6 saker killar borde tänka på

"Ta hand om er dam"
- Med det menar jag inte att du ska lägga all tid på henne men ge henne uppmärksamhet och närhet. Ingen tjej vill att ens kille ska ta en förgivet eller vara nummer två. Ge henne lite mer tid och gör saker tillsammans, t ex laga mat tillsammans, far ut och gör något som båda tycker är roligt,(du kan vara tvungen att ibland göra saker som du inte gillar lika mycket som din dam), eller ha en mysig hemmakväll och ta hand om varandra.

"Överraska henne"
- Trots att vi kvinnor automatiskt frågar "vad har du nu gjort?" när du kommer hem med en chokladask så uppskattar vi det. Överraska med en fin middag eller ett mysigt bad med tända ljus. Det är klart att det är roligt att få saker, men när det är saker man gör tillsammans och son killen lagt ner lite extra tid på så uppskattar vi det ännu mer.

"Tjejkvällar"
- Skvaller, skvaller och skvaller. Det är en av tjejers specialité. Vi skvallrar om allt från vad som händer hos grannen till vad som händer på andra sidan jorden. Låt din flickvän ha en tjejkväll och göra det vi brudar faktiskt gör bäst. Och då innebär det faktiskt även att du inte får vara i närheten, hon kommer förmodligen dela med sig om vad ni gör i sängkammaren och hur jobbig du faktiskt kan vara.

"Prata"
-Gud missade någonting då han skapade mannen, talförmågan. Nu ska jag inte dra alla killar över en och samma kant, men de flesta killar kan inte prata med sina flickvänner om saker och ting. T ex om ni stör er över något så är ni hellre tysta om det och går omkring och är buttra än att prata ut om det. Ni vågar heller inte be om något, om det inte gäller sex, "Snälla gumman, kan du inte suga av mig?". För oss handlar inte allt om sex, vill ni ha något får ni be om det, inte bara när det handlar om avsugningar eller att rida er. Stör ni er på något är det lika bra att ni tar upp det, även om det kan bli ett litet tjaffs så är det värt det.

"Killkompisar"
- Låt din flickvän ha killkompisar, du har förmodligen tjejkompisar så vad är egentligen skillnaden? Ni tänker säkert att hennes killkompisar bara vill sätta på henne, men så ligger det oftast inte till. Och för den delen så är de flesta tjejer kåtare än killar. Sluta oroa er och slappna av. Hon är tillsammans med dig, eller hur?

"Visa upp henne"
- Då menar jag inte att du ska ta med henne överallt och visa att "här är hon", utan visa henne att du är stolt att just hon är din flickvän. Ta med henne till dina killkompisar, fester eller vad det nu är ni gör. Håll hennes hand inför dina vänner, ge henne en puss om hon ska gå och om du och dina kompisar ska gå nånstanns så fråga henne inte "vill du följa?", utan ta med henne utan att hon ska hinna tänka "undra om han verkligen vill att jag ska följa". Var stolt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback