så snäll

Idag hade Bobban tänk och komma förbi med Pizza och choklad till mig för att jag är sjuk. Men jag kände att det inte gick eftersom jag är sjuk och bitter.
Men tack ändå, det var snällt av dig!


Det måste väl finnas gränser?..

Så va man sjuk igen och utan snus är man också.
Idag har jag haft möte med soc och skolan, jag sköter mig tydligen rätt bra så det verkar inte bli några problem.

Sen har jag kollat runt på lite bloggar och insett att det finns så många tjejer som utnyttjar sina killar, dom tar killarnas pengar och utnyttjar hans vänlighet.
Det är något jag aldrig skulle kunna göra, visst om ens kille nån gång bjuder på pizza men jag skulle aldrig kunna säga till min kille att han ska betala mina kläder, smink och andra saker. Det är så fel att göra så.
Vill man ha t.ex nya kläder får man väl spara eller prata med ens föräldrar, man är väl ändå inte tillsammans med nån bara för att han kanske är tät?
Jag skämms om jag ber om att få tvär låna pengar till en snusdosa på 30 spänn medans andra tar det som en självklarhet att killarna ska betala. Vart gick det fel?


ugly truth

Sanningen är nog att jag håller på att bli lite småkär. Känns bra för de är en bra och fin kille, men det känns ändå lite dåligt för jag vet hur killar kan vara. Vi får se hur det går men jag hoppas på det bästa!

Nu ska jag fortsätta vara bakis och försöka sova.
Peace Out!


Tonight is the night!

Nu ligger jag hemma hos Tuoma och är aningen bakis. Han springer runt och gör mig mer bakis av alla hastiga rörelser, jag hinner inte med. Sen så springer det runt en massa människor, är dom inte utan tröja så är dom utan byxor.
Gårdagen var mysig, synd bara att min baby Emma for hem. Men ikväll så är jag Emmas all night long, och vi kommer ha en awesome kväll.

Snart ska jag försöka lura på Tuoma att göra mat åt mig, men nu springer han runt och letar upp min alkohol. Gullunge.

Nu ska jag sova en stund medans Tuoma har fullt upp, PEACE OUT!


Emma Mckie!

Har en känsla av att helgen kommer bli helt Awesome!, pirrar lite i magen då jag tänker på vilka vi ska träffa. Du vet vad jag menar.
Idag fixar jag lite räkningar, köper förhoppningsvis 2 nya klänningar och sen bär det av till Emmas skola där jag börjar bli stammis. Sen far vi till Elin (tror jag), och förfestar för att sen upptäcka den vackra staden Skellefteå och alla konstiga människor.
Imorgon blir det att öla hos Nisse med Emma och Mike.
Smekande!

Fredag - Mörklila tunika, leggings, rosa pumps. Hollywood lockar, lösögonfransar och awesome sminkning.
Lördag - Rosa klänning, leggings, rosa pumps. Smålockar, lösögonfransar och mysig sminkning.

Det är så svårt att bara välja 2Så rädd att förlora dig ännu en gång..

Pappa, om du kunde ta dig tiden att prata med mig och lyssna på vad jag har att säga så skulle du inse hur mycket du betyder för mig. Jag har förlorat så många i min närhet som jag älskat och jag är inte redo att förlora dig också. Även om du inte är min riktiga pappa så är det du som har tagit hand om mig, sett till att jag haft det så bra som du kunde gett mig och det är du som alltid stått vid min sida i alla lägen, när jag blev avstängd för knivhot, allt prat om anmälningar om hot och trakaserier på skolan, allt. Du har aldrig vikt av förrän nu. Och det är nu jag inser att jag saknar dig, hur mycket jag älskar dig och behöver dig i mitt liv. Du kan vara tillsammans med dendär bruden som hatar mig sålänge du finns kvar för mig.
Jag har inte varit guds änglabarn och kommer förmodligen aldrig att bli, men du accepterade det tidigt och försökte fokusera på det jag gjorde som var bra och stötta mig i den delen. Du har dina problem och jag har mina, men jag vill inte att de problemen ska bli för stora och få oss att glida ifrån varandra. Du va min bästa vän, och jag hoppas du är det än idag.

Slänger in en låt som verkligen stämmer överrens med oss, som får mig att minnas tillbaka och känna hur mycket jag behöver dig i mitt liv.


Så nära nu..

Om allt går som jag vill att de ska gå just nu så kommer jag snart ha mitt drömliv. Det är så nära nu och jag hoppas det händer. Känner att jag förtjänar det, allt jag varit med om måste ju leda till något bra i slutändan.


Helglad!

Jag ska och se New Moon ikväll för alla er som har missat de. Först möter jag upp Odeh på busstationen och sen går vi och hämtar ut biljetterna och sen ser vi filmen! Kan de bli bättre? nä! eller kanske om dom sålde fiskpinnar med potatismos på biografen, men de lär ju knappast hända så alltså kan de inte bli bättre.
Skulle bara snabbskriva hur min awesome kväll kommer se ut, nu ska jag äta nån macka och lite ostkrokar så jag inte blir hungrig och så att min mage håller sig lugn och inte skrämmer alla inne på biografen.


ÅH!

Jag hade skrivit värsta inlägget inatt och nu är det borta för att blogg.se bestämmer sig för systemunderhåll och vill förstöra min natt.
Bara för de ska jag tjura sönder hela fucking dagen, tills jag ska på bio och sen när jag är är påväg hem så fortsätter jag.


Glädje

Min blivande Tatuering som kommer sitta på vaden.

Tillägnad Mamma

Designad av Miko


Jag har för mycket fritid

Ta fram din mobil.

Vem ringde du till senast?
Mattias Tuoma

Vem ringde senast dig?
Benzomaskinen

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
hihi när du vill ;) ?

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Krull

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Mysit:D komsi

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
För du kanske tycker det är kul :P

Har du några utkast?
Jo

Vad är ditt rekord i snake?
Har int snake på mobilen.

Vad har du för kontakter som börjar på...

J?:Jonte :), Jacke, Jacobsson, Jennie-ann, Jess, Jobbcoach, Jobbmobil B, Jocke Marklund, Jocke Pite, Joe<3, Joel Byske, Johan beckman,Johan Forsell, Johan Hedlund, Johan skåne, Johanna Liquid, Johanna, Johannes, Johans mammi, Jonte, Jögge, Jögge Micke, Jögge Niklas.

T?: Tanden,Tixbenne, TobbeK<3, Toxen, Tuoma, Tyrone


M?: Magnus, Maria, Martinez, Matte, Määg, Melker, Mia syster, Michaloff, Mly, Moa, Morgan, Möller, Mrbjörk, Muraja,

A?: Adl Knullbarn, AdlHem, A-torp Kim, A-torp Jani,Adl Dennis, Alexander Michaloff, Alexandra Chamideh, Anders Björnbom, Ante Adl, Anton, Anwar, Anna Elin.

Vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2?
Hortlund

Vad står det i dina påminnelser?
ingenting
Hur många sms har du i din inkorg?
75

Vad står det i ditt översta sms och vem är det från?
Näee! :P

Från Krull

Vad står det i ditt sms längst ner i inkorgen och vem är det från?
Ja. Vi ska ha varandra hela livet utan missbruk. Fast sexmissbrukare får man vara. Du och jag för alltid.

Från Robin

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det från?
snart ;> vadå va me nån?

Från Krull

Hur många sms har du i kategorin"skickat"?
191

Vad står det i ditt översta, och vem är det till?
Jag kommer så fort huggen i ryggen lugna sig

till Benzomaskinen

Vad står det i ditt nedersta sms och vem har du skickat det till?
Kul att du säger det nu. Jag är i Ursviken och måste sova för jag blir fotad imorrn.

Till Johan Skåne

Vad menade du med det du skrev i det nedersta sms:et?
Kul att han säger att han är i skellefteå samma kväll som han kom för förmodligen så har jag inte tid då. Och sen att jag skulle bli fotad dagen efter av Miko

Pappa betalar

Tänkte citera min Benzomaskin som idag va skön och sa "Pappa betalar".


Skola...

Nu sitter jag och Benzomaskinen i datasalen och drygar.
Jag är så extremt skoltrött och datorn FUCKAR! Dagen är bestämt sämst..
Mamma är dock gullig och skickar sms varje vardagsmorgon och kollar om jag är i skolan. Inte för att hon skulle bli arg om jag inte va här utan mer för att visa att hon bryr sig och är stolt över att jag fortfarande går skola.
Pappa är dock inte alls lika söt, hör aldrig av sig eller nått. Men det är ju hans val och jag har ju de människor jag behöver i mitt liv.

Imorgon ser det ut att bli en lite ljusare dag, tur nog. Då ska förhoppningsvis Emma, Mike, Nisse och Bobban komma och hälsa på mig och mysa.

Men nu ska jag chilla Facebook en stund innan vi börjar om med Naturkunskapen.
Peace out!

(
Kommer aödrig glömma min 16:års dag
Jag till vänster och min kusin Lovisa till höger)


U don't know me

Allt man säger kan man säga på ett brutalt sätt. Man kan få orden " Jag älskar dig " till att låta som att man hatar den man talar till.
Men i vissa fall, som detta, så kan det vara bra att vara brutal så att folk ska fatta att man menar allvar. Att det inte bara är något skämt.
Jag kommer inte nämna några namn, och förmodligen är det bara ett fåtal som kan min bakgrund som kommer förstå vem det är tillägnat åt.
Och vill du veta vem det är så kan du fråga, man va inte så säker på att du får ett svar.

Du kom in i våra liv och slet sönder oss, både psykiskt och fysiskt. Tack vare dig så kommer jag ständigt ha ont i ryggen, axeln, nacken, höften och käken. Trots att du visste vad du gjorde mot oss så kunde du leva med digsjälv. Om jag hade varit äldre och vågat så hade jag personligen tagit tag i saken och sett till att du aldrig mer kunnat skada en annan människa.
Att förstöra ett 8:a årigt barn så pass mycket att hon finner livet meningslöst är inte rätt. Du hjärntvättade oss alla, gjorde så vi inte kunde se verkligheten för vad den var.
När jag kom ifrån dig så var jag 9 år och hade glömt bort hur man använde kniv och gaffel, min skrivstil var helt förändrad, kunde knappt gå på toan och min säkerhet och livlighet var helt borta.
De fixade du på ett år. Jag vill inte ens veta hur jag hade blivit om jag stannat längre.
Och sen att veta att folk idag ser upp dig till förstår jag inte, att dom inte har sett hur du egentligen var, hur sjuk i huvudet en människa faktiskt kan vara.
Hade jag kunnat stänga av känslor och tanken som jag gör idag så hade jag gjort mig av med dig, brutalt.
Men tur för dig så finns du inte i mitt liv idag, för jag är inte ensam om att känna så som jag känner gentemot dig. En dag så kommer jag berätta för din son vad han tvingades att se och göra, inte för att vara dum mot honom utan för att han har rätt att veta. Han kommer att fråga mig, och jag kommer svara. För jag är trots allt hans storasyster.
Ibland önskar jag att du va här bara för att få visa dig att du inte krossat mig, att jag fortfarande lever mot din önskan. Du tog inte din chans då du hade den, och det var den sista chansen du hade innan vi bytte roller.


I'm moving on and leaving you behind..


Dopefiend's Diner

Har sett att min statistik bara ökar och ökar och det är Wunderful! Keep Rolli'n!
Och i slutet av inlägget så slänger jag upp bilderna från Lördags fotograferingen, det blir awesome.
Har dock inte så mycket att skriva så jag ska kortfatta hur denna vecka kommer se ut.

Måndag- skola + sliten, städdag
Tisdag - långdag på skolan, tvättdag
Onsdag - Skola, lillLördag
Torsdag - Skola, Psykologmöte , senare bio med Odeh
Fredag - Skola, Sen är jag Emmas resten av kvällen
Lördag - Funderar på att hälsa på hemma i Kåge
Söndag - Fara hem till Frostkåge

Grafik&Foto av El MikoPISSBRA!

Igår så var jag med Emma. Vi hade aldrig träffats nyktert innan, endast pratat lite på msn och Fb, men när vi träffades så sa det KLICK! Vi hade hur roligt som helst och skrattade för några månader fram. Vi var på stan ett tag men bestämde oss för att fara hem till henne. När vi kom hem till hennes lägenhet så var hennes man Miko där, låg och softade i sängen. (Dom bor tillsammans)
Iaf, så ganska fort blev jag Emmas docka som hon klädde och sminkade. Jag va helt rosa med grön ögonskugga, ganska charmig må jag lova.
Sen efter ett tag så tvättade vi bort sminket och gick för att sova. Jag sovde i soffan, den är rosa, inte att glömma. Dagen var helt Wunderful!

Emma väckte mig kl.09.00 genom att slå mig med en kudde. Sen när jag legat kvar ett tag så var jag tvungen att stiga upp, klä på mig och sminka mig, för Miko skulle fota mig medans solen var uppe. Vi for förbi Frostkåge och hämtade lite mer kläder och sen bar det av till stan där jag blev fotad. Det var svinkul.
Sen när vi var klar så for vi förbi Nisse, och dom drack en kopp kaffe och kollade musikvideos. Jag vågade dock inte säga ett ord, för jag är extremt blyg. Efter kaffekoppen var uppdrucken skjutsade Miko mig hem till frostkåge, där jag sitter nu och bloggar.

(bilder från dagen kommer senare)

Men nu ska jag sätta mina funderingar till verket och laga mina älskade fiskpinnar med potatismos.
PEACE OUT!5 fördelar med sommarsex!

1. Lättare Orgasm!
- Tack vare att om man spenderar endast en kvar i solen så utlöses lyckohormonet serotonin, vilket ger dig lättare orgasm.

2. Exotiska smaker gör dig upphetsad!

- Du blir mer upphetsad av exotiska smaker. En utlandsresa innebär oftast exotiska måltider, kryddig mat som chili, vitlök och lök kan göra dig mer upphetsad, enligt forskning.

3. Du smakar sötare därnere!

- Sommarlyx som jordgubbar, kiwi och vaniljglass kan göra att du smakar sötare därnere. Och om hans sperma smakar konstigt, mata honom med ananas som även gör hans vätska sötare.

4. Du slipper allergier!

- Att ha sex på sommaren kan hjälpa till att motverka astma och pollenallergi. Sex är ett naturligt sätt att få bättre immunförsvar. Alltså; sex håller dig frisk!

5. Fräschare sommarhy!

- Sex förbättrar pulsen, blodflödet och hudens kapillärer, vilket bidrar till en härligt fin sommarhy.


Mattias Karlsson

En 22 årig kille i sina bästa år som gillar extrem sport, äta, se film och mysa, vara med vänner och åka skateboard. Han är en väldigt omtänksam kille med mycket energi och tycker om att hitta på saker med sina vänner och flickvän. Han är, tur nog för er tjejer, singel.
Mattias är en väldigt utåtriktad person som tycker om att träffa nytt folk och har väldigt lätt för att prata med nya människor.
Så, om du tycker att han verkar intressant eller bara vill skaffa en ny vän så tycker jag att du ska lämna en kommentar så kanske du har turen att få träffa denna speciella unga man.

So HAPPY

Som ni kan se så har jag en ny design! TACK Miko! Jag är hur nöjd som helst!

Idag har jag haft den eviga skolan och varit på stan för att sen traska till mitt möte.
Jag och Johanna hann även springa förbi E4an. Skulle hämta några bilder från då vi gick modevisning på Käftsmäll, dock så var inte nicke eller anna där så vi kunde inte få tag på bilderna. Typiskt min otur.

Anledningen till att jag är så glad idag är en hemlis, men min hejarklack vet nog. Jag var så modig idag.

Nu ska jag softa lite och kanske göra Gomaten!

PEACE OUT!


Ny Design

Denna blogg har fått en ny layout.

Design av Grafik & Foto Skellefteå. // El Miko

Tingeling min blivande..

Idag har jag varit hemma pga magont. Börjar bli lite pinsamt att vara sjuk så ofta som jag är, men va tusan ska man göra liksom.
Igår hade jag möte på skolan om hur det går för mig att bo här. Dom hade en plan om att jag skulle flytta tillbaka till mitt familjehem men jag var modig och stod upp för mig själv och sa hur det låg till. Jag har inte tänkt flytta härifrån bara för att jag kanske inte äter så mycket. Har jag inte gjort sen 8:an och jag äter så mycket jag orkar.
på kvällen ringde mamma, så jag berättade för henne hur det låg till och vad dom sagt på mötet och hon blev inte lycklig över det hon hörde. Hon kommer nog ha ett par väl valda ord till soc på nästa möte.
Jag fattar inte att soc kan ha så höga förväntningar på mig som dom har. Klart att jag inte riktigt har vant mig att bo här osv. Även om jag vet att jag ska stanna här ett år så väntar jag på att få flytta, just för att det är så det brukar bli. Direkt jag trivs någonstans så brukar soc välja att flytta mig till nått nytt ställe med nya människor. Så det blir aningen svårt att vilja trivas när man vet hur det blivit förr. Men tur nog så står mamma och pappa på min sida denna gång, så nu kommer dom nog inte kunna röra mig ur fläcken.

Jag läste min blogg idag och insåg att jag verkar vara typ deprimerad och bitter. Så jag tänkte bara förklara att det är jag verkligen inte. Skriver kanske mycket dåliga saker osv, men ibland måste man få skriva av sig och då kanske det råkar bli just de dåliga.
Alltså det jag vill ha sagt är att jag inte är en bitterfitta som sitter och gråter över mitt liv och leker med rakblad.

Nu till det viktigaste!

Jag har en helt egen hejarklack. Skulle vilja kalla dom för fans men det blir fel för dom avgudar mig inte, men dom kunde ha gjort de.
Iaf så är dom väldigt duktiga på att hejja! Jag har en kvinnlig del och en manlig del, och tillsammans bildar dom en galen hejarklack som pushar mig till nya möjligheter. Det finns dock en speciell sak som dom pushar mig på, men det är en hemlis så vi får först se hur det går och sen kanske jag kan skvallra.
Och tillsammans ska vi ta över världen och göra det till en bättre plats. En plats för folk som gillar att fucka ur ibland och vara allmänt spårade. Där vill jag bo.

men men, nu ska jag se Tingeling 2. Hon är lätt den ballaste ballen av alla ballar! hon kan faktiskt flyga, det är inte många tjejer som kan det. Även om jag gillar killar så funderar jag på att lägga in en stöt på Tingeling!
Wish my luck!


Showline

Igår var en ganska spännande dag. Var och såg mina två bästa vänner i rätten, fikade och pratade ut med Johanna om några viktiga saker för att senare fara hem och prata med två människor som fick mig att skratta så hiskeligt. Jag hann även städa till på rummet så att det skulle vara fint idag när vi har möte här på skolan, dom lär ju vilja se att jag kan sköta mig.

Iaf, jag vet att du är lycklig nu över hur det gick igår och jag är glad för din skull! Visst så hann vi med lite missförståd osv men vi löste det. Jag vill bara inte att du får upp dina förhoppningar på att du krossat honom, speciellt när jag vet på ett ungefär hur han tänker och känner. Och jag säger inte det för att vara en bitterfitta utan för att jag vill inte att du ska behöva ta ett steg tillbaka sen, speciellt när du kommit så långt som du har. Om du hoppas för mycket i detta läge så kan du bli sårad när läget ändras, för det kommer det göra. Det ändras alltid senare. Kanske inte mycket eller så, men en aning.
Och jag vet att du kanske inte blir så glad över att jag skriver detta till dig och du tror inte att jag förstå, men det gör jag. Och jag har försökt få dig att förstå hur han kanske tänker, så jag hoppas du tar det till dig. Det handlar inte om vad du har gjort, det handlar om någor helt annat.

Nu så sitter jag och ska skriva en argumenterande text om droger. Känns dock lite dubbelmoraligt att skriva om det, men enda anledningen till att jag valde de är för att jag hade ett argumenterande tal om det för ett år sen, nationella Svenska. Så det blir inte lika mycket jobb som om jag hade valt ett nytt ämne.
Jag försöker även få tag på Elin som inte är på skolan, men hon svarar dock inte. På något sätt så kan jag säga som vanligt, på morgonen brukar hon inte svara. Jag tror hon är för trött för att reagera på mobilen, brukar jag vara. Men jag märker ju om du kommer till skolan eller inte, annars så ringer jag dig ikväll.

Nu ska jag vara duktig och sluta blogga och börja med "tha work" som jag egentligen skulle ha gjort hela tiden. Jag är minsann en liten luring ibland.
Hör av mig senare. PEACE OUT!


Just nu är det mesta tungt..

Detta är de saker som känns riktigt tungt just nu;
 • Två av mina bästa kompisar har rättegång imorgon, mot varandra.
 • Han jag gillar verkar inte vilja ha kontakt med mig, eller nått.. Jag förstår mig inte på honom.
 • Mamma, soc, skolan och alla tjatar på mig hela tiden om allt.
 • Min fosterpappa som jag växt upp hos tar sig aldrig tid att prata med mig, trots att du ser mig som din dotter och jag ser dig som mi padre.
 • Ingenting är som det en gång var, allt har ändrats, och inte till det bättre..
 • Är rädd att förlora min lillebror igen
 • Folk är på mig om att börja berarbeta mitt förflutna som jag lyckats förtränga
Det kanske inte låter så farligt, men det känns inte alls bra. Det blir så att man jämt tänker att man kunde gjort saker anorlunda så kanske man inte skulle vara det läge man är i just nu.
Hade jag haft nog med pengar på luren så hade jag ringt Denny så att jag kunde blitt lite gladare. Han är som mitt lyckopiller. Han förstår mitt liv, mina tankar och valen jag gjort. Han accepterar och tycker om mig för den jag är och försöker inte ändra på mig eller mina åsikter.
Kommer aldrig glömma när jag hälsade på dig, även om det finns vissa händelser som jag dock vill glömma, som att spy ner ditt sovrum, vardagsrum, en del av hallen och toan. Men de saker som att du låg och höll om mig, tog hand om mig, såg till att jag hade det bra och när vi bara låg och pratade och myste, de stunderna kommer jag aldrig glömma.
Nu låter det säkert som att jag är förälskad i Denny, men så är det inte. Han är bara en väldigt speciell person får  mig att känna mig säker och lycklig. En sån person som alla borde få ha i sitt liv. Ett lyckopiller.

Men nu borde jag ta och sova så att jag tar mig upp till skolan imorgon. Har prov i naturkunskap B. Inte så smekande.
PEACE OUT!Dålig uppdatering

Jag vet.. Men jag har som inte haft något att skriva om.
Iaf så har Stockholms planera ändrats, och jag kan inte bo hos Elnas för hon ska till sin pojkvän. Så det blir väl för mig att slicka Dennys röv och hoppas att han kan fixa sovplats till mig någonstans, eller så kanske jag kan sova hos Frida eller hos bror min. Aja, vi får se hur det går med dedär. Det löser sig alltid på något sätt.

Sen så har jag inte pratat med Mr. Hottie på ett tag, vilket känns konstigt. Att inte få några upphetsande sms och att inte prata i telefonen med honom är lite tomt. Men trots de så gillar jag honom ändå på något sätt, även om det har blivit mindre.
Men man får väl hålla sig till den gyllene regeln, med att skicka ett sms och vänta 72 timmar. Har han inte på något sätt hört av sig så skiter jag it.
Kan låta och kännas hårt, men ibland kan reglerna hjälpa att gå vidare.

Men nu så ska jag sova en stund sen fortsätta städa.
PEACE OUT!


I'm Falling ..

Ingen har ork hur länge som helst att bara ta emot skit från andra människor, nån gång faller man. Och då faller man ordentligt. Det kommer iaf jag göra, när som helst om det inte vänder snart.
Att inte få vara med sin familj sårar och gör saker väldigt mycket svårare. Min familj är ner åt Sverige medans jag sitter fast uppe i norrland, och flyttar mellan olika familjer, andras familjer.
Den kärleken som finns i de familjerna känner jag bara för en person, den som jag skulle kunna offra allt för, och det är min lillebror. Även om vi aldrig ses så har vi mycket gemensamt, vi tänker lika, våra personligheter är lika och vi är helt enkelt jävligt lika.
Idag fick jag träffa honom för första gången på 6-7 år och jag kunde knappt prata. Båda är lika blyga, men vi fixade det. För mig handlade det inte om att sitta och prata med honom, utan att få se honom, krama om honom och vara med honom. Det betyder allt.
Men samtidigt så är det sårande att träffa honom, just för att alla känslor som jag stängt av kommer tillbaka till mig och det är inte bara en känsla.
Alla minnen från när vi bodde tillsammans kommer även tillbaka, och känslan av att få höra att jag inte kunde få bo med honom efter att mamma dog. Det gör mig förbannad, att slitas ifrån sina syskon borde ingen få uppleva. Du räddade mitt liv gång efter gång efter gång och ändå så skulle vi inte kunna få bo under samma tak, inte ens i samma stad. Utan dig så hade jag inte varit 19 år, jag hade försvunnit vid 8-9 år och jag är tacksam för att jag hade just dig vid min sida, även om jag hade velat att du skulle sluppit all skiten.
Slutligen så vill jag bara berätta att jag älskar dig verkligen bror min, och du är min stjärna. Jag är så himla stolt över dig, och har du frågor om mamma så vet du vars jag finns så ska jag ge dig svaren så gott jag kan!


Speciellt tack till dig!

Idag har jag varit ganska nere och många tankar har snurrat omkring i mitt huvud.
Så jag tänkte att jag skulle ringa till den killen jag vet att jag kan prata med om allt och ger mig goda råd , så jag ringde till Denny. Vi pratade i 1½ timme om allt och inget, jag berättade vad det va som tyngde mig och vi pratade lite när jag hälsade på honom och en massa saker. Kan med glädje berätta att det hjälpte!
Hann även berätta om mina planer att flytta ner till Malmö eller Stockholm, känns som att det är behövligt att komma från all skit här. Få en ny start liksom.
Men iaf så vill jag tacka dig Denny för att du hjälper mig och förstå vissa saker och för att du alltid gör mitt dåliga humör till ett bra humör.
Puss på dig vännen!
(Kan ju tillägga att dessa bilder är tagen med min kamera, och för alla er som snor den första bilden ska veta att den är min! Så sluta tro att de är ni som tagit den!)


Avslöjad!

AVSLÖJA HONOM:

Hans pupiller vidgas
Hos både män och kvinnor vidgas pupillerna och ögonbrynen höjs när vi känner åtrå till någon. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. kryp tätt intill honom och se honom djupt i ögonen..

Han fixar sig
Det är inte bara vi tjejer som är fåfänga. Även killar kan bli aningen fåfänga och fixa till sig lite extra när de är i närheten av någon de är intresserade av. Så kolla om han fixar till håret ovanligt ofta eller plockar bland sina snyggaste kläder. Risken finns visserligen att han bara är utseendefixerad!

Han vänder sig mot dig
Genom att vända hela sin kropp mot dig vill han visa att du har hans fulla uppmärksamhet. Är ni inomhus är chansen stor att han även placerar sig mellan dig och utgången för att kunna skydda dig från eventuella faror som stamplar in genom dörren..

Han tappar fattningen
Han vill verkligen göra ett gott intryck, men du har sådan stark påverkan på honom att han tappar allt. Han stammar, svettas och rodnar. Hjälp honom på traven genom att le uppmuntrande och visa att även du är intresserad.


Och här är tecknena som avslöjar dig:


Du kastar med håret

Studier visar att kvinnor kastar med håret för att fånga en mans uppmärksamhet. Och det är inte bara tjejer med långt hår, även korthåriga svänger på kalufsen för att dra fokus till ansikte och hals.

Du blottar dina handleder
Precis som halsen räknas handleden med sin mjuka hud som en erogen zon. Genom att dra fokus till handleden vill vi visa tecken på attraktion.

Du tar efter hans mimik
När vi kvinnor är intresserade av någon tar vi omedvetet efter deras rörelser för att skapa en känsla av gemenskap. Så börjar du plötsligt gestikulera väldigt yvigt så är det ett tecken på att du har fallit hårt.

Till sist!
Det är inte alltid killen som måste ta första steget. Om du inte vågar bjuda ut honom, så ta i alla fall initiativet till en konversation. Då är hälften vunnet!


Psyko

Ikväll blir det filmkväll med Anna och Elin. Jag hoppas verkligen på en bra kväll!
Just för stunden så ser det inte så lovade ut, eftersom jag är rasande , Elin är bitter och Anna är neutral. Så hur ska detta då sluta?
Vi kanske sitter och gråter i varandras famnar när vi ska se skräckfilmer eller så kanske vi kastar saker på varandra, vi får se hur det går.

Just nu så sitter jag och jobbar på en argumenterande uppsats, vilket kommer handla om droger.
Som de flesta vet så är jag inte emot droger och kommer förmodligen aldrig bli det heller, inte för att jag tycker det är bra men jag känner bara att jag inte är emot det.
Men jag tänkte iaf langa upp lite info om Psykos.


Psykos är ett samlingsnamn på psykiska störningar eller sjukdomar som gör att man upplever verkligheten på ett annorlunda sätt än friska människor. En psykos kan orsakas av t.ex. svår chock, droger, sjukdom eller stress. Psykoser uppkommer när det sker förändringar av utsöndrandet av signalsubstanserna i hjärnan. Hjärnan kommer därmed i obalans. Detta kan uppkomma genom yttre påverkan (i form av exempelvis droger eller trauman), eller genom att de kemiska processerna ändras av sig själva.

De olika signalsubstanserna i hjärnan har olika egenskaper. Signalsubstanser kallas även för neurotransmittorer. De väcker olika egenskaper i hjärnan till liv. Olika droger påverkar olika signalsubstanser, i olika utsträckning. Serotonin påverkar t.ex. ditt humör, din inlärningsförmåga och minnet. Brist på serotonin kan orsaka depression
.

Lånat från: Drugsmart.se


Fullt upp!

Det har min dag verkligen varit. Först skolan och sen in till stan för att köpa en mobil och springa in i alla affärer med mobiler och tillbehör. Men som tur va så hade jag min Benzomaskin,Anna, min älskade kusin och Johanna som sprang omkring med mig!

Jag har alltså köpt mobilen som jag skrev om tidigare. Är väldigt nöjd med den viktiga investeringen!
Sen så gick jag upp till Karro och fotade lite för att sen fara hit till mig och se film och äta massor med mat och glass.

Har dock inte så mycket att skriva om, det står helt stilla i min skalle just nu. Men jag skriver direkt jag har nått att skriva om.

PEACE OUT!Dålig uppdatering..

Ni får ursäkta för det. Jag hade helt glömt bort bloggen så jag tänkte alltså inte på att uppdatera.
Men nu ska de minnsan bli ändring på det.

Idag har jag inte gjort så mycket, bara legat hemma och tagit det lugnt. Helgen har varit lugn och fin, behövdes verkligen. Kroppen börjar säga emot, fast levern är väldigt lugn och fin, den har inget att säga till om.
Nu är det endast 4 dagar kvar innan farmors begravning och tills jag får träffa min lillebror, bilder kommer då att langas upp.

Imorrn så ska jag vara i skolan och vara duktig. Jag ska även in till stan och köpa en ny mobil, springa förbi Jonte och lämna hårddisken så den blir fixad, träffa Emily och gratta henne, träffa min godoman och prata ekonomi och bli fotad av Karro. Så jag har ganska fullt upp imorrn, men det kommer nog att gå ganska bra känner jag.

Nu ska jag gå och laga lite pyttipanna med ägg och rödbetor så jag får i mig nå mat.
PEACE OUT!

Ps. Jag har börjat använda lite andra kläder numera.(dock inte de bästa bilderna) Ds.
Benzomaskinen talar ut om mina problem, BIG LOVE!

det är synd om Ewelina idag!!!

Nu är det så att min kära vän Ewelina har ett litet problem. Hon är som säkert många vet en väldigt glad och sprallig tjej, alltid nära till skratt och hon lyckas alltid att få människor i sin omgivning glada och positiva. För ett tag sedan träffade hon en man som hon fastnade för ganska snabbt och han fastnade även för henne. Det vill säga att de fattade tyckte för varandra och nu har de snackat praktiskt taget hela tiden via mobilen och msn och facebook, ja typ i princip överallt! Men till saken hör att de ännu inte tagit realtionen längre, alltså de är inte tillsammans ännu utan de är fortfarande i det så kallade flört-stadiet och det går frammåt vill jag lova. Men min lilla vän brukar liksom aldrig låsa sig vid en person förrän hon vet med säkerhet hur sina känslor styr om man säger så och givetvis om personen i fråga som hon då är intresserad av besvarar hennes intresse eller inte. med det sagt så brukar hon ändå kunna flörta rätt friskt med andra under tiden eftersom att realtionen med personen hon gillar rätt mycket inte gått till förhållande stadiet ännu. Men hennes problem är nu att hon inte kan flörta med andra utan att hon bara har intresse för den så kallade mannen som hon verkligen gillar men hon vet ännu inte varför det är så och detta är för henne en helt ny upptäckt i hennes liv. Det vill säga att hon aldrig uppöevt detta tidigare och hon är rädd. Men givetvis så finns jag vid hennes sida och kommer att stötta henne i denna otroligt fascinerande upptäckt. Gissa vad jag menar? Jo, min lilla smula är lite små förälskad i mister mobbare (att jag kallar honom för mister mobbare är det bara Ewelina själv som kommer att förstå) men det gillas, haha. Så smulan, mitt råd till dig är att eftersom attjag är så otroligt smart nu i detta inlägg så tycler jag att du ska tala med honom i morgon och fösöka luska ut hur han vill ha det. Fast vi båda vet ju att han vill gå till steg nummer 2 och det vill ju du med? Så lillsnorre säger GO FORE IT!
Big love till min Ewelina som är bättre dom bästa ♥

/Benzomaskinen (Elin)


Bli en magnet!

1. Självförtroende:
Självförtroende attraherar.

2. Första steget:
Ta kontaka och våga agera. Gör du inte de så kan du inte heller förvänta dig att något ska hända.
T ex så kan du bjuda på en drink eller om du ser nån snygging på stan så kan du gå fram och fråga om vägbeskrivning eller nått annat som gör att han måste stanna upp.

3. Lista:

Skriv en lista av det som du attraheras av och värdesätter hos en man.
Var inte så ytlig, utan tänk på de inre.

4. Öppen:
Du måste vara öppen för olika förslag, t ex blinddating eller resor. Det finns flera olika platser och sätt att träffa nya människor. Du kan skaffa en profil på en dejtingsajt och lägga upp bilder som du själv är nöjd med och kommentera andras profiler.

5. Fånga honom i leendeet:
Sök ögonkontakt med honom redan när du ler eller skrattar åt något annat.
Att se honom  i ögonen och le är en klassiker men dock inte alls lika bra. Genom att du ser honom i ögonen redan när du ler eller skrattar gör honom glad, och även nyfiken på vad det är som du tycker är kul - och peppad att komma fram och ta reda på det.


Nån som är intresserad av en foderhäst?

VBL-sto född 2000
161 cm i mkh
brun me stjärn
LC/LB dressyr och LC hoppning
Ursnäll vid all hantering och vid körning
Van vid ridbana och ridhus
110% trafiksäker (iaf enl mina erfarenheter)
Van vid stall och lösdrift
Lite ranghög men helsnäll
Van vid det mesta (hund, katt, barn, osv)
Finns bild på hon på: www.stalltenglami.webs.com

Intresseade?
Ta konstakt: sbrunell@hotmail.com

/ Sandra Brunell

Nån som inser att jag är ganska klok iaf.. Tack


Я жду тебя

Jag väntar på dig.

Idag så tänkte jag att jag skulle vara duktig och träna så att den där förbaskade sommarkroppen kanske dyker upp, men ist så började min axel om att krångla så nu kan jag bara använda min vänsta arm eftersom den högra bara hänger. Det är så typiskt min otur, kanske karma? Fast egentligen så har jag varit snäll så jag tror det är Gud.
Och sen så har jag inga pengar och jag har ont i magen, jag tror nån vill straffa mig stenhårt. TACK DU LYCKAS!

Sen så har jag även pratat med min kusin Jeanette om att fara ner till Malmö och hälsa på under jullovet. Skulle vara riktigt kul att äntligen få träffa mina släktningar, och jag lovar, det är inte bara en. (jag tror dom håller på ta över Malmö!). Och jag hann även tvärringa Denny som jag troligen ska träffa om jag lyckas få mig till Sthlm också. Det blir säkert asball, då kan jag fråga massa dumma frågor om killar och varför dom oftast är dumma i huvudet. Tror dock inte han kommer kunna svara, men det är värt ett försök.

Just nu sitter jag och väntar på det samtal som ska ge mig ett leende på läpparna som aldrig försvinner. Tror dock inte att jag kommer få det samtalet på ett ganska bra tag, eller om de ens kommer. Men jag är ju som sagt ganska van vid att vänta så jag får väl fortsätta med det. Får väl ha lite kul under väntans tider.
Men men, nu ska jag sova så jag får mig upp imorrn och kan fortsätta med allt det tråkiga som att diska, städa och tvätta. Blä!
Godnatt! Nu ska jag skynda mig att somna så jag kan drömma om Mr. Hottie!

Я жду тебя


The Usual Suspects

Har just sett denna otroligt bra film, helt klart sevärd!Handling:


Fem kriminella män i New York arresteras av polisen för att delta i en vittneskonfrontation. Men någonting stämmer inte riktigt, och männen undrar vad som egentligen är på gång. Efter att de har släppts slår de sig ihop för att hämnas, men finner snart att det är någon annan som kontrollerar allt som händer.

Magont..

Har haft ont i magen hela veckan, därav dålig uppdatering.
Idag har jag haft möte med mitt familjehem, soc och skolan, det gick sådär. Dom tyckte att jag kanske kunde flytta härifrån och flytta till mitt familjehem igen. Men jag skulle få nästa vecka på mig att visa att jag kan sköta skolan..
Hae egentligen inte så mycket att skriva om, men jag kan berätta att jag ska på min farmors begravning på torsdag och då kommer jag få träffa min lillebror Morgan som jag inte träffat på säkert 6-7 år.
Känns ganska pirrigt men det kommer nog gå bra!
Skriver lite senare. Måste ta och tvätta nu.

PEACE OUT!

Mat är gott..

Nu ligger jag i min soffa och slö ser på Tv och tänker på mat.
undra vad det blir för middag idag? Nattamaten blir iaf makaroner och köttbullar eller omelett.

Skriver senare då jag ätit middag!


Om det då vore en god morgon..

Jag ligger hemma och är sjuk, typ som vanligt. Elin ligger hemma och är sjuk på sitt håll.
Jag misstänker att lukten i Piteå har gjort oss sjuka. Känns inte allt för tiptop.
Sen så har jag ett erkännande att göra, jag har lyssnat på låten som spelades i piteå hela tiden.
Den är beroendeframkallande! Så nu slänger jag upp den så andra kan bli beroende.

PEACE OUT!


ny dag nya möjligheter

Kvällen har varit soft. Bara tagit det lugnt, och karro kom förbi för hon tyckte synd om mig för att jag är sjuk.
Sen så har jag fått en massa smaskiga sms av mr hottie, han ger mig en tuff tid när han inte är i närheten.
Kan du vara snäll och visa hur man skapar ett barn, utan att verkligen skapa själva barnet?

men men, nu ska jag sova, men den nya dagen har redan börjat, alltså nya dörrar för nya möjligheter har öppnats.

Goodnight and sleep tight, at least I will!


Sanningen ska fram nån gång..

Så varför inte skriva om det i bloggen så man kan dela med sig av vad det egentligen är, alltså Sexmissbruk.
För att kunna förklara bättre så sökte jag på internet och fann en ganska bra sida där det står om vad sexmissbruk är och hur det kan behandlas. Kanske inte så viktigt för alla människor, men för de som är sexmissbrukare och inte riktigt vet hur dom ska kunna komma ur det, eller så kanske dom bara vill ha vetskapen om att det går komma ur kanske det kan kännas bra att veta.

Själv så vill jag inte komma ur det, inte än. Jag trivs som jag har det och den dagen jag vill komma ur det så vet jag hur jag ska göra.

Så nu till saken:

Skrivet av: Wendy Moelker; Leg. Psykolog och lärare vid Centrum för mental hälsa, Goes Nederländerna.

Fråga:
Vad är sexmissbruk?
Svar:

Nedan följer tio typiska tecken på sexmissbruk:

 • Okontrollerat sexuellt beteende;
 • Sexuellt beteende som innebär stor inverkan på- och betydande negativa konsekvenser i en människas liv;
 • Att inte kunna sluta med detta sexuella beteende trots den negativa konsekvenserna;
 • Ett ihållande självdestruktivt beteende / beteende som innebär stora risker för en människas hälsa.
 • En ihållande önskan om att begränsa eller upphöra med sitt sexuella beteende;
 • Sexuell besatthet och sexuella fantasier som primär försvarsstrategi;
 • Ett behov av att utöva sex allt oftare - ett begär som hela tiden "trappas upp" allt eftersom gränserna vidgas.
 • Spendera onormalt mycket tid på sexuell aktivitet eller för återhämtning efter sexuell aktivitet.
 • Strunta i viktiga saker i livet t ex arbete och relationer på grund av sex.

Fråga:
Vad bör behandling av sexmissbruk innehålla?
Svar:

Behandling av sexmissbruk bör innehålla:

 • Bearbetning av trauman / smärta från upplevelser i det förflutna
 • Kontakt med andra
 • Möjlighet till att uttrycka alla sina känslor
 • Omprogrammering av dysfunktionella budskap som man fått från ursprungsfamiljen
 • Hantering av smärta
 • Kärlek och stöd
 • Träna på nya sätt (strategier) att hantera ångest på

Vid svåra problem med överdriven sexlust och sexuella övergrepp använder man ibland läkemedel som dämpar sexlusten, s.k. kemisk kastrering. Vanligt läkemdel för detta är Buserelincetat. Genom en lagom dos kan man uppnå en normal sexdrift men hämma en alltför stark sexdrift.som alla vet..

Så älskar jag sex!
Och just därför så kände jag att jag måste berätta att jag har träffat övermannarnas överman på sex. Helt otroligt!
Visst, det är egentligen nått som de flesta inte vill veta, men jag kunde inte bry mig mindre.
Han är fett fresh, snäll, han vet vad han gör och den sexiga kroppen han har (MUMMS!).  Alltså kort sagt, allt man kan drömma om.
Men flickor och pojkar, bara för att jag delar med mig av detta så har jag inte tänkt dela med mig av resten (han alltså).
Kan med glädje säga till de andra killarna som jag någonsin varit med, SLÄNG ER I VÄGGEN! Jag har träffat eran överman.

Patrik och Elin, Ni vet vem jag menar, och ni kommer få veta saker ni inte vill höra. Ber om ursäkt i förväg.

Ps. Patrik, Tack för en rolig men knas helg. Du är bästskiten! och du har hittat en redig men fin dam. Ds.

He makes me beg for more
Saknaden är för stor för att klaras av..så känns det verkligen.
Som att jag inte klarar av att sakna dig så mycket som jag gör.
Varje dag så tänker jag på dig och hoppas att du bara gömmer dig från polisen eller nått, men så tänker jag på din begravning och inser att det det är på riktigt. Denna gång kommer du inte tillbaka till mig.
Jag har varit både arg och ledsen på dig, men jag har aldrig slutat älska dig. Det var dig jag såg upp till och ville vara som, det vill jag än idag.
När dom berättade att du va borta så rörde jag inte en min, jag trodde inte på det. När jag stod vid din kista så var jag tom på känslor, fällde inte en tår. Jag kände inget på 6-7 år, ingen äkta glädje eller sorg, inget. Och nu när känslorna kommer så vet jag inte hur jag ska hantera det.
Det är så lätt att bara sätta på en mask och le, låtsas som att allt är så himla bra jämt då det faktiskt inte är det. På så sätt slipper man prata om det, slippa känna efter.

Det är så många som säger att man måste komma över det, men hur kan man säga nått sånt egentligen?

Jag kommer aldrig komma över din död. Det var som ett bombnedslag när jag insåg hur verkligheten såg ut och du fanns inte där och tog emot mig när jag föll. Jag föll för samma skit som du och den som jag ville ha hjälp av var dig, ingen annan.
Du lämnade mig för sista gången utan att säga hejdå. Jag vet att du älskade mig, men du ville inte ha mig hos dig. Du va istället tillsammans med en man som sa att han aldrig skulle älska mig lika mycket som min lillebror eftersom jag inte var hans biologiska dotter.
Om du visste vad han gjorde mot mig, mot hela våran familj, så hade du lämnat honom. Men jag hade inte viljan att berätta det eftersom jag visste att du inte skulle klara dig utan honom pga dina sjukdomar.

Jag hoppas du vakar över mig och tar hand om alla jag älskar däruppe hos dig, jag kommer aldrig sluta älska dig!


ny mobil kanske?

Sitter just nu och pratar med min kusin om att köpa hennes mobil.
Är faktiskt fett sugen och för bara 1500 spänn, känns värt det och sen vet jag ju att hon inte har haft sönder den på något sätt heller.

Lite info om mobilen:
 • Mp3-spelare
 • Radio
 • Java
 • Kamera med 5,0 megapixel
 • Passningstid på 350 tim
 • USB anslutning och blåtand
 • 232 Mb internminne
 • Touch Screen


Får ta och tala med överförmyndarnämnden om detta. Hoppas jag får ett godkännande

Halloween

Slänger upp en fett skön halloween låt


6 Sköna sexställningar

Idag tänkte jag ta upp 6 sköna sexställningar. (det finns många namn på samma ställningar så jag lägger även upp bilder, klicka på bilderna så förstoras dom)

Änglastöten - Helt klart min favorit. En bra ställning där man har mycket kroppskontakt. Hon ligger på honom och han får njuta av hennes bröst samtidigt som det inte är en så jobbig ställning.Svävande Anden - En ställning som är både skön och bekväm. Killen kommer in länge, han får även göra jobbet.Bron över floden -
En riktigt skön ställning. Killen kommer in längre, liknar doggystyle. Man kan köra både hårt och lugnt.Bermudatriangeln - Liknar missionären men killen kommer längre in. Killen har även tillgång till att smeka hennes kropp under tiden.Skeden -
En väldigt mysig ställning som är väldigt intim. Killen kan under tiden viska i ditt höra eller kyssa dig i nacken, vilket gör den ännu skönare.Sitt i knä - När man sitter i ens killes knä med ryggen vänd mot honom så är både bröst och kiltoris fria att smekas. Man kan även göra så att killen lägger sig på rygg och du lägger dig på rygg ovanpå honom, vilket gör att det är lättare att komma åt G-punkten.


Hope You Like It!
Ojoj...

Idag blir det ett långt inlägg, först sammanfattning av Fredagen hos Favorit Patrik med bilder och sen skriva några långa rader.
Så det är väl bara att börja antar jag..Först tänkte jag ta upp det gamla vanliga om att gilla en kille som man inte vet om han gillar en tillbaka..
Så är det verkligen för mig just nu. Som vanligt kanske , men man hoppas ju ändå på att han ska gilla en.
Ibland är det som att han tycker om mig och ibland inte, och då är det ju ganska svårt att luska ut hur det egentligen ligger till. Men som sagt, man hoppas ju på det bästa och han vet ju att jag gillar honom eftersom att jag sagt det till honom så nu får man väl vänta och se. Kanske ta en fika under tiden, med lussebullar och vin.


Sen så vill jag ta tillfället i akt och be ett visst folk i Kramfors att växa upp. Ni kan ringa och hota oss och berätta hur ni ska slå ihjäl oss, men seriöst, kom upp hit och få det gjort då.
Än sålänge så vet ni bara vad jag heter i förnamn, men en vacker dag så kommer ni få reda på vem jag är och den dagen så kommer jag och Elin att vänta på er på busstationen.
Ni kanske slår in våra skallar och gör allt de som ni skulle, men ni kan slå hur mycket ni vill för jag kommer inte vika undan från Elins sida, det ska ni ha jävligt klart för er.
Och sen när ni är många, då passar det att skrika osv, men när ni är ensamma så går det inte att snacka?
Jag kan inte ringa till er utan att ni svarar, skyller ifrån er, lägger på och sen stänger av mobilen.
Och anledningen till att ni inte kommer vet vi redan, men vi kan ju dela med oss av den. Ni vet att här är det vi som är på hemmaplan, kommer ni hit så får ni käka asfalt och era söta små näsben åker rakt upp i skallen. Men om ni inte vågar komma så kanske ni inte borde hålla på att ringa, man kan nästan tro att ni är lesbiska när ni inte vill låta oss vara. Ledsen tjejer, jag tänder på killar och även om jag hade gillat tjejer så hade ni inte haft nån chans.
Sen så är det en sak som jag inte riktigt förstått, det är okej för en kille att trycka upp kuken i en annan brud men det är inte okej för den bruden att sära på benen? låter lite konstigt för mig, men alla har vi våra teorier.
Och till Roberts bror - Du verkar vara helt dum i huvudet om du tror att jag sitter och är rädd för dig. Att du sitter och skriker och hotar en tjej är pinsamt. Fast det kanske är för att kompensera något annat, kanske liten kuk?
Och om ni vill veta så heter jag Ewelina Diana Ellen Michaloff, fråga Elin så kan ni få mitt nummer och min adress så är det bara att komma och ge mig ett besök. Jag väntar med spänning!