U remind me

"Nästa lilla rap går ut till dig käre mor.
Som äger stort hjärta, älskar dig mer än du tror
Och du vet att du alltid kommer vara den som som finns,
närmast mitt hjärta från den tiden då jag minns
Då när nätterna gick ut för dig, att sitta där och vänta
men inte en dag gav du upp och sluta kämpa,
för min skull, även när jag kom full,
och jag minns hur du skällde tills jag ramla omkull
sen gav dig själv skulden för att det blivit så
men inte var det dig skulden skulle sitta på,
för jag va 16 och rektorn ringde hem stup i kvarten,
hängde på stan och kom hem mitt i natten
och jag vet att du bara ville mitt bästa,
få mig att fatta att det finns mer än bara festa
här i livet, ta ingenting för givet
för snabbare än du tror kan allt blir rivet ner."Det kanske finns en ljus framtid för oss alla..

Det kändes så fruktansvärt härligt att få vakna upp hemma. Johanna låg och såg South Park och jag hade värk men de gjorde inget för jag är hemma, det kan nästan inte bli bättre.
Tänkte bara snabbskriva innan jag hoppar in i duschen och tar bort lukten från stället jag varit på.
Senare idag så ska jag på Ica och möta upp Mike och sen handla hem nå mat.

Imorgon blir jag fotad och jag hoppas verkligen att de blir bra bilder, men vi ser ju hur det går.

Hoppas Denny & Stefan kommer upp snart , kan inte annat än bli awesome!


Nollställd - Nästan helt utan känslor, utom för tha man in my heart

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Att bli huggen i ryggen är en sak man kan leva med, men att den personen senare slänger det i ansiktet gör att man kan komma till en nivå där man inser att man inte har så mycket till gränser. Jag älskar denna person men hon fick mig att inse att jag kan lita på endast några få personer, och dom personerna litar jag på till 1000%. Johanna, Denny, Elnas, Elin och Niclas, de personerna som man kan lita på och dom personerna som man kan tala med om allt utan att de kommer ut och ingen av dom skulle hugga en i ryggen och sen njuta av det.
Jag vet inte hur det blir framöver mellan oss och jag hoppas vi kan reda ut och och tro mig det finns saker att reda ut, men vi ser ju vad framtider har att bjuda på.

Äntligen så är man ute och nu kan vadslagningen börja!


D. Du har varit i mina tankar de senaste 5 åren och det fortsätter du vara. Jag saknar dig så fruktansvärt och jag hoppas verkligen på att det tillslut blir du och jag som det borde vara.


Same shit, diffrent day

Shit vad mycket som kan hända på en dag. Igår hann jag träffa massa människor, hann vara på äventyr och senare bli huggen i ryggen.
Att lita på någon är det värsta man kan göra, jag har börjat inse det nu. När ens bästa vän gör val som sårar, speciellt när dom vet att deras val kommer såra, så har det gått över gränsen.
Det finns dock 3 personer som jag litar på, sånna som jag känt länge och som jag vet att dom aldrig skulle vika från min sida.
Igår förlorade jag förtroendet för 2 personer, känns halvkonstigt eftersom jag litade på dom fullt ut och tänkte att dom va såna som aldrig skulle hugga nån i ryggen. Men alla kan ha fel ibland, vilket jag ganska uppenbart hade.

Du sa att du aldrig skulle lita på nån eftersom folk bara hugger varandra i ryggen, Guess what, du gjorde just samma misstag som alla andra.


Hem ska jag säga, akta dig för eld och djupa vatten..

Jag börjar bli så less på alla som vill bestämma över mig. Vars jag ska vara, vad jag ska göra, vad jag ska handla osv, det ger er inget egentligen att försöka för jag kommer fortsätta göra som jag vill.

Nu sitter Johanna och läser för mig, The bro code. Ska gå och laga mat nu så vi får i oss middag, PEACE


God morgon..

Ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen.

I förrgår så var jag, Roomie, Mackie och Niclas och såg Snabba Cash. Riktigt awesome film! Lätt den bästa svenska filmen.
Igår så var jag borta till sena timmen för att sen fara hem och överraska min Roomie med min hemkomst. Hon vart rätt glad tror jag.
Idag så ska vi städa tydligen, känner inte peppen och jag ska göra allt i min makt för att lyckas tala mig ur denna knipa.

Har inte så mycket mer att säga just nu, men jag skriver väl senare om jag kommer på nått. PEACE

Denny, jag saknar dig!


Sthlm in my mind..


a new day..

Så har den nya terminen börjat och skolarbetet är igång. Är riktigt trött och längtar till helgen så man får sova ut. Men nu ska jag gå och ha psykologi, Peace


missing the one on my mind..

Sitter i lägenheten nu och väntar på att min rumskamrat, Johanna, ska komma hem. Hon är på torpet och ser Raw medans jag valde att vara hemma för att göra en tidig kväll så jag orkar med skolan som nu börjat om.
Har gentligen en massa att berätta om men jag orkar inte skriva så mycket så jag kortfattar det:

*kommit hem från Sthlm där jag vistades med min underbara emmaplemma
*Fick träffa D och kramas och pussas lite
*Fått ett ställe att bo på


Just nu så känns allt jättebra och jag längtar som fan till D&S kommer upp och hälsar på. På nått sätt så känner jag fet saknad efter dig D. Du gav mig genombrottet för att gå vidare, du sa allt jag behövde få höra och nu är allt kanoners. Känslorna börjar bubbla upp igen och jag är inte alls lika arg som jag va innan,

Things changesAlla är depp ibland, aiight?

Varje dag går jag och hoppas på det bästa, men det enda jag får tillbaka är besvikelse. Varje jävla gång.. Jag finns för dig, jag vill dig väl och jag bryr mig mer om dig än om mig själv och ändå så ser du inte mig för den jag är. Du tycker bara att jag förtjänar bättre, men i mina ögon så har jag det bästa utom en liten del. Ibland vill jag bara skrika på dig och få dig att fatta att jag inte alls är så ömtålig som alla verkar tro, jag kan klara mig och ta vara på mig själv men jag gör det på mitt sätt. Du kanske aldrig va kär i mig eller hade några såna känslor för mig, men varför skapa något på mina känslor då? Det är så mycket jag vill veta men som jag inte vet hur jag ska fråga eller prata om, och just nu gör du det svårt för mig att kunna formulera mig på ett vettigt sätt.
Jag vet inte vad jag gjort eller om det ens är jag som gjort nått, eller om jag va en dålig flickvän eller nått. Jag vet ingenting men ändå så går allt vidare på något underligt sätt. Jag gläds åt mina vänner lycka just nu eftersom jag inte själv känner någon större lycka, eller egentligen så känner jag inte så mycket alls utom nedstämdhet. Du gav mig några riktigt lyckliga stunder som numera bara är att minnas, men jag tror dom stunderna betydde mer för mig än för dig.

Du får aldrig känna att du gjort mig något fel, det är bara jag som bär på mycket känslor och är förvirrad. Du kommer alltid betyda så exremt för mig och jag kommer aldrig vända dig ryggen.
Nu ska jag tala med Denny så jag får träffa honom imorrn. Ska bli jättemysigt eftersom vi inte setts på 7 månader, och jag har saknat min troublemaker. Då ska han få hjälpa mig att reda ut mina killproblems, vilket han brukar vara ganska bra på faktiskt.

Men men, skriver imorgon förhoppingsvis om jag inte har fullt upp med att fara ut och ha partey med Emma min älskade heroinpung.


A-torps kulturen

Nu sitter jag och emma i Sthlm och sprider A-torps kultur vidare, och idag va vi så busiga att vi gjordeden där grejen med fingrarna så det ser ut som ett A på Burger king. Sen så shoppade vi lite och handlade lite mat till lägenheten. Nu så sitter vi här i lägenheten och fetar oss med godis och chips, ska snart äta Pizza. Vi har även varit så duktiga att vi har på oss lösnaglar och varit väldigt flickiga. Nu ska vi se nå film och softa, bilder kommer upp vid senare tillfälle.
PeaceFind the way to survive..

Tack igår för en rätt ball nyårs!
Fick träffa en massa skönt folk och skapa nya kontakter, är nog det som behövdes i mitt liv. Nya människor att träffa, man blir så less att bara träffa samma gamla hela tiden.

Ursäkta för att jag är fett dålig på att uppdatera nu för tiden, det blir aningen svårare då man inte har ett fast ställe att bo på, men jag ska försöka skärpa till mig.

Iaf, kort och gott så kunde det helt klart varit värre, mycket värre. Så egentligen så ska man inte alls klaga.
 PEACE