13 sätt att hotta upp sexlivet

1. Ändring
- Tillhör du dom som låter partnern sköta de nya sakerna?
Ändra på det och ta initiativet. T ex be honom sätta sig på en stol, sedan sätter du dig i hans knä och rid honom med ryggen vänd från hans ansikte. Det är sexigt och lite spännande med att inte ständigt ha ögonkontakt och han har sina händer fria att smeka dig.

2. Berätta om dina fantasier
- Fundera lite på dina fantasier och tänk på hur du skulle vilja att dom kom i verket, om du då senare vill gå vidare med dina fantasier så berätta för din partner vad du vill att han ska göra och vad du vill göra med honom.
Vilket även kan upphetsa genom att du berättar i detalj.

3. Röda lampor
- Köp små röda eller rosa glödlampor, vilket ger ett härligt men småporrigt sken i rummet.
För alla vet ju att rosa inte endast är kärlekens färg utan även sexets färg.

4. Klassiker
- Placera en bindel över hans ögon och sedan kysser du och smeker honom överallt.

5. Konsten att verka vig utan att egentligen behöva vara det
- Sträck ditt ena ben rakt upp i luften under tiden ni har sex. Väldigt enkelt men får dig att se sådär härligt vig ut samtidigt som du hottar upp den klassiska missionärs ställningen.

6. Berätta hur det känns
- Medan ni har sex så kan du säga smickrande saker, det ger honom större självkänsla samtidigt som det är upphetsande för honom att höra dig viska att han är väldigt stor.. Är han inte det? Ljug!

7. Oralsex
- Istället för att bara köra samma gamla så kan du smörja in hans penis med honung och sug sedan bort det, det blir en annorlunda upplevelse för er båda samtidigt som det smakar gott.
*Du kan även spraya munnen med stark mintsmak som fungerar lätt bedövande. Mentolen gör honom pirrigt sval och bedövar hans hud lite så du kan öka trycket.
*Fukta läpparna och placera dom mitt på ståndet. Sug in så att det blir som ett vakuum och låt sedan munnan glida upp och ner medans du suger in.
*Vira in hans penis löst i en slips eller liknande, men låt ollonet vara fritt så du kan suga och slicka på det. När han är på gränsen att bli galen så virar du långsamt upp slipsen så du kan ägna dig åt hela hans penis.

8. rytmen
- En av alla hemligheter bakom orgasm stavas rytm. Det gäller inom alla typer av sexaktiviteter; rytmen är huvudsaken när nu har sex, smeker varandra eller har oralsex.

9. Spegel
- Ha sex framför en helkropps spegel och se när ni är in action. Många gillar att se.

10. knävecken
- Visste du att knävecken är en erogen zon?
Lätta smekningar där är hur mysigt som helst.

11. På bordet
- Även en känd klassiker men funkar fortfarande. Det är som gjort för snabbisar, lite hetsigt och helst med mer än hälften av kläderna på.

12. Uniformer
- Om du tänder på uniformer så be honom köpa en uniform som du vill att han ska ha och ha lite kul.

13. Smek dig själv
- Om du vill att han ska smeka dig på ett visst sätt så visa honom med dina egna händer, på din egna kropp, precis som du vill att han ska smeka dig. Låt sedan honom ta över och visa att han har förstått.



Kommentarer
Postat av: Va tvungen!

bra att veta!:D(Y)

2009-10-21 @ 00:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback