Nyårs

Idag är det nyårs.

Ikväll kommer D och Liquid för att umgås på nyårsafton med mig. Känns konstigt att inte kunna dricka, men det är helt klart värt det.
Idag inleds även inleds även vecka 26 i graviditeten. Snart är det dags! Om 3 månader och 7 dagar är jag beräknad, men det känns som att det är bara nån vecka kvar. Tiden går så fruktansvärt fort.
Känner även att jag måste börja planera saker och ting, just för att jag är en person som vill att allt ska vara så planerat som det bara går.

Men nu måste jag ringa och väcka D så att han inte missar bussen och sen blir det att försöka hitta några sköna kläder jag kan ha ikväll. Det blir nog mjukisdressen jag fick av pappa Anders i julklapp.

Peace


bloggtorka

Har inte orkat blogga nu under flytten. Får se hur det blir framåt om jag finner orken, annars blir det en bloggtorka ett tag fram.

Godnatt

kom nyss hem och nu ska jag gå och sova. Sleep tight!
Tack alla trevliga människor för en soft kväll!

Peace!

Såhär går det när bebis vägrar socialisera med migKänslan är verklig

Detta dygn har varit alldeles för händelserikt för mig. Dock är det inget jag kan skriva om.

Nu hoppas jag att kvällen blir lugn och att jag bara kan få slappna av. Lillen vaknade till rejält för nån timme sen, vilket fick mig på bättre tankar. Även om det kan vara jobbigt när lillen sparkar så är det världens mest underbara känsla. Varje gång får jag bekräftelse om att han/hon är verklig, att detta är verklighet. Jag längtar tills min lilla älskling kommer och blir en större del i både mitt och i Mr X:s liv.

Peace

kelsjuk,

Gud vad jag saknar Mr X!
Men det är smällar man får ta. Det är rätt mysigt att ha nån att sakna faktiskt. Och jag har faktiskt fått vara med honom ett tag idag, men jag får bara inte nog. Jag har börjat bli så kelsjuk så det är inte sant, lite jobbigt är det tyvärr.

Har just sett klart Toy story 3 och ska nog göra mig klar för att sova.

Peace

A new world

Jag har en rädsla som aldrig verka vilja försvinna.
Rädslan att förlora det jag äntligen lyckats bygga upp.

Jag är van att förlora det jag har, men denna gång skulle jag inte klara det. Nu finns det för mycket viktiga saker, personer och känslor som är inblandat. Jag är påväg att skapa mig en familj, ett nytt liv och så mycket mer.
Att jag lyckats såhär bra på så pass kort tid är ett under, och för en gångs skull värdesätter jag det jag har i mitt liv. Tur nog så har jag ett bra stöd runt om mig, men samtidigt så måste jag ta hand om migsjälv.

För många känslor är igång och tankarna går på högvarv. I vanliga fall så brukar jag bara stänga av så att jag inte behöver bry mig om vad jag känner eller tänker, men nu är läget helt annars. Jag måste ta tag i det som händer inom mig så att det inte slår tillbaka senare.
Livet är svårt när man inte är van att behöva bry sig.

Peace


Illamående + tv

Efter filmen så kom Mr X förbi ett tag, vilket var välbehövligt. Hans närhet ger mig lugn och trygghet.

Nu ska jag nog plocka fram hinken så jag slipper springa till toan varje gång magen vrider sig och se om det är något bra på tv. Ska även försöka plocka undan lite så att det inte är kaos när mamma kommer förbi imorrn med flyttkartongerna.

Peace

Mat och film!

Nu ska jag steka upp några fiskpinnar, koka potatis och se An American Crime.

An American Crime, Året är 1965. Systrarna Sylvia och Paula lämnas att tas hand om av den fattiga singelmamman Gertrude, som ensam uppfostrar sju egna barn. När Gertrudes labila psyke prövas alltmer tar hon ut all sin aggression på Sylvia. Enklare reprimader utvecklas snart till en ren tortyr som hela familjen tvingas ta del av. Och när Sylvia försöker fly eskalerar situaionen till en mardröm utan slut..shopping shopping

Nu är jag nästan klar med allt till lägenheten. Det är några tavelramar som saknas, men annars är jag klar. Känns helt underbart att snart få ställa allt på sin rätta plats och inte mitt på golvet.
Kommer dock sakna att ha så nära in till stan, men ändå så vill jag bo just utanför.

Har nästan även köpt alla julklappar färdigt. Jag hade köpt två julklappar som blev helt fel, men tur nog så kan jag ge dom till nån annan som har bättre användning för dom.
Nu ska jag slå in de nyköpta julklapparna.

Peace


Julpyssel en Tisdagsnatt

Hittade två bilder på internet som jag bestämde mig för att rita av och sätta på julklapparna.
Blev faktiskt rätt nöjd för att inte ha ritat på flera månader.
Ser dock väldigt utsmetat ut på bilderna.
Peace

En rätt jävla bra dag ändå

Dagen har varit rätt hektisk.
Jag har hämtat min medicin, varit på Liquids praktikplats och sen shoppat massor till lägenheten. Men det har varit en riktigt rolig dag trots att det blev rätt mycket.

Saknar även Neo riktigt mycket!
Jag och mamma blev tvungen att avliva min lilla älskling pga medfött fel i höftskålen plus ett brytet lårben som den förra ägaren inte sa någonting om när jag köpte honom.
Vi hann ha honom i ca en månad innan vi fick veta att det inte fanns något vi kunde göra. Men Neo hann göra riktigt djupa avtryck i våra hjärtan och saknaden är stor.

Nu ska jag laga lite mat och fortsätta packa.

Peace


I'm back to stay?

Har inte skrivit på ett rätt bra tag nu.
Har inte haft orken helt enkelt. Men men nu kanske orken är på G igen.

Idag har jag köpt gardiner och högtalare. Jag har även träffat Mr X och Liquid.
Det är nästan så att jag glömt bort hur man bloggar, inte alls bra.
Nu är jag hemma och har försökt varit duktig och städa men allt flyttades bara upp på soffan. Utom lite skräp, skor och kläder som skulle slängas.

Jag måste fortsätta städa och packa lite. Ska försöka bättra mig på att skriva oftare.

Peace