Avslöjad!

AVSLÖJA HONOM:

Hans pupiller vidgas
Hos både män och kvinnor vidgas pupillerna och ögonbrynen höjs när vi känner åtrå till någon. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. kryp tätt intill honom och se honom djupt i ögonen..

Han fixar sig
Det är inte bara vi tjejer som är fåfänga. Även killar kan bli aningen fåfänga och fixa till sig lite extra när de är i närheten av någon de är intresserade av. Så kolla om han fixar till håret ovanligt ofta eller plockar bland sina snyggaste kläder. Risken finns visserligen att han bara är utseendefixerad!

Han vänder sig mot dig
Genom att vända hela sin kropp mot dig vill han visa att du har hans fulla uppmärksamhet. Är ni inomhus är chansen stor att han även placerar sig mellan dig och utgången för att kunna skydda dig från eventuella faror som stamplar in genom dörren..

Han tappar fattningen
Han vill verkligen göra ett gott intryck, men du har sådan stark påverkan på honom att han tappar allt. Han stammar, svettas och rodnar. Hjälp honom på traven genom att le uppmuntrande och visa att även du är intresserad.


Och här är tecknena som avslöjar dig:


Du kastar med håret

Studier visar att kvinnor kastar med håret för att fånga en mans uppmärksamhet. Och det är inte bara tjejer med långt hår, även korthåriga svänger på kalufsen för att dra fokus till ansikte och hals.

Du blottar dina handleder
Precis som halsen räknas handleden med sin mjuka hud som en erogen zon. Genom att dra fokus till handleden vill vi visa tecken på attraktion.

Du tar efter hans mimik
När vi kvinnor är intresserade av någon tar vi omedvetet efter deras rörelser för att skapa en känsla av gemenskap. Så börjar du plötsligt gestikulera väldigt yvigt så är det ett tecken på att du har fallit hårt.

Till sist!
Det är inte alltid killen som måste ta första steget. Om du inte vågar bjuda ut honom, så ta i alla fall initiativet till en konversation. Då är hälften vunnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback