Jag vill inte, verkligen inte..

Jag ska ta lite blodprover idag, men jag vill inte, jag hatar sprutor, kanylfobi. Jag ska kolla om jag saknar något ämne i kroppen som gör att jag ständigt är så enormt trött, och förhoppningsvis så går det att fixa till.
Birgitt burgitt kommer att följa mig och töntigt som det låter, hon ska hålla mig i handen. Jag ska även ha med mig min lilla prins eftersom Kalliestar har skola, så då kanske det går ännu bättre med proverna eftersom jag måste ju visa Sam att det inte är någon fara med blodprov.

Sen ska jag och gänget fara och äta plättar förmodligen, det gör vi alltid efter en så psykiskt påfrestande upplevelse.
Det kanske verkar töntigt att vara så fjompig för att ta blodprov, men det är verkligen bland det värsta jag vet. Jag är livrädd för kanyler, att bara ha en kanyl nära mig är jobbigt och nu ska jag ha den i armen, det går inte för sig!
Kan dock tycka lite synd om hon som ska ta provet eftersom det tar så lång tid innan hon får göra nått. Tur nog så har jag emla, vilket ger ett viss lugn iaf.

Aja, nu ska jag gå och göra mig iordning och äta lite nudlar. Och pussa och krama lilleman är ett måste för mig just nu, dock sover han och gör massa små pluttiga läten så han kanske kan få sova tills jag är klart och sen blir det pussar och kramar. Låter som en bra plan.

Pusshej!


(taget från google.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback