I staan

Nu är jag hemma hos mamma! det går faktiskt bättre än vad vi trott. Idag kommer även Lovisa och Zeb och ska hälsa på, mina gulliga små kusiner!
Vet inte riktigt vad jag har att skriva om egentligen utom att jag är riktigt trött!
Och sen har jag en pirrig känsla i magen, typ som fjärilar. Som om jag verkligen gillar nått eller nån, fast det gör jag ju, men ändå.

Har dock inte så mycket att berätta så jag tänkte att jag skulle slänga upp en massa gamla bilder! :

                                        


PEACE OUT!

ett tillägg..

Nästa gång jag kommer på en smart idé, typ som helgen, då vill jag inte höra nått negativt! för jag kommer bara på smarta saker och därför kallas jag ju, dom de flesta vet, RUNAR!
Och om jag får höra nästa gång att nån säger nått negativt om mina ideér eller vill hem så får ni inte följa med!
Kan erkänna att jag blev fett besviken när jag hörde det sist och hade ni tråkigt? Nej..
Och att planera saker är inte min starka sida men det slutar oftast bra, så om ni tror det minsta att ni kommer ha tråkigt när jag kommer på nått som kan vara roligt eller att jag kommer lämna er för att bli våldtagen av en älg så kan ni skippa att säga det till mig för då kan ni stanna hemma..

Ville bara få det sagt!

Hos Carro

Nu sitter jag hos Carro och har just sett nån sjuk film, "Japanese people are wierd" hette den.
Carro står ute och röker, trots att jag sa att hon inte fick det eftersom hon ska sluta röka egentligen.
Ikväll ska jag till mamma och vara där till Torsdag, känns lite pirrigt. Vi ser ju hur det kommer att gå.

Mer sex & samlevnad inlägg kommer när jag har tillgång till min dator och har lite mer tid att skriva, och inte bara slänga ihop nått.
Nu ska jag ta och vara social med Carro så hon inte slår mig i huvudet.

Peace Out!

Jag saknar dig Elnas Farhani, varje dag!


halvtråkig dag kanske?

Idag vaknade jag typ tidigt, vid tio eller elva, jag vet inte riktigt men det är endå tidigt eftersom jag har lov.
Och jag lovade ju att jag skulle skriva så fort jag fick tag på nått internet, så nu tar jag och gör det.
Nu är ja i stadshuset efter att ha varit på mitt avslutningsmöte med mina 2 gamla psykologer. Dom bjöd på gofika!
Ska snart fara till Carro och ta det lugnt, kanske fota lite hoppas jag på. Hon är just nu ute och går med hunden så jag skulle komma dit då hon hade gått klart, känns smekande. Hoppas hon har gofika, hon brukar ha det.

åååh nu kom Hagir!!!! nu måste jag sluta skriva lite och smeka på henne lite som gamla tider!
PEACE OUT!

bästskiten..

Jag vill tacka för en underbar och mysig helg! Det kunde fan inte bli bättre.
Först vann AIK mot MODO med 3-0 och sen fick vi träffa en massa trevligt och roligt folk!
Speciellt tack till Anna, Elin, Parik och Krull, ni är bästskiten, Helt klart!

Kvällen började bra för att sen spåra och jag fick skrika och avreagera mig mot några som vägrade sluta ringa, Jag bör nog sluta dricka vin och sprit och hålla mig till öl och cider för att slippa tända till för ingenting, men sen blev det en riktigt fet kväll. Jag hade inte kunnat ha roligare!
Hoppas verkligen på fler kvällar som denna!
Träffade också en jättemysig och fett fräsh kille, det var som pricken över i:et.

Men nu ska jag nog ringa the Mnad family och be dom hämta mig.
Kommer nog inte bli så många inlägg nu på lovet eftersom jag inte kommer ha tillgång till internet.
På lovet kommer jag äntligen få lite tid med mammsen, ska vara där från tisdagkväll till torsdag. Vi har ju som inte umgåtts mer än några timmar åt gången nån gång i månaden på 1½ år just för att vi bråkar så himla mycket och då vill ingen vara i närheten kan jag lova. Fast hon borde ändå vara stolt eftersom hon är den enda som sett mig riktigt förbannad, fast jag tror inte hon tänker på samma sätt som jag dock.

Mitt lov kommer alltså att se ut som detta:

Måndag - Mnad family och avslutningsmöte med mina 2 förra psykologer
Tisdag - på dagen ska jag vara modell åt Carro och fara till läkaren för att senare fara till mamma
Onsdag - Vara hos mamma och vara jobbig med bror min
Torsdag - Jag far till Mnad family
Fredag - Piteå till Patrik med anna och Elin
Lördag - Vara i piteå
Söndag - Far hem till Skellhell och sova

Känns som att det inte kan bli så mycket bättre!
Skriver så fort jag har tillgång till internet!
PEACE OUT!


6 saker killar borde tänka på

"Ta hand om er dam"
- Med det menar jag inte att du ska lägga all tid på henne men ge henne uppmärksamhet och närhet. Ingen tjej vill att ens kille ska ta en förgivet eller vara nummer två. Ge henne lite mer tid och gör saker tillsammans, t ex laga mat tillsammans, far ut och gör något som båda tycker är roligt,(du kan vara tvungen att ibland göra saker som du inte gillar lika mycket som din dam), eller ha en mysig hemmakväll och ta hand om varandra.

"Överraska henne"
- Trots att vi kvinnor automatiskt frågar "vad har du nu gjort?" när du kommer hem med en chokladask så uppskattar vi det. Överraska med en fin middag eller ett mysigt bad med tända ljus. Det är klart att det är roligt att få saker, men när det är saker man gör tillsammans och son killen lagt ner lite extra tid på så uppskattar vi det ännu mer.

"Tjejkvällar"
- Skvaller, skvaller och skvaller. Det är en av tjejers specialité. Vi skvallrar om allt från vad som händer hos grannen till vad som händer på andra sidan jorden. Låt din flickvän ha en tjejkväll och göra det vi brudar faktiskt gör bäst. Och då innebär det faktiskt även att du inte får vara i närheten, hon kommer förmodligen dela med sig om vad ni gör i sängkammaren och hur jobbig du faktiskt kan vara.

"Prata"
-Gud missade någonting då han skapade mannen, talförmågan. Nu ska jag inte dra alla killar över en och samma kant, men de flesta killar kan inte prata med sina flickvänner om saker och ting. T ex om ni stör er över något så är ni hellre tysta om det och går omkring och är buttra än att prata ut om det. Ni vågar heller inte be om något, om det inte gäller sex, "Snälla gumman, kan du inte suga av mig?". För oss handlar inte allt om sex, vill ni ha något får ni be om det, inte bara när det handlar om avsugningar eller att rida er. Stör ni er på något är det lika bra att ni tar upp det, även om det kan bli ett litet tjaffs så är det värt det.

"Killkompisar"
- Låt din flickvän ha killkompisar, du har förmodligen tjejkompisar så vad är egentligen skillnaden? Ni tänker säkert att hennes killkompisar bara vill sätta på henne, men så ligger det oftast inte till. Och för den delen så är de flesta tjejer kåtare än killar. Sluta oroa er och slappna av. Hon är tillsammans med dig, eller hur?

"Visa upp henne"
- Då menar jag inte att du ska ta med henne överallt och visa att "här är hon", utan visa henne att du är stolt att just hon är din flickvän. Ta med henne till dina killkompisar, fester eller vad det nu är ni gör. Håll hennes hand inför dina vänner, ge henne en puss om hon ska gå och om du och dina kompisar ska gå nånstanns så fråga henne inte "vill du följa?", utan ta med henne utan att hon ska hinna tänka "undra om han verkligen vill att jag ska följa". Var stolt!


Filmkväll med Carro..

Nu har jag och Carro sett Dagboken. Det är en film man verkligen inte blir less på, den är hur fin som helst.
Idag så har jag byggt ihop min soffa och soffbord, jag är så händig! jag gjorde det faktiskt själv.
Och sen så har jag pratat med Krull idag också.

Jag ska försöka komma på vad jag ska skriva om, jag bollar med Carro, hon kom just på värsta grejen att jag kanske borde skriva vad killar också borde tänka på med tjejer och inte bara vad tjejer ska tänka på.
Det blir nog bra, jag ska bara formulera på ett bra sätt.

Men nu så ska jag vara lite med Carro innan hon far. Men jag skriver senare.
Peace out!


Vår tid kommer aldrig försvinna


KBT = inte alls ball..

Idag har det varit en stressig dag, därför har det inte blivit några inlägg tidigare idag.
Kom just hem från mitt psykoterapimöte, vilket idag var mer som ett KBT möte.. Jag har fobi för kanyler, även om jag har piercingar så kan jag inte se en kanyl utan att få panik, och förr kunde jag inte ens vara i samma rum där jag visste att det fanns kanyler utan att börja kallsvettas, skaka och börja må illa.
Så idag så mötte jag min fobi och satt först och kollade på kanylerna för att sen pröva hålla i dom, jag stelnade till ganska fort och vågade nästan inte prata. Men jag gjorde tydliga framsteg men var panikslagen som ett skållat ollon.
Senare på möterna så ska vi försöka ändra på mig så att jag kan bli mer arg och verkligen sätta ner foten. Dock så är det nog inte så många som tycker att det behövs eftersom jag kan bli rätt arg, men då ska det oftast vara alkohol inblandat.

Men men, nu ska jag gotta mig framför Tv:n och se Dagboken igen. Sen tjata på nån vänlig själ att komma hit och mysa med mig ett tag, jag behöver verkligen få mysa lite.
Skriver senare, (om ni har nån idé om vad jag kan skriva om i sex & samlevnad så dela gärna med er, för jag börjar få slut på ideér!)

Peace out!Vi får se hur det går..

Hoppas kunna reda ut lite saker ikväll så allt kan gå tillbaka till som det var och inget hänger i luften, så att säga.
Sen så vill jag tacka min underbara kusin Lovisa som jag alltid kan prata med om allt, Jag älskar dig och du kommer alltid vara nummer ett för mig!

Ladys and good looking gentlemen, GoodNight!


Vilken typ av man passar mig?

Gjorde nyss ett test och kolla svaret:

The Bad Boy

Passar dig som söker spänning och prioriterar sex framför nattsömn.

Du vet att du inte borde, men du kan inte låta bli.
Det finns något hos de stygga grabbarna som får dig att falla som en fura. Han antar en viss lite väl charmig attityd gentemot dina vänner (och alla andra för den delen). Hans telefonbok är full med tjejnamn av typen "Anna Mallis", "Anna brunetten" och "Anna med rumpan". Han glömmer lätt sina löften och kommer aldrig i tid (om han ens dyker upp). Men, och det är ett ganska stort men, han är sexigare än alla andra killar du har dejtat, tillsammans. Och han kommer aldrig, aldrig släpa med dig på en stel parmiddag eller stanna inne hela kvällen och spela dataspel. Det finns inte mycket du kan räkna med när det kommer till honom utöver sanningen att livet med honom inte blir vare sig rutinartat eller förutsägbart.


Det känns verkligen som att det stämmer. Jag söker mig verkligen till sånna killar, fråga vem som helst i min umgängeskrets. Sist jag gillade nån så va han verkligen såhär, och killen innan också, och innan osv.
Och hur mycket dom än leker med en så stannar man där och tar emot skiten för att sen bli sårad och ändå fortsätta hoppas.
Gillar fortfarande den sista killen lite och om jag har tur så har han tid att prata i 20 sekunder, men då ska jag ha jävla tur.
Men det känns som att alla snälla killar är pjeniga på något sätt och inte alls lika charmiga. Förutom en, Patrik. Han är snäll men charmig, men så har han ju brud också.
Men jag är glad för han skull, det är jag verkligen eftersom hon gör han lycklig och jag kan inte önska att en vän ska gå och vara olycklig. aldrig.

Men men, nu ska jag se lite Tv och hoppas att Elin skickar musiken som jag beställt.
Skriver senare , Peace out!

Give me some eyecandy!


Mitt lilla busfrö

Beställning i annans namn ledde till åtal

Publicerad 20 oktober 2009 - 16:45
Uppdaterad 20 oktober 2009 - 16:49

En 18-årig man som använt en annan persons namn och adress för att beställa tjänster och prylar från via Internet åtalas idag för ofredande.

Mannen har vid 15 tillfällen under förra vintern beställt varor och tjänster i en kvinnas namn.

Dessutom har han försökt låna en större summa pengar via kvinnans personuppgifter.

I bevisningen finns spårade IP-adresser och IP-nummer.9 sätt att manipulera en man

"Darvins Lag"
- Situation:
Alla där du kan uppnå en konkurrenssituation mellan honom och en annan man.

Så funkar det:
Du får honom att bli en liten aning svartsjuk och vill visa att han är bättre än din arbetskamrat Patrik som satte upp den där hyllan på 5 minuter hemma hos sig.

Bieffekt:
Han sätter upp skiten snett. han är ju egentligen inte så händig.


"Bjud på köttbullar"
- Situation:
Ikea eller något annat bra ställe där dom har god mat där din kille bara trycker i sig maten.

Så funkar det:
Det är dubbelt så svårt för en kille att säga nej när han har käften full med mat. Han tänker nämligen inte på att han senare ska bygga ihop och sätta upp skiten.

Bieffekt:
Matkoma. Det är svårt att ta ner sakerna från Ta-det-själv-hyllan när ens pojkvän ligger och sover i vagnen. Tricket är att ta ifrån honom tallriken utan att bli biten i handen. Börja öva tjejer!


"Rådjursblicken"
- Situation:
Precis efter att han sagt "Nej, har jag sagt! Och ingenting du säger kan få mig att ändra mig!"

Så funkar det:
Alla tjejer vet att enda sen den gången man fick sin pappa att skälla ut sin bror för någonting man själv hade gjort, och det var solklart att man hade gjort det så har den blicken funkat. Och ja, den funkar än idag.

Bieffekter:
Han kan blunda och springa därifrån, ramla och göra illa sig. Men om det är en dålig sak är upp till dig att bestämma.

"Lär känna din fiende"
- Situation:
Livet, i största allmänhet

Så funkar det:
Det kommer alltid handla om att välja sina strider noga och veta vilka man kan komma undan med.
Det är så mycket lättare att komma unden med den där svindyra tröjan du nyss köpt fast han sagt att vi var tvungen spara om han håller i en tv-spels dosa i handen. För, det fina men män är att dom faktiskt tror på människors godhet till skillnad från kvinnor som automatiskt frågar "vad har du nu gjort?" om mannen kommer hem med en present.

Bieffekter:
En viktig regel att komma ihåg är att killens present aldrig ska kosta mer än 25% av vad din kostar. kostar den över 500 kr så kan du shoppa fritt resten av veckan eftersom han inte har hjärta att säga emot.


"Se till att välja rätt tillfälle"
- Situation:
Där det är förhandlingsbart

Så funkar det:
Allt går att förhandla om i rätt tillfälle. Han kanske vill spela Tv-spel med sina kompisar, eller kanske har du varit på toan i lver en timme och han är verkligen jättekissnödig, men vad får du om han får gå på toan?

Bieffekt:
Han kan kissa i vasken. Killar är sånna, tyvärr.


"Beröm, beröm, beröm"
- Situation:
Alla

Så funkar det:
Män är som hundar, det bästa sättet att få dom att göra som vi tjejer vill är att ge dom beröm.
Och visst, att plugga in en lampa i taket är inte det svåraste, men dödar det att låtsas för våra män ibland?

Bieffekt:
Inga alls, snabbt och effektivt.


"En annan verson av sanningen.."
-
Situation:
Allt som kräver ansträngning av honom.

Så funkar det:
Det menas inte alls att du ska ljuga, du ska bara berätta det du känner för att berätta. Om du vill måla om hela lägenheten så är ju inte han så dum att han inte fattar att det tar tid. Men du kan ju börja med att berätta att du vill måla om hallen, och senare kanske du kommer på att du vill måla om sovrummet också, och sen köket. Och sen när han ändå har sakerna framme så varför inte ta toan och vardagsrummet också?

Bieffekter:
Metoden funkar bara en gång. Han är ju ingen idiot liksom. Alltså, en gång i månaden. Han är ju ingen dator heller.


"The Jedi mind trick"
- Situation:
Diskussion om vad en klippning, kläder eller nya möbler kostar.

Så funkar det:
Det handlar om att få honom att tro att det var hans idé.
Du: Oj, vilka snygga stövlar! men dom kommer jag aldrig att ta råd med.
Han: Vars ska du?
Du: kom nu älskling, hade jag velat ha dom stövlarna hade jag gift mig rikt.
Och sen från ingenstanns så hör du ljudet av en blåst mans magnetremsa svisha förbi.

Bieffekt:
bara för att han köper dom till dig så menas det inte att du kommer slippa hans eviga tjat tills skorna har gått sönder.


"Tiden läker alla sår"
- Situation:
Förhandlingar om vad han ska få om han följer dig till alla dom där jätteroliga sakerna som han helst skulle slippa.

Så funkar det:
Vi tjejer tror alltid att sex är det bästa argumentet till att få det vi vill, och visst uppskattar han att vi suger, rider och gör allt möjligt. Men han skulle förmodligen uppskatta mer om vi inte tjatade på honom en hel dag och lät han räkna ut hur många gånger Samuel L. Jackson har sagt "motherfucker" genom tiderna.

Bieffekter:
Vi tjejer får förmodligen inte vara med och måste fara och göra nått annat, typ, skaffa en sån där hobby.


Sluta vara en av grabbarna!

Lägg korten på bordet.
Om ni har varit kompisar en längre tid så bör du inte flörta försiktigt, utan lägg korten på bordet.
Men finns inte attraktionen från början är det ofta dock svårt att den kommer senare.
Om han inte är intresserad så märker du att han backar.

Klarspråk = Killspråk
Istället för vänskapliga knuffar, ta honom under armen då ni går.
Skillnaden mellan kvinnor och män är att kvinnor pratar i undertexter medans män vill ha det bokstaverat.
Kvinnor spelar mer spel än män och då fattar inte männen vad det är du vill.
Med andra ord: Ta för dig. Håll dig nära honom och rör vid honom för att visa att du erbjuder närhet.
Låt honom inte ens fundera på vad det är du vill!

Undvik att umgås med grabbgänget
Ju mer du umgås med grabbgänget ju mer kommer han att betrakta dig som en vän.
När du träffar någon ny så ställ frågor just för att det är en av de saker som killar är väldigt dåliga på, och därför känner tjejerna oftast ointressanta och killen framstår som egotrippad.

Välj samtalsämnen med omsorg
Inled inte med att prata om gamla X och vardagsproblem.
Visa killen att du är öppen för något mer och tänk på att inte låta samtalet går in på ett mer vänskapligt plan.
Gå ut hårt och se vart det kan leda.
Tänk inte "det är bättre att vara vänner än inget alls", för seriöst, du behöver inte en vän till.Hur man fungerar i katastrofer..

Det har vi jobbat med nu på Tema B, vi fick se en film från olika katastrofer som Estonia och titanic (tror jag det stavas). Jag och Elin var duktiga och satt och antecknade hela tiden om typ hur man ska göra för att klara sig bäst i en katastrof eller hur olika personer kan bli när det händer.
Väldigt intressant vill jag lova!
Som jag skrev igår så har jag utvecklingssamtal idag halv 3, längtar inte.. Vill inte veta vad som ska säga om att jag har varit sjuk så länge och missat en massa, men man får väl bita ihop.
Hoppas jag inte blir arg nu bara för att jag har PMS, fast mest vill jag nog kramas. Jag är underlig..
Men nu ska jag chilla Fb lite och sen gå och fortsätt ha lektion, skriver senare!
Ikväll kommer det lite mer om sex, eller så kanske det blir om smink. vi får se!

Peace OUT!

I CAN DO IT!


kvällsmys med städ, disk & mensvärk...

Det är vad min kväll har bestått av, Städ, disk och mensvärk..
Ska ha utvecklingssamtal imorgon så då vill man ju ha det fint här när min handläggare och Mnad Family ska komma och hälsa på!
Såg även att min besöksstatistik har ökat, Awesome! Ska komma på vad man kan skriva om i nästa sex & Samlevnads inlägg, men det blir väl nått roligt det med hoppas jag. Varför vara medveten om en massa saker om man inte får berätta om det? Då är det väl lika bra att skriva det på bloggen liksom. Och att det är för mig om just sex det kanske är ett plus och att det inte var om vatten, typ.

Men nu kanske man borde ta och dra sig till sängen,
så man får sova sina älskade timmar innan man ska upp och ha skola. Fast imorrn är det ganska kul, Tema B hela dagen.
Skriver kanske imorrn innan jag börjar, om jag lyckas få mig upp med mensvärk, vi ser ju imorrn.

Peace out och Godnatt!13 sätt att hotta upp sexlivet

1. Ändring
- Tillhör du dom som låter partnern sköta de nya sakerna?
Ändra på det och ta initiativet. T ex be honom sätta sig på en stol, sedan sätter du dig i hans knä och rid honom med ryggen vänd från hans ansikte. Det är sexigt och lite spännande med att inte ständigt ha ögonkontakt och han har sina händer fria att smeka dig.

2. Berätta om dina fantasier
- Fundera lite på dina fantasier och tänk på hur du skulle vilja att dom kom i verket, om du då senare vill gå vidare med dina fantasier så berätta för din partner vad du vill att han ska göra och vad du vill göra med honom.
Vilket även kan upphetsa genom att du berättar i detalj.

3. Röda lampor
- Köp små röda eller rosa glödlampor, vilket ger ett härligt men småporrigt sken i rummet.
För alla vet ju att rosa inte endast är kärlekens färg utan även sexets färg.

4. Klassiker
- Placera en bindel över hans ögon och sedan kysser du och smeker honom överallt.

5. Konsten att verka vig utan att egentligen behöva vara det
- Sträck ditt ena ben rakt upp i luften under tiden ni har sex. Väldigt enkelt men får dig att se sådär härligt vig ut samtidigt som du hottar upp den klassiska missionärs ställningen.

6. Berätta hur det känns
- Medan ni har sex så kan du säga smickrande saker, det ger honom större självkänsla samtidigt som det är upphetsande för honom att höra dig viska att han är väldigt stor.. Är han inte det? Ljug!

7. Oralsex
- Istället för att bara köra samma gamla så kan du smörja in hans penis med honung och sug sedan bort det, det blir en annorlunda upplevelse för er båda samtidigt som det smakar gott.
*Du kan även spraya munnen med stark mintsmak som fungerar lätt bedövande. Mentolen gör honom pirrigt sval och bedövar hans hud lite så du kan öka trycket.
*Fukta läpparna och placera dom mitt på ståndet. Sug in så att det blir som ett vakuum och låt sedan munnan glida upp och ner medans du suger in.
*Vira in hans penis löst i en slips eller liknande, men låt ollonet vara fritt så du kan suga och slicka på det. När han är på gränsen att bli galen så virar du långsamt upp slipsen så du kan ägna dig åt hela hans penis.

8. rytmen
- En av alla hemligheter bakom orgasm stavas rytm. Det gäller inom alla typer av sexaktiviteter; rytmen är huvudsaken när nu har sex, smeker varandra eller har oralsex.

9. Spegel
- Ha sex framför en helkropps spegel och se när ni är in action. Många gillar att se.

10. knävecken
- Visste du att knävecken är en erogen zon?
Lätta smekningar där är hur mysigt som helst.

11. På bordet
- Även en känd klassiker men funkar fortfarande. Det är som gjort för snabbisar, lite hetsigt och helst med mer än hälften av kläderna på.

12. Uniformer
- Om du tänder på uniformer så be honom köpa en uniform som du vill att han ska ha och ha lite kul.

13. Smek dig själv
- Om du vill att han ska smeka dig på ett visst sätt så visa honom med dina egna händer, på din egna kropp, precis som du vill att han ska smeka dig. Låt sedan honom ta över och visa att han har förstått.3 Sexproblem som även heta par drabbas av

1. Han tror att han tillfredsställer dig, men egentligen gör han inte det.
- Säg då till! Det kanske inte handlar om att han är dålig i sängen, han kanske bara inte vet hur du vill ha det.
Om du inte vill säga vad det är du gillar så kan du visa, guida hans händer till dina heta punkter.
Visa dock inte allt du gillar på en och samma gång, utan en eller kanske två saker åt gången så att han inte fattar att han gjorde helt fel innan.
Om detta inte funkar så kan du vara mer rakt på sak, men kanske genom en komplimang som t ex " Jag älskar när du tar mig doggy, men om du gör såhär så blir det ännu skönare".

2. Ni har fastnat i en viss sexrutin.
- Sexet blir aldrig som det var i början. Efter ett tag så har man kommit på vad man ska göra och håller sig till det som verkar som säkra kort för att sen bli för lata för att pröva nya saker.
Det kan betyda att man kan få byta ut lite kläder mot andra kläder som kanske visar mer hud eller ha sex i andra rum än det vanliga. Överraska honom!

3. Han slutar ta initiativet till sex.
- I början av erat förhållande så är det förmodligen han som tar initiativet till sex och verkar som att det är det enda han vill. Men senare när ni är i ett mer stabilt förhållande så slutar oftast killen ta för sig, antingen för att dom inte är sugna på samma ställningar om och om igen eller att dom inte längre behöver anstränga sig för att få sex. Han förstår att du ber om sex när du är sugen.
Visa honom att du vill pröva på nya saker. Retas lite med honom. Om han har tappat motivationen så kan du spela svårflörtad, kasta honom tillbaka till jägarrollen vilket säkert ger honom motivationen tillbaka.
Är han då lite blyg? det kan ha med uppfostran att göra, (män som fått lära sig att respektera kvinnor kan ha svårt att vara "aggressiva"), men då kan du ge sexiga signaler och visa att det är grönt ljus.
Ta ett bad och var nakna tillsammans, eller ligg under täcket med täcket strategisk placerat och kolla hur länge han kan motstå att ta det första steget igen!


myspys hos mamma..

