prata lite mer med Mr. X och invänta att Dan kommer in till stan.

Peace


Internet har tydligen ett eget liv

Internet funkar inte alltid som det ska, så jag kan bli utan nån dag eller två. Men jag skriver då jag kan.

Dagen har varit rätt soft. Har mest legat och sett på film, men har även tvättat och städat tvättstugan.
Har även pratat med X lite, men jag hoppas han ringer mig snart så jag får prata lite mer med honom.

Aja, nu ska jag se om jag hittar nån bra film jag kan se.
Peace

Avatar + hormoner = Inte helt okej!

Egentligen vill jag bara sova, men jag skriver lite ändå.
Men som sagt så hade jag stormöte idag vilket gick alldeles lysande. Vi pratade om graviditeten, förlossningen, stöd innan och efter barnet är fött osv.
Jag fick även träffa en ny kurator som jag och X ska fara och träffa nån gång efter ultraljudet, känns spännande. Just ja, jag har ju säkert glömt skriva att jag har fått en tid för att fara och göra ultraljud! Yeey! Då får jag även förhoppningsvis veta könet, och ja, jag vill veta det eftersom jag hatar överraskningar.

Efter mötet iaf så for jag och åt med Sandra på Dallas för att senare gå till partay med Angelika och kika på utklädningskläder till halloween. Jag prövade en nunnedress men det satt inte riktigt som planerat, och sen är det llite väl dubbla budskap om en nunna är gravid, haha!

Men men, senare mot aftonen så gick jag och träffade Dan och vi fick en rejäl promenad. Efter promenaden så gick vi till bibblan och läste lite om graviditet och då läste jag att nu bör lillen vara ca 16 cm! Det är ju helt otroligt! Nyss var det ju bara som en liten räka och nu är den småstor.

Nu sitter jag hemma och har nyss sett Avatar, som jag egentligen inte ens tycker om. Min plan var att ha en film att somna till, men hormonerna lyssnar inte på mig som vanligt nu de senaste 16 veckorna och därför satt jag och grät och snorade till denna överskattade film.
Ska nu försöka sova utan att se på film så att inte mina hormoner känner för att gråta lite till och sömnen blir uppskjuten igen.

Blev dock ett jädra långt inlägg, men jag satt så skönt när jag skrev så jag fortsatte bara skriva.
Aja, Sleep tight!
Peace


Gästbloggaren hälsar!

Nu är sömnmedicinen tagen och jag ska snart göra mig redo för att sova. Sitter nu hemma med Dan och småpratar om allt möjligt, vi har även varit och fönstershoppat.
Imorgon är det stormöte med barnmorskan, beroende, birgitt, X och min sochandläggare. Det kommer nog att gå bra, det brukar gå som planerat.
Men nu ska jag prata med Dan och Denny, sleep tight.

Peace



Gästbloggaren skriver: Tja.

Fuck you, I'm a Michaloff

Om 5 månader kommer min lilla älskling till världen! Det känns helt overkligt men ändå så oerhört verkligt.
Och alla ni som sitter och säger att jag inte kommer att klara det, jag har bara en sak att säga er; Fuck you, I'm a Michaloff. Och det innebär mycket mer än vad ni någonsin kommer kunna förstå. Jag har en mamma, pappa, pappa 2 och en hel drös Michaloffs som inte viker av vägen för minsta motgång. Och sen har jag helt underbara vänner som står bakom mig. Jag skulle inte ens ha tanken att skaffa barn om jag inte trodde att jag inte kunde klara det.

Nu ska jag se vänner och äta lite kvällsfiks innan jag går och sover.
Peace



Ingen bloggtorka

Goddagens!
Har inte haft nån bloggtorka, utan jag har inte haft tillgång till internet.

I fredags var jag med Dan ett tag på kvällen och senare kom X förbi och stannade hos mig i några timmar. Behövde verkligen få umgås lite med honom.
Lördagen och Söndagen sovde jag mig igenom.
Idag har jag varit och handlat, pratat med X och ätit tårta. Mumms!
Sitter nu och ser Tv (Smallville!) och läser Kissies blogg.

Sen vill jag tacka för de fina kommentarerna jag fått! Och det är även kul att se att läsarstatistiken ökar! Tummen upp!

Peace


Illamåendet kan jag gärna hoppa över

Morgonen började med ett rejält illamående. Jag hoppas det går över snart.
Idag ska jag iaf hämta min medicin och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Om inte illamåendet går över så blir det nog bara att ligga hemma och ta det lugnt ikväll, såna kvällar behövs också.
Jag hoppas att jag även får pratar med X idag som jag saknar i massor! Min lilla pussgurka.

Aja, nu ska jag lägga mig ner och hoppas att jag snart mår bättre.
Peace

Everyone needs a good friend

Godmorgon!
Dagen började med en rejäl frukost och Tyra Banks show. Försökte även spela lite frontierville, men det gick inte alls som planerat.
Nu ska jag ta och klä mig och smörja in magen för att fara på ÅP-möte. Det kommer nog bli bra, dom brukar ha goda festisar där.
Jag hoppas även att mamma ringer mig nån gång idag så att vi kan fara på date snart, jag saknar min lilla sötmamma oerhört mycket!
Har även tänkt mycket på folket jag har runt mig, och jag har börjat märka att jag har lätt att stöta bort folk numera. Jag orkar inte med en massa drama och skitsnack, och har därför börjat dra mig undan rätt mycket. Kan nog vara bra för mig.
Jag har ändå väldigt tur att de folk jag har runt mig nu är personer som stöttar och hjälper mig i alla lägen. Jag tror att alla behöver sådana vänner faktiskt, men det tar kanske bara olika tid för alla att inse.

Aja, nu måste jag skynda mig lite så att jag hinner till mötet i tid. Hatar att vara försenad!
Peace

Jag har inte bara migsjälv att tänka på längre

Ikväll har jag pratat rätt mycket med X. Det är lika mysigt varje gång vi pratar.
Nu är det nästan bara 5 månader kvar innan min lilla älskling kommer till världen. Dock så finns det redan folk som säger att jag inte kan ta hand om ett barn, men ni har ingen aning. Ni känner inte mig och jag vill inte känna er heller om ni ska hålla på som ni gör. Folk som bara ska kritisera och suga energi ur en orkas inte med. Det är inte bra för varken mig eller mitt barn, och därför vill jag inte ha er i min närhet.
Jag kan inte längre bara tänka på vad som är bäst för mig, utan nu är det ett till liv jag ska tänka på och då får det bli drastiska återgärder för att det ska bli bra.
Jag har de folk jag behöver runt mig och andra som bara lägger näsan i blöt och försöker ha nån åsikt kan bara fara och flyga. Vill jag ha er åsikt så ber jag om den, annars kan ni vara tysta och låta mig vara.

Nu ska jag se Zorro på 6:an och sakna X.

Peace


Fri som en fågel

Godmogon godmorgon!
Idag ska jag tvätta, städa och vara med Dan. Det blir nog en bra dag, fast vädret kunde fått vara lite bättre.
Sen så har även jag och Elin sagt upp kontakten igen. Tror faktiskt ingen blir förvånad, haha. Dock så kommer jag nog inte få igen mina pengar och skit som hon lånat. Överraskande? verkligen inte.

Aja, det är början på ett nytt och bättre kapitel i mitt liv. Jag är fri som en fågel.

Peace


So if you talking shit about me, I'm like go for it. But why when my ass is around, you got your nose in it?



Idag var jag och handlade på ica,
när jag hade plockat alla varor jag skulle ha så blev jag svimfärdig. Det var inte alls så ball.
Sedan påväg hem så spydde jag 2 ggr på stan, typiskt min otur.
Har även fått reda på lite roligheter och sen har jag fått höra rykten om vem som anmält mig. Dock så orkar jag nästan inte ta upp det med personen ifråga eftersom det går in i ena örat men lika fort går det ut i andra örat. Det är en person som verkligen kan kritisera andra men kan inte lyssna på nån annan.
Aja, vi får se hur det går med allt.

Peace


En helg med Sandra

Helgen har spenderats med Sandra.
I fredags så var var vi hos Sandras pappa och syskon, vi spelade en massa spel och hade trevligt.
I lördags så for vi ut och träffade en massa trevligt folk, det var rätt soft faktiskt. Dock så blev jag rätt snabbt irriterad, vilket jag lätt blir när det är mycket folk i närheten. Jag var även den som blev tröttast fortast och jag höll på somna medans resten av folket lekte med singstar.
Och idag så vaknade vi rätt sent, såg på Harry Potter när vi vaknade och sen gick vi till övervåningen för att städa och göra snyggt.
Det var min helg, jäkligt bra helg!

Peace








jag älskar lillmamma

Kom just hem från att ha hämtat medicinen. Jag älskar att fara dit nu när dom börjar ha tända ljus och mysigt, det är redan julkänsla där.
Påvägen dit pratade jag massor med mamma. Är så glad att vi kan prata med varandra igen, vi behöver varandra mer än vi tror. Jag älskar dig mamma!
Snart kommer Sandra in till stan, så då blir det ännu mer bilder. Jag har en plan att försöka lägga upp mer bilder, det kanske blir bra eller så blir det inte så bra, det får tiden utvisa.
Aja, nu måste jag börja göra mig klar. Funderar faktiskt på att sminka mig, men jag vet inte om jag orkar.

Peace!