Myskväll hos mamma

Jag har legat och dragit mig tills nu, så nu får jag ta och vakna till.
Snart ska jag börja gå till mamma och ha en myskväll där innan jag far till D och börjar planera för min nya lägenhet. D kommer få hjälpa mig mycket med inredningen eftersom vi har så pass lika smak speciellt när det gäller inredning.

Nu måste jag göra mig iordning så att jag och Neo är klar och redo när mamma slutar jobba.

Peace


Kommentarer
Postat av: A

satan vad du förlitar dig mycket på andra!? Visa att du kan själv, precis som jag tror du kan :) Sen att du inte kan gå ut med vem pappan är? Vad är det för påhitt?, som att inte folk kommer märka det sen när ungen är född? Vet att det låter dumt men, du förstår nog min poäng,var stolt i stället! Och han kan inte vara anonym så länge, mörker att fler frågar. - och visst, det är eran ensak men. Fortätt blogga, följer din blogg dagligen! Förresten, vad hände mellan dig och Elin? var inte ni väldigt nära vänner? har alltid sett er som att ni skulle hålla ihop hela tiden, du Elin & Dan. hoppas ni hittar tillbaka till varandra! har bara tyckt det verkar som att ni hör ihop, fast kanske inte just nu..

2010-11-20 @ 16:24:04
Postat av: F

Fin hund du köpt! :) Riktigt söt! Hoppas du vet vad du ger dig in på bara! Följer din blogg dagligen, har gjort det en längre tid. Vad har hänt allt mest? är så nyfiken! Varför umgås du inte med Elin? Ni som var så nära vänner, ett bråk borde inte få förstöra eran vänskap! Tycker det är synd! Har som alltid trott att det ska vara ni, & Dan förstås. Han är snäll som finns vid din sida nu! Aja, stå på dig, du kommer bli en toppen mamma! är nyfiken på att läsa mer om ditt liv! / En trogen läsare

2010-11-20 @ 16:28:30
Postat av: Anonym

haha vågar man gissa att båda kommentarerna ovan kommer från samma person, nämligen elin själv?

2010-11-27 @ 00:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback