Han är så duktig, min stjärna!

Idag var jag och hade ett rätt viktigt möte. Men det var inte det som gjorde dagen viktig, utan lilleman sög på tummen massor idag! Det har jag inte tidigare sett, men idag upptäckte jag denna stora händelse.
Han har även rullat på sidan från ryggläge några gånger på senaste tiden. Han är världens duktigaste!

Han fyller våra dagar med glädje och skratt, en obeskrivlig lycka har trätt fram och förgyllat våra liv. Känslan som finns går inte att beskriva med alla ord i världen. En känsla som man bara kan känna när man själv är i samma sits.

Vi får se våran son växa och ständigt lära sig nya saker, lära sig om världen utanför min mage. Att det skulle vara såhär underbart fanns inte i mina tankar, jag trodde det skulle vara underbart men inte såhär otroligt underbart.


Sommaren är äntligen här!

Idag har det varit så oerhört varmt och nu kan man verkligen säga att sommaren är här!
Jag och lille Sam har varit till distriktsköterskan idag där han blev vägd och mätt, han är nu 59 cm och väger 5,4 kg. Han har alltså växt 10 cm sen han föddes, min stora lilla kille.
Sen när Kalle kom in till stan så gick vi och köpte en bok till mig och en till Kalle, boken jag köpte var "Jenna Jameson; Att älska som en porrstjärna", en bok som jag starkt rekomenderar till er som vill ha en bok att läsa i sommar.
Efter vi köpt våra böcker så gick vi förbi kalles föräldrar och hälsade på ett tag innan vi begav oss hem.

Nu så har vi tänkt se nån bra film och ta det lugnt, lilleman sover i sin vagn och har det supermysigt.
Sam har börjat sova mycket längre på nätterna nu, vilket är riktigt skönt för oss. Han har även börjat vilja bli hållen mer, alltså han kan bli lite arg men blir lugn när man plockar upp honom och myser med han. Det är en helt underbar känsla att han blir lugn när man håller honom och att han bara vill mysa med en ibland.

Men nu börjar lilleman låta lite så jag ska ta och plocka upp honom och pussa på honom i mängder, min lilla pussgurka!Sam Michaloff Edelsvärd

Gud vad länge sen det var jag skrev känner jag.
Lilleman, som nu heter Sam, ligger nu och sover i vagnen efter en skön promenad ute i sommarvärmen. Han har börjat vara jättevaken på dagarna, vilket är hur mysigt och roligt som helst.
Idag har jag varit duktigt och städat massor och sorterat lite ur Sams kläder så att endast det han kan ha är framme, han växer så fort att jag inte hinner med. Sist vi var hos distriktsköterskan så vägde han 5,2 och var 57 cm lång.

Nu börjar Sam låta lite så jag ska gå och kolla läget och mysa lite med honom framför tv:n.