Idag har jag varit hos mamma och färgat håret. Det vart ännu mer rött än vad jag hade tidigare, blev faktiskt väldigt nöjd. Hade tänkt lägga ut en bild men så insåg jag att jag hade tappat bort min USB-sladd och då insåg jag också att jag kanske borde städa min lilla etta.
Men men, åter till mamma.
Innan vi kom hem till mamma så får vi till Ica Kvantum och skulle handla lite mat inför kvällens bravader, när vi kom in på Ica så hälsade en gubbe på mamma och mamma hälsade glatt tillbaka för att sen vända sig om till mig och fråga om jag visste vem det va, så jag sa nej och väntade ivrigt på att mamma skulle berätta något jättecoolt om honom men så sa hon bara att hon inte heller visste vem han va.
Sen när vi va klara på Ica så for vi hem och började färga håret, mamma slängde färg överallt, på väggarna, toan och golvet. Typ överallt och i mitt hår såklart.
Sen så åt vi köttfärsås med spagetti,(vilket mamma också skickade med i matlådor till mig, MUMMS), och skrattade jättemycket. Jag bytte även ringsignal och sms-signal på hennes mobil utan att hon visste det, så när det ringde så var det "vem är det som sitter på min jättepung, jo det är einar jung och han är runkarkung" och när det kom sms så var det en unge som skrek " PAPPA NU KOM POSTEN!!!!!". Jag skrattade hur mycket som helst, och även min bror som knappt hade sagt ett ord under hela kvällen började skratta.
Sen så fixade jag deras dator så att den ska gå lite bättre och sen skjutsade mamma hem mig.
I bilen pratade jag och mamma om killar och att man inte behöver vara tillsammans med nån utan man ska först bli stark i sig själv för att senare kanske kunna hitta en bra kille.

Det var den kvällen och den var helt underbar!
Under tiden vi färgade mitt hår så berättade hon även om min riktiga mamma och om hur jag var när jag var liten, och jag kan lova att jag var INTE en mammas drömbarn. Jag skrek hela tiden och skulle testa varenda liten gräns som fanns för att senare gör om samma saker flera gånger. Men som sagt, jag verkar inte lära mig av mina misstag.
Varje gång jag hade varit med min riktiga mamma så var jag djävulens barn när jag kom tillbaka, kanske för att jag kände mig otrygg hos min riktiga mamma och sen när jag kom hem så ville jag testa så att gränserna verkligen var kvar. Aja, vem vet? Inte jag iaf.

Men nu ska jag ta och prata med min kusin och Elin.
Skriver senare. PEACE PUT!


måndag..

Åter igen så är det den jobbigaste dagen på hela veckan.. Funderade stark på att ta sovmorgon imorse men sen så hade jag en liten röst i mitt huvud som lät nästan som mammas röst och sa "Nej Ewelina, skärpning!".
Spelar alltså ingen roll vars jag än bor så ska jag höra hennes röst som tjatar på morgonen att jag måste stiga upp.

Idag har vi Tema B hela dagen, jag och Elin har för ett tag sen gjort klart uppgiften om cellen som vi skulle jobba med fram till lunch. Vi är ett jävla team alltså!
Sen efter skolan så kanske jag äntligen får min soffa och soffbord, och ska även förhoppningsvis färga håret.
Vilken färg får ni se när det är klart.. Överraskning!

Men nu ska jag sitta och halvsova ett tag tror jag, det har jag gjort mig förtjänt av känner jag.

Det finns vissa stunder man vill minnas i livet och vissa stunder man vill glömma.
Man kommer oftast ihåg de saker man vill glömma och glömmer det man vill minnas.


                          Men jag kommer aldrig glömma vissa saker eller personer.


I need some sunshine..

Just nu skulle jag verkligen behöva ett mirakel för att bli glad känns det som..

Jag är inte alls samma person som jag en gång var.
Jag älskade att ragga killar och få komplimanger, jag va nöjd med hur jag såg ut och va nästan alltid glad.
Nu är jag inte ens intresserad av att ragga killar och jag blir mestadels irriterad av att få komplimanger, jag är inte alls nöjd med hur jag ser ut och är inte alls lika glad.
Jag vill göra både bröst -och läppförstoring, sätta in löshår och börja träna. Jag vill som på något sätt göra om mig helt.
Jag hoppas verkligen att detta bara är en svacka som jag snart kommer ur så jag kan återgå till mitt vanliga jag och ragga killar hit och dit och få komplimanger för att senare skvallra med Elnas och Elin.

Skriver senare!

PEACE OUT!


trött fast ändå pigg..

Såg nyss att jag hade nytt besöksrekord! Jättetrevligt må jag säga!
Igår så va jag med Anna och Elin och hade en lugn kväll, vilket var ganska härligt fast vi va ändå lite festsugna men vi stod emot frestelsen. Yey oss!
Man kan behöva lite lugna dagar ibland också, även om man inte känner så. Har insett det nu på senare tiden.

Aja, idag så vaknade jag 11 för att jag skulle med bussen kvart i 12 från bureå E4, så jag va tvungen att gå, men jag hann snoza eller hure nu stavas..
När jag kom in till stan så möttes jag upp av Johan och vi gick på Dallas och käkade, va jättegott. Och så hann jag ju säga hej till Danny som jobbar där. Funderar på att ringa honom nån dag och kanske hitta på nått.
Det va jättekul att få träffa Johan eftersom sist vi umgicks va ju typ 2-3 år sen och då va vi tillsammans, fast han försökte lägga in några raggningsrepliker men jaa, vad kan man säga? Jag är inte den lättaste att ragga på, har lätt att stöta bort killar. Men vi får se vad tiden utvisar.

Idag blir det nog bara att ligga hemma och ta det lugnt. Ska kanske se nån film och äta lite lasagne (tror det stavas så).
Slänger in en av världens bästa låtar (enligt mig) tills vidare!

PEACE OUT!lyssna på musik medans man lagar mat..


AIK AIK AIK

Tänkte bara ta tillfället i akt och visa för alla som säger att MODO är så mycket bättre än Skellefteå AIK att vi ligger på andra plats medans ni slickar skitiga avlopp på elfte plats.

Så ni Ö-viks bor och Kramfors bor som nu sitter och snackar skit kan ju ta en lång och noga titt på hur det egentligen ligger till.

Och att Foppa gav 3.000.000 till banken är BULLSHIT, han lånade ut pengarna med ränta, generöst?

 

Nu ska jag gå och laga mat för att sen kanske åka till Bureå, vi får se hur det blir.

PEACE OUT!


sova sova sova sova..

Fy vad härligt det ska bli att få sova om jag lyckas somna, det är så hiskeligt varmt här inne så det känns som att man är utomland.
Men men, man måste ju försöka. Då är ju ändå hälften vunnet.

Nu sitter jag och Olov och snackar om att vi kanske borde ta några pilsner nån dag, det vore faktiskt gott!

GODNATT!bevis..

När man är sjuk så får man vara risig och ha påsar under ögonen och se ut som, Hej kom och hjälp mig..

Och just nu håller Magnus på att kalla mig dumma saker och tycker inte
ett dugg synd om mig.
Det fanns en tid då du var min bästa vän, nu är du mest bajs mot mig.
fast jag älskar dig ändå.

Jag saknar dig vännen!

Ska verkligen en Fredag vara tråkig?

Brukar man inte längta till Fredagskvällen egentligen?
Nu skulle jag vilja att det var Onsdag och jag skulle vara frisk som en nötkärna på Fredag, men som sagt Gud måste ju verkligen straffa mig. Eller kanske karma? vad är värst?

Det som är kul att jag börjar få fler bloggläsare och det är jag jätteglad över! Keep going!
Ni får gärna lämna ett litet spår efter er också är ni vänliga, men jag är glad sålänge nån bara läser annars.

Idag så har jag verkligen inte gjort så mycket, vaknade kl.11 och funderade på att gå och käka lunch men jag somnade om tills jag vet inte, men jag är då vaken nu så Godmorgon alla glada! ( även er som inte är så glada )

Nu till gårdagen:
Jag ringde till sassa medans jag satt ute och rökte och hon va med kelly och kellys dotter.
Och så pratade vi om de anonyma anmälningarna Kelly har fått för att hon tydligen inte tar hand om sin dotter?
När jag fick veta det där så blev jag pisst off!
Egentligen visst jag känner inte kelly, vi har träffats några få gånger, men man får ju ändå höra saker av folk som känner henne och jag läser hennes blogg typ varje dag.
ni kan ju kolla själv så får ni se och kanske förstå att vissa människor kan ta hand om sina barn trots att dom är unga och att andra kanske bara är jävligt avundsjuka och vill försöka förstöra andras liv för att dom faktiskt klarar det andra kanske har svårare med!
Jag vill rent utav spotta er i ansiktet, en riktig jävla snorloska rakt i ögat!


Kellys blogg

Aja, nu ska jag gå ut och ta mig en liten cigarett och försöka få tag på X och höra när denna person ska komma hit och mysa med mig.

Peace Out!Bara för att alla älskar Skellefte AIK


redo för läggdags..

Nu har jag försökt få tag på X hela kvällen men det har inte gått för mobilen är avstängd, vilket gör mig aningen irriterad. (Anledningen att jag skriver X ist för namnet är för jag inte vill nämna något namn på denna person.)
Hoppas jag får prata med dig imorrn då, tycker om att höra din röst och jag ville få säga godnatt till dig som jag brukar göra varje kväll.

Tidigare idag så insåg jag att jag kommer ha ett väldigt hektiskt jullov för jag ska försöka hinna med Sthlm 1 vecka till Elnas, några dagar i Skåne hos mina släktingar och några dagar hos min storasyster i Östersund!

Men men nu innan jag ska sova så har min storasyster skrivit på sin blogg att jag ska göra detta så då måste jag göra de för hon säger så, Let's Go!

1. Tre namn jag lyssnar till:

Micca, Michaloff & Ewelina

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Om jag har tråkigt så har jag så tråkigt att det blir roligt

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Jag kan vara som en levande radio utan offknapp

4. Detta är jag rädd för:

Kanyler!.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Snus, Choklad & pengar

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Sjunga, låta bli att spåra & vara hyperaktiv

7. Detta tycker jag om att göra:

Vara med vänner och familj

8. Detta vill jag göra just nu:

äta choklad, ta en snus, kramas och sen somna i X famn

9. Bästa känslan:

När allt går bra

10. Värsta känslan:

Nykär!

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Snopp kan ju vara ett +

12. Är jag kär just nu?

Nej

13. Jag vill gifta mig...

om kanske 10 år.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Umgås mer med mina syskon, hitta killen med DET & resa jorden runt

15. Min käraste ägodel:

min mobil

16. Något jag vill ha i present:

en sodastream

17. Detta har jag på mig just nu:

trosor, vafan jag ska ju sova strax

18. Favoritkläder:

Mina baggyjeans
Och min katten gustav tjocktröja

19. Favoritdjur:

Ormar

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Hiphop, R&B m.m

21. Favoritlåtar just nu:22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

Roligaste: Filosofi, Tråkigaste: Idrott

23. Stjärntecken:

Jungfru

24. En bok jag älskar:

Snabba cash

25. En film jag älskar:

Vingar av glas

26. Tv-program jag gillar:

Greys, desperate & Ugly Betty

27. Favoritdoft:

Killparfym

28. Detta äter jag gärna:

Choklad

29. Dricker helst:

Cola

30. Favoritgodis:

Choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Amsterdam eller Jamaica.

32. Färg på mina ögon:

Blå

33. Min längd:

162

34. Jag tror på:

Mamma

35. Jag spelar:

Tv-spel

36. Person jag beundrar:

Maria

37. Så här bor jag:

På min skolas internat, som en liten etta

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Krukväxter är överskattade.

39. Det här tänder mig:

Tatueringar och muskler

40. Det här gör mig avtänd:

Dålig andedräkt

41. Favoritfärg:

Rosa, antagligen?

42. Favoritcitat:

"sålänge du är rädd för döden kan du inte leva ditt liv fullt ut"

43. En hemlighet jag vet:

Jag kanske är lättlurad men jag är inte blond.

44. Bästa present jag fått:

Jag tycker om alla mina presenter

45. Senast köpta skiva:

50 cent om jag inte minns helt fel

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

mina handleder

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Magen och brösten

48. Udda förmåga/egenskap:

Jag tänker som Runar i "Hem till midgård"

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

en sengångare

50. Vad lyssnar du på just nu?

Marilyn Manson - This is Halloween.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Har legat hemma och haft svininfluensan för mig själv

52. Var är dina föräldrar födda?

Mamma: Skåne tror jag, Pappa: Skellefteå kanske?

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

CCleaner

54. Vilken är din favoritrestaurang?

Dallas!

55. När badade du i en pool senast?

I Mallorca i maj -09

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Jag har inget minne av det men säkert

57. Hur många barn vill du ha?

2 st

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

När dom skriker och man fattar ingentin.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Jag röstar inte, överskattat. Det är mammas jobb

60. Vad har du för TV-kanaler?

1,2,4,6

61. Har du åkt moped någon gång?

Ja, och Jag har till och med kört moppe.

62. Har du busringt någon gång?

JJa, jag och min bror ringde till en gubbe och frågade om han ville köpa begagnade tandborstar.

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

NEJ aldrig!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Thailand tror jag.

66. Har du en egen trädgård?

Nej

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Nemi

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Nej.

69. Badkar eller duschkabin?

Dusch, hatar att bada!

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Män som hatar kvinnor, både älskar och hatar den!

71. Favoritpizza?

Calzone.

72. Chips eller popcorn?

Chips!

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Använder inte sånt

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Ehhh nej (?)

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nope

76. Apelsin- eller äppeljuice?

beror på vad man är sugen på

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Jadu det är ju en bra fråga

78. Favoritchoklad?

Marabou.

79. När röstade du senast?

Ervastis blogg

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

Vet inte om jag ätit de nån gång

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Nope

82. Är du bra på matlagning?

Räknas nudlar?

83. Klarar du att tanka själv?

Ja, de är jättekul

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Nej.

85. Pepsi eller Coca Cola?

Coca Cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Inte uniform men vissa arbetskläder på Sibylla

87. Vad var det senaste du handlade?

Snus

88. Har du kräkts offentligt?

För många gånger tyvärr

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Den sanna kärleken, men hittar man inte den så tar jag gärna pengarna

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Ibland

91. Har du ringt något betalnummer?

Nä, inte vad jag vet iaf

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Ja, det är klart.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Johan och Andreas

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

Normalt tror jag

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

Tror inte jag har något mobilsvar. Har jag det?

96. Vad har du i din väska?

Börs, snus, cigg, tuggumi

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Lyssnar på lite musik

98. Vad är du tacksam för idag?

Att jag har internet

99. Var hittade du den här listan?

Maria, min storasysters blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Det här är nästan det svåraste...

Elnas
Elin
Sassa

GODNATT!


jag sökte dig och fann mitt hjärta

Jag såg just denna otroligt vackra och känslofyllda film. Jag brukar vanligtvis hata romantiska filmer för det är så mycket kärlek och tjaffs, men DAGBOKEN är en helt klart sevärd film.

 

Handling:


Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie (Rachel McAdams), tjejen från stan och Noah (Ryan Gosling), killen med knappa pengar. Trots detta är deras kärlek något så enormt. Vid sommarens slut skiljs de dock åt delvis på grund av att Allie väljer att gå på college i New York, och delvis för att Allies föräldrar inte kan acceptera deras kärlek. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noahs besvikelse har Allie förlovat sig med en förmögen advokat och planerar ett bröllop. Skall de våga se vad som hade hänt om Allie inte hade åkt hem? Under filmens gång visas den åldrade Noah, som nu bor på ålderdomshem.


Gud kanske straffar mig..

Det känns som att jag är menad att ligga och vara sjuk och inte få kramas.. För vem vill krama nån som har svininfluensan? jag vill inte ens krama mig själv och jag har goa kramar, de har jag verkligen.
Så det enda jag kan underhålla mig med som jag skrev i det förra inlägget om hur olyckligt sjuk jag är, är bloggar. Fast nu har jag utökat min underhållning och det är försöket att få fler läsare, igår hade jag ett rekord (säger dock inte hur många för Elin hade fler), men egentligen så är det kanske inte så konstigt för att hon är ju som en liten filosof, lite skrämmande dock men man får en ny syn på saker och ting ibland. väldigt sällan men det händer.

Men men, nu så sitter jag även och pratar med min lillebror och försöker vara en bra storasyster som ställer dumma frågor om ALLT! men det är bara för att jag har rätt att veta, för som sagt jag är hans storasyster. tycker lite synd om honom i hemlighet att det blev just jag och inte någon annan brud som kanske inte är lika jobbig och och nyfiken jag som faktiskt är. Fråga vem som helst i min umgängeskrets.
Men han har faktiskt sagt att han vill gå i mina fotspår. Vilket kan verka konstigt för dom flesta med tanke på att jag snusar, röker, festar osv. men egentligen så är jag en väldigt.. jag vet inte riktigt vad, Patrik sa gangster men de stämmer inte alls, för jag är väldigt.. snäll? de är ju nånting iaf.

Nu ska jag försöka be till kalsongkillen däruppe om att få bli frisk, och med kalsongkille så menar jag gud för han gav sina kläder till Jesus så nu har han bara kallingar.. Bra filosofi !

JAG BEHÖVER KÄRLEK!


Familjen är värst.. eller är den bäst?

Jag har intalat mig i så många år att jag inte haft en familj fast tydligen så finns dom därute, utspridda över hela Sverige.
Så nu kanske tiden är inne att visa en del av min familj.

Vi börjar med min pappa Anders:Min lillasyster Sandra:Min Lillebror Morgan:
(Han ser nästan ut som en efterlyst med den bakgrunden, kanske lite för mycket Michaloff? Eller kan man vara de?)Min storasyster Maria:
Den coolaste syrran man kan ha helt klart !Min storebror Johannes:
Och sist men inte minst min älskade fostermamma som har tagit hand om mig och alltid funnits där trots våra extrema bråk och utslängningar:Det var alltså en liten del av familjen, finns många syskon kvar men dom har jag ingen bild på så dom skippar vi nu. haha

Önskar jag hade en fin bild på mamma ( min riktiga ) som jag hade kunnat lägga ut men tyvärr så har jag inte det, men bara för att jag inte har det så har jag inte glömt dig och kommer aldrig glömma dig!
Never let anyoune take the shine from you!PEACE OUT!

Nu ska jag försöka få tag på en viss person och skvallra lite som vanligt!

sjuk .. Igen!

Det verkar som jag aldrig kommer bli frisk igen alltså.. Har varit sjuk till och från nu i snart 3 veckor, och de är fan inte coolt.
Så nu sitter jag här, sjuk och eländig och hoppas att elin ska komma hit och säga "ska jag gå och köpa snus åt dig hjärtat?". Kanske blir att jag lurar hit henne med ett sms, hmm.. måste nog skriva nått lurigt, kanske att jag har tappat ett ben eller något liknande.
Det enda jag har att underhålla mig med är bloggar. Det är faktiskt ganska kul att sitta och läsa och tycka att folk faktiskt är dumma i huvudet. Men de är ju inte mitt fel att vissa är bombade idioter.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om, fast egentligen så vet jag ju som nästan aldrig det men sen när man väl skriver så blir det några rader som senare kallas inlägg.

Funderar på att starta en VideoBlogg, fast kanske ändå inte. Måste prata med Elin och Anna om detta och ha deras samtycke, sen kanske man borde prata med Ervasti eftersom han är ju trots allt Skellefteås mest lästa manblogg. Och borde jag träffa ervasti eftersom jag saknar faktiskt våra tokigheter som att stå och skrika på skolan "JAG ÄR KÅT!!!!" och prata om hur vi skulle ha knullat sänder skolan om vi hade varit tillsammans. Det är de som är så bra med Sebbe, man kan prata om allt med han och han lyssnar faktiskt och ger en råd eller så kan han komma på en tokighet som gör allt roligt.

Men men nu kanske jag borde sova.
Slänger in en skön låt och länkar till dom bästa !

Ervasti
Elin
Elnas
Sandra


ja vad ska man göra när det inte blir som man vill?


Jag fattar inte hur jag kan låta en kille stå och stampa på mig och sen fortfarande på nått sätt hoppas att han menar det han säger.
Tydligen så kan han egentligen inte mena att han tycker om mig jävligt mycket om han gör som han gör.
Vad har alla andra tjejer som inte jag har? snälla berätta!
vad ska man göra? Hoppet är väl de som lämnar en sist?
Man gör de man alltid har gjort, sätter på sig en mask och låtsas vara glad tills man kommer hem och kan slappna av och då undrar man verkligen hur man orkar och hur länge till man ska klara att gå omkring och låtsas.
Och jag vet att jag inte är ensam om att känna såhär, men ändå så fortsätter man tills man inte orkar mer och då kommer alla känslorna som en våg över en och man vet inte vad man ska göra.

Det är naturligtvis inte första gången sånthär händer heller. Men tydligen så lär jag mig inte av mina misstag, för det slutar ändå alltid med att det är jag som blir sårad, så jag super mig full och vill slåss för att få ut min ilska för att senare få höra skitsnack om en på stan.
Det är så det alltid kommer att vara va?

Jag vet själv att jag blir mer och mer aggressiv för varje gång jag dricker eftersom alla känslor kring mamma, pappa, hela familjen och min bakgrund kommer upp nu. Det är nu 10 år senare jag börjar reagera på vad som har hänt.
Det är nu jag faktiskt börjar ta tag i mina känslor. Och nu är det säkert många som tycker att då borde jag inte dricka förrän jag har tagit tag i själva problemet, men de är DET som är problemet. I nyktert tillstånd så bryr jag mig inte så mycket, men i fyllan så pratar jag och kan berätta vilket leder till att jag blir känslomässig och ist för att bara gråta ut en stund så vill jag slåss och låta andra få känna smärtan, oron och ensamheten jag kände.
Nu låter jag säkert som en dålig människa, men egentligen är jag en bra människa som gör dåliga saker.


 


Hon stör mig!.. men jag vet inte varför

Har ni också nån person som ni bara stör er på utan att veta varför?
Typ nån ni har träffat en enda gång, och hon sa inget eller nått, men bara av att hon/han va där så blev man skit lack?
Jag har en sån, eller egentligen flera men jag syftar på en som jag verkligen inte tål att se.
En viss person kommer fatta vem jag menar när jag säger en KO med piercing.

Alltså när ser hon så tänker jag verkligen, Emo + wannabe fjortis = hon!
För det är verkligen så, hon är emo men försöker vara fjortis med sina putande läppar och sin egentliga helt döda blick, (fast hon vet nog inte att den ser död ut)
Sen som pricken på I:et så börjar hon bråka med en kompis till mig, min bästa vän, och tycker att hon är omogen för att hon var vissa åsikter och att hon är omogen som sitter och läser hennes blogg.
Men vafan?! DU LÄSTE JU HENNES BLOGG OCKSÅ! Min icket existerande KUK är tydligare smartare än DU!
Alltså egentligen så har ju inte gjort mig någonting alls, men de blir bara så att när jag ser henne så blir jag lack och äcklad.
1. säg inte att du vill gå ner i vikt när du bara äter godis och skit.
2. om du ska pierca dig, gör de ordentligt och inte bara nå tjoller!
3. Ärligt, Du ser ut som en KO!

Aja, nu ska jag sluta vara så himla upprörd över hon,
Slänger in en skön låt jag lyssnat på hela morgonen.


Kärleken tar aldrig slut!

Jag saknar dig mamma varje dag
Maricka Susanne Diana Michaloff

Lördag

Nu sitter jag i bureå men Elin och Anna och ser South Park.
Vi har varit barnvakt och tidigare idag så satt vi barnvakt till världens sötaste unge,(lägger in bild senare), och även så har vi varit på mammas grav och hälsat på. (bild kommer)
kändes konstigt att vara där, att stå vid hennes grav och inte alls veta vad man ska säga. Så jag plockade bort lite skräp och satt där en stund.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utom att just nu så känner jag mig helt tom, mamma är borta och killen jag gillade vill inte vara mer än vänner. Men vad ska man göra?
Får väl ta dagen som den kommer och leva livet. Ska nog hålla mig från killar ett tag eller vi får se, kärleken kanske är närmare än vad man kan tro.

Skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om hur jag känner mig just nu men jag ska nog ta och vara social med mina flickor och se "som man bäddar", så jag får skriva om det en annan dag.
Verkligen berätta hur jag känner mig och lätta på hjärtat lite.

Ps. jag saknar dig Elnas Ds.

PEACE OUT!


Fredag, Äntligen?

Vet inte riktigt om man kan säga äntligen fredag. Har hänt så pass mycket denna vecka att jag inte riktigt har hunnit fatta det än, både positiva saker och negativa.
Dom två mest positiva sakerna var att Mamma och Pappa ringde igår. Har nog inte pratat med eller träffat pappa sen jag tog studenten, och mamma ringde och berättade att hon visste att jag hade varit på Calles i lördags, hon har tydligen spioner ute eller något för hon vet alltid vars jag varit och vad jag har gjort. Lite skrämmande men man börjar bli van.

Ihelgen skulle egentligen våra söta Umepojkar komma upp ihelgen men vi kände att vi var tvungen ta en myshelg med film, tjejsnack och vara barnvakt med flickorna efter allt som hänt.
Känns ganska härligt efter alla hektiska helger vi haft, men man ser ju om kvällen ändras.

Men nu ska jag gå och ha 2 timmars matte med brudarna,
PEACE OUT!


Måndag

Skulle kunna berätta hur mycket som helst om helgen men jag orkar inte skriva allt, men kolla på Elin så får ni veta lite smask.

Slänger upp ett fett skön film och skriver kanske senare idag, PEACE!


Äntligen Fredag!

Det kan man verkligen säga! Känns som att denhär veckan har pågått för länge nu.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att imorrn är den stora dagen och flytta. Känns fett bra!
Sen igår så tog jag orken att sminka mig, langar upp nå bilder som bildbevis på att jag faktiskt brukar sminka mig ibland för er som inte tror mig.
 Och igår ringde Patrik och småpratade lite med mig. Du är FETT BRA!

Men nu ska jag jobba lite, lärarn kom nyss in och klagade lite på oss som vanligt.

Langar upp lite bilder:


Sen så hittade jag ett par täckbyxor som jag funderar stark på att köpa:


PEACE LOVE!