Nu- Sov. Imorrn- Bad!

Nu är det typ läggdags för denna lilla familj. Som jag skrev tidigare så har jag kännt mig som en zombie, riktigt seg och slö.
Men jag hoppas att det är andra bullar imorgon för då ska jag och lilleman fara och bada med mammagruppen, vilket kommer bli hur roligt som helst. Det enda som kommer vara mindre roligt är att jag måste stiga upp 07.00 för att packa allt som ska med, men det kommer nog lösa sig.
Funderar även på att fara på stan efter badet och kanske köpa mig nå nytt smink, jag älskar att köpa smink!

Aja, nu ska jag sätta igång ett avsnitt av Dark Angel så att jag har nått att somna till. Godnatt!


trött trött trött

Idag har jag känt mig som en zombie, orkade inte ens laga mat, men tur nog så har jag världens bästa pojkvän som gjorde pyttipanna med ägg och rödbetor åt mig.
Nu ska jag joina lilleman och ta en powernap.


Duktig kille!

Idag har jag och kalle köpt en ny barnstol, vi fick välja mellan röd, vit och blå, jag tyckte att vi skulle ha en röd och så blev det.
Annars idag så har jag gjort små matportioner av palsternacka till lilleman så att det är lätt att bara värma på till lunchen imorgon. Våran lillkille har ju blivit så duktig på att sitta vid bordet och äta mat, vilket gör att man vill göra god mat till honom, som man vet att han tycker om. För tillfället är notkött med sötpotatis han favoritmat, slurp låter det bara så är maten slut.

Han har även börjat bli riktigt duktig på att kräla/krypa upptäckte jag idag. Han gillar att ligga och leka med sladdar, vilket varken jag eller Kalle tycker är lämpligt, så vi går och flyttar på Sam men med jämna mellanrum eftersom så fort man har hunnit gå bara så kort som till soffan så är han framme vid sladdarna igen. Men nu har vi tur nog flyttat på sladdarna så att han inte kan få tag på dom, så vi får se vad för bus som han kommer på härnäst.

Men nu ska jag försöka somna. Får ligga och lyssna på lillemans småljud, det brukar ge en lugnande effekt.

Godnatt!


Min nya bakgrundsbild

Min nya bakgrundsbild på datorn. Världens sötaste son som just har ätit blåbär